Verwendag voor (ex-) kankerpatiënten in Zwolle

Zwolle – Vrijdag werden alle vrouwen die door kanker zijn getroffen in het zonnetje gezet. Om vrouwen die door kanker zijn getroffen te helpen op weg naar herstel of te steunen in hun ongelijke strijd zette Sportstudio Zwolle aan de Berkumstraat haar deuren open om alle vrouwen die door kanker zijn getroffen gratis verwenbehandelingen te geven. Zo kon men zich opgeven voor een Japanse gezichtsmassage of stoelmassage.

verwen.jpg
Vierhandsmassage…

Daarnaast was er de mogelijkheid om uw voeten heerlijk te laten verwennen d.m.v. een voetreflexbehandeling. Iets nieuws om tot rust te komen was de oorkaars behandeling die wordt gegeven door een verpleegkundige. Een visagist maakte patiënten op en in samenwerking met een fotograaf leverde dat een mooi kiekje voor thuis op. Ook werd een reiki behandeling gegeven door een natuurgeneeskundig therapeut. En om een gezonder en fitter lichaam te krijgen kon men bewegen onder begeleiding van een Personal Trainer.

Alle behandelingen werden aangepast aan de persoon en geheel gratis door al deze therapeuten aangeboden. Ook als men al langere tijd geleden de diagnose kanker had gehad kon het fijn zijn om een verwenbehandeling te krijgen. De fysieke ongemakken van de medische behandelingen zijn vaak zo langdurig dat er nog jaren later hinder van ondervonden wordt.

Artikel delen:

Reageer