Deltion Uitblinker 2009

Zwolle – In je examenjaar een extra diploma behalen, verantwoording dragen voor een grote Kika-actie, als beginnende documentairemaker naar New York en het volgen van het zeer intensieve Jong Ondernemen-traject. Vrijdagmiddag streden vier studenten om de titel ‘Deltion Uitblinker 2009’. En wel in het nieuwe theater van Deltion. Tijdens deze spannende middag kregen de Uitblinkers de kans om zichzelf in vijf minuten te presenteren aan de jury bestaande uit medewerkers van Deltion.

deltion-38-edit.jpg

Deltion heeft veel Uitblinkers in haar midden. Uitblinkers zijn studenten die een topprestatie hebben geleverd in de laatste periode van hun opleiding. Aan het eind van de avond worden de prijzen uitgereikt. De winnaar gaat naar de landelijke MBO Uitblinker! Roel Borgman uit Zwolle is student Werktuigbouwkunde. Hij heeft tijdens zijn studie een extra diploma gehaald. Bastiaan Eising uit Swifterband is student Ondernemer/Manager en volgt het Jong Ondernemen-traject. Hiernaast volgt hij ook het eerste jaar van een hbo-opleiding. Fikret Koç komt uit Harderwijk en is student Fotografie & Video. Hij is naar New York geweest om een documentaire te maken over zwarte fotografen. Als laatste Elroy Norder uit Brummen. Elroy is student Audiovisuele-productie. Hij heeft meegedaan aan een grote Kika-actie en was hierbij verantwoordelijk voor het technische gedeelte.

deltion-28-edit.jpg

deltion-34-edit.jpg

Artikel delen:
Reacties 2
 1. Elroy Norder is Deltion Uitblinker!

  Een KiKa-actie organiseren in je woonplaats. Elroy Norder, student Audiovisuele Producties, uit Brummen draaide zijn hand er niet voor om. Om die reden is hij afgelopen vrijdag verkozen tot Deltion Uitblinker. Als Deltion Uitblinker is hij automatisch één van de MBO Uitblinkers. Tijdens de verkiezing liet hij drie andere genomineerden achter zich.

  Spannend
  De tweede prijs werd gewonnen door Bastiaan Eising uit Swifterband. Bastiaan is student Ondernemer/Manager en volgt het Jong Ondernemen-traject. Ook volgt hij het eerste jaar van een HBO-opleiding. De derde prijs ging naar Fikret Koç. Fikret komt uit Harderwijk en is student Fotografie & Video. Hij is naar New York geweest om een documentaire te maken over zwarte fotografen. Roel Borgman uit Zwolle kreeg een nominatie. Roel is student Werktuigbouwkunde en heeft tijdens zijn studie een extra diploma gehaald.

  In de prijzen
  Elroy ontving uit handen van de driekoppige jury een cadeaubon van een Apple-store ter waarde van ?? 300,–, een oorkonde en een prijsbeker. De overige kandidaten ontvingen dezelfde prijzen met een cadeaubon ter waarde van ?? 50,–. Elroy gaat Deltion vertegenwoordigen tijdens de Nationale MBO Uitblinker. De finale vindt plaats tijdens het Slotgala van de 6-Daagse Beroepsonderwijs op donderdag 15 oktober in Aalsmeer.  Maak melding

Reageer