Vertier op Parkpret Zwolle

Zwolle – Zondag werd er voor de vijfde keer Parkpret in Park Eekhout georganiseerd. Dit jaar stond Parkpret in het teken van ontmoeten. Parkpret wordt georganiseerd naar aanleiding van de ANWB geïnitieerde, landelijke Dag van het Park en trok vele enthousiaste bezoekers. Parkpret werd zondagmorgen geopend door burgemeester H.J. Meijer.

Park 1.jpg
Samenzang o.l.v. dirigent Albert Dam…

Er waren allerlei activiteiten voor jong en oud. Bezoekers konden met een aangenaam zonnetje erbij genieten van prachtige muziek, poëzie, kunst of lekkere hapjes. Menigeen gooide op het gras een doek of deken uit om daar te picknicken. En met eventueel een drankje erbij was het goed verpozen. De toegang en de activiteiten waren gratis. Poëzie speelde een grote rol tijdens Parkpret en er waren vele muzikanten gedurende de dag die optredens verzorgden zoals orkest de Vuurvogel, Blue Dew en Caspar van Wijk (hij won in 2008 het Prinses Christina Concours)! Kunstenaars lieten hun werk zien rondom de grote kastanjeboom en de bezoekers konden genieten van een hapje en een drankje. Tot slot was er dit jaar voor de kinderen weer volop vertier. Circus Pavarini was present, er werd geschminkt, er was een verteltent en er kon op pony’s gereden worden. Tussen 19.00 en 21.00 uur geeft folkband Blue Dew een gratis concert in het Zwolse park!

Park 8.jpg
Danstaal…

Park 6.jpg
Het Zwolse Kindercircus Pavarini… 

Park 3.jpg

park_12.jpg

Park 5.jpg

Park 4.jpg

Park 7.jpg

Park 9.jpg

Park 11.jpg

Park 2.jpg

Park 10.jpg

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Impressie
  De zon in volle schaterlach
  goud overgoten parkpretdag
  met puur plezier voor groot en klein
  één zinderend, zomers, Zwols festijn !


  Maak melding

 2. Zo is’t Alet. Vond het erg gezellig in Park Eekhout. Er veel volk, vandaar ook dat ze tot behoorlijk na vijven doorgingen. Tip? Drank wat duurder maken. 1 Eurootje voor een overheerlijke Hertog Jan is erg weinig. Volgens mij was ie officieel nog 50 ct duurder, maar gezien de gasten; mag er echt wel wat bovenop de drankprijzen 😉 Ze hebben de rest ook al voor nop.

  Onze geweldige binnenstad zag er ook weer kleurrijk uit met al die overvolle terrasjes.

  Net als de prettig volle, onovertroffen recreatieplas “Milligerplaya” in de jonge wijk Stadshagen.

  Vredige, gezellige en humorvolle indrukken gelukkig. In schril contrast met de, net geplaatste, 3 geweldadige berichtjes op rij.


  Maak melding

 3. Blue Dew speelt niet met een grote set op het podium. De organisatie haalde zonder overleg het podium en andere materialen weg. De grotendeels Zwolse folkband speelt nu accoustisch tussen het aanwezige publiek.


  Maak melding

 4. besloten optreden Blue Dew
  Klopt en daar ben ik niet blij mee. Ik ben speciaal voor Bleu Dew nog naar het Park gegaan, kom ik daar zijn ze de poduim aan het afbreken. Vertellen ze mij dat het een besloten optreden is voor de bewoners. Ik mocht wel kijken maar niet mee eten dat hoeft ook niet want ik heb mijn eten al op. Nu speelt Blue Dew als achtergrond muziek voor de bewoners ik ben maar weg gegaan.


  Maak melding

 5. Denk altijd aan de organisatie Larry, kunnen ze nog meer doen de volgende keer. Maak je geen zorgen over de draagkracht van de meeste “sterkste schouders” die er liepen.

  We waren niet bij de voetbal waar je ook nog voor je kaartje moet betalen. Hier kregen ze geweldige voorstellingen gratis. Bovendien is “ze” dus een duidelijk ander publiek.

  Een euro voor een schuimertje is toch echt niet van deze tijd. Gekoelde fles rosé was even duur als in de supermarkt.
  Wel lief dat je zo bezorgd bent. 😉


  Maak melding

Reageer