CDA-top op de fiets in Zwolle

Zwolle – Tijdens een promotietour voor het Europees Parlement van de landelijke CDA door drie provincies deden zaterdag Pieter van Geel, Peter van Heeswijk, Joop Atsma, Eddy van Hijum, Theo Rietkerk en andere kamerleden op de fiets Zwolle aan. Ook de regionale kandidaat Pier Antuma fietste mee. De landelijke lijsttrekker Wim van de Camp en provinciaal kandidate Maria Martens fietsten de tocht vanaf Elburg mee.

cda_1.jpg

De fietstocht die ’s ochtends in Kampen begon werd georganiseerd in het kader van de Europese Verkiezingen. Vanuit Kampen fietsten de christendemocraten naar Zwolle waar zij in de loop van de ochtend aankwamen bij het Engelse Werk. Geïnteresseerden waren uitgenodigd om met de CDA-ers van gedachten te wisselen. Een enkeling deed dat ook aan de oevers van de IJssel. Na de break vertrokken de CDA’ers richting Wezep om via Elburg en Dronten weer in Kampen te eindigen. De tocht die circa 70 kilometer lang was, begon en eindigde dus in Kampen.

cda_2.jpg 

cda_3.jpg

Onder het motto ‘Werken aan Zekerheid’ voert het CDA campagne voor de Europese Verkiezingen. Het CDA is voorstander van de Europese integratie. ‘Vooral in onzekere tijden heb je veel aan bestaande structuren waar men al langdurig en beproefd met elkaar samenwerkt. Dit geldt niet alleen regionaal en nationaal, maar nu vooral op Europees niveau’, aldus de Overijsselse kandidaat Pier Antuma.

Artikel delen:

Reageer