Westenholte zoekt oudere biljarters

Zwolle – In Westenholte in Het Anker zal begin september een competitie biljarten starten voor 55 plussers. Aangezien er reeds 18 personen zich hebben aangemeld is dit teveel voor één middag.
De biljarters zoeken dus nog dames of heren die op dinsdag en/of donderdagmiddag willen meedoen. De kosten bedragen slechts 1 euro per middag. Het is de bedoeling om op een gezellige manier, maar wel serieus, deze mooie sport te beoefenen.

Opgave bij Wichert aan het Rot tel 4219054  of betsieaanhetrot@zonnet.nl.

Gaarne vermelden welke middag uw voorkeur naar uit gaat.

Artikel delen:
Reacties 16
 1. Jammer trouwens dat stadshagen geen biljartclub heeft.
  Er biljarten wel ouderen, maar er is geen club, als je alleen bent is het moeilijk om te gaan biljarten.
  Heeft iemand een idee?


  Maak melding

 2. Vrees dat een taxi, zonder korting, van Stadshagen-buying centre naar Het Anker (Biljartcentrum WeSta) al snel 20 Euri kost. Goed voorstel dus Diana. Als Stan een beetje reclame financieel zou waarderen, zou je hier zo de naam van de beste Zwolse taxicentrale kunnen noemen.


  Maak melding

 3. Dat is een beetje overdreven Dick 😉

  Het instaptarief is 7,50, de eerste twee km zijn vrij,
  daarna 1,80 per km.
  De route is +/- 3 km.
  De rit zou dan 9,30 euro zijn 😉
  Maar heb je een wmo(wvg)-pas betaal je maar 1,50 euro.  Maak melding

 4. Weet je zeker dat het niet meer als 3 km is :'( Moej eens kijken dan, ben je voor de helft klaar. En met een wmo-pas kun je er niet voor lopen, zeker die mensen op leeftijd niet. Bovendien heb je goeie kans op een gezellige, praatgrage, chauffeur/chauffeuse in onze mooie stad. Ook kun je zo nog een paar lekkere schnaps achterover schuiven. En je bent even uit de tv-stoel en bij moeders weg. Wat let de biljartliefhebbers?


  Maak melding

 5. Om en nabij, vanaf het winkelcentrum kant Belvéd?relaan is dat.
  Is het vanaf de Werkerlaan en de garage is gesloten, reken er dan nog maar 3 km bij op 😉
  Voor een wmo rit geldt dat niet, die blijft 1,50 euro.  Maak melding

 6. Haha ja dat bedoel ik, als je niet onderdoor kunt moet je eromheen. Je bent zeker tijdens die ritjes wel onder de indruk van de schoonheid van Stadshagen geraakt?


  Maak melding

 7. Goed,

  dat taxi vervoer is geen optie voor de persoon in questie. Blijft dus dat ik het jammer vind dat stadshagen geen biljartclub heeft.
  Want als er daar een is, hoeven de mensen niet met de taxi naar het Anker.


  Maak melding

 8. biljart westenholte
  Wat een geneuzel,het gaat er alleen maar om dat iemand ouderen de gelegenheid biedt om voor heel weinig geld een leuke en sportieve midaag te hebben in Westenholte,dus heeft dat weinig te maken met Stadshagen,want daar is een ledenstop.Er hebben zich al 19 mensen gemeld er kunnen er maximaal nog 5 bij.Graag iets positiever dus.En mochten er mensen zijn die geen vervoer hebben kunnen we ook nog wel iets betekenen.In Westenholte zijn nog echte vrijwilligers.Wichert


  Maak melding

Reageer