Algemeen Log 42

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

 

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 200 reacties van een vervolg (Algemeen Log: deel 43) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

199 gedachten over “Algemeen Log 42”

  1. Maar wat de vraag van Dick betrof:

    Ik gebruik bij dit soort urls vaak Tinyurl.com: Zembla.

    Maar wat jou vraag betreft: Ik heb ooit eens zo’n puppy in mijn handen gehad. En natuurlijk zijn het dan prachtbeestjes (zoals elke pup). Daar zit geen kwaad in.

    Verder weet ik het allemaal niet zo zeker. Veel is afhankelijk van hoe zo’n beest opgevoerd wordt.
    Ik weet niet hoe het risico zich verhoudt tot een andere hond bij een goede opvoeding. Een herdershond of boxer bij kleine kinderen heeft ook altijd een risico in zich.

    Toch maar een stelling: Niet verbieden, maar nooit alleen bij kleine kinderen laten (zoals dat voor elke grote hond geldt.)

  2. Hoi Bernard, vreemd dat het niet lukte met die link. Gaat eigenlijk altijd goed, mooi dat jij het hebt gelinkt.

    Het schijnt dat er vanavond een vreemde gang van zaken wordt besproken. Over verbieden/niet verbieden. Ben benieuwd, Zembla zit er meestal wel goed op.

  3. Met lobbyisten is niets mis. Als je als politicus maar weet met wie je spreekt en wat de belangen van de gesprekspartner zijn.

  4. Dick, ik heb de uitzending gezien. Was leerzaam.
    Ik neem mijn stelling maar even terug dat er met lobbyisten nooit iets mis is.
    Ook mijn stelling dat een goede opvoeding altijd problemen voorkomt gaat de mist in bij honden die op agressie gefokt zijn.
    Toch terecht dat het verbod op die honden opgeheven is, want dat werkte niet.
    Bijzonder was die link met de PVV. Toch ook weer niet, want op dat mannetje met die blauwe bril had ik het toch al niet zo.

  5. 1e pinksterdag 2009: een ervaring rijker en een illusie armer.ik heb vandaag geflyerd op het mooie zwartewater en op de vecht. vanaf mn rubberboot heb ik flyers van Lijst Willem Lucht uitgedeeld aan alle pleziervaartuigen. Van de recessie is op het water niets te merken, grote naakte kerels met dikke buiken en tatoeages zetten de ene pot bier na de andere aan de lippen op enorme joekels van boten, (echtgenotes/maitresses gestrekt op het voordek)massaal de 9km p/u negerend. na de zoveelste middelvinger te hebben ontvangen en bijna geramd te zijn ben ik ermee gestopt in de wetenschap dat deze mensen toch niet tot onze doelgroep behoren.

  6. Zeker een interessante Zembla Bernard! Pff die Verburg, ik had er al niet veel vertrouwen in en die breedlachende Dion Graus vanachter een donkere zonnebril….gewoon met criminelen! Die bedreigingen ook en dat baggataliseren. Dat het verbod niet werkte bleek ook wel uit die reactie van die dame van het OM. Moeten ze toch wat anders verzinnen? Of gewoon weer wachten tot er een schaap verdronken is?
    Heer Graus: Ken uw volksvertegenwoordigers, ook van de tegenpartij
    Zijn toespaark ook: dat die honden vervalsen komt 99% doordat ze in afschuwelijke betonnen kerkers worden gehouden :D:D:D Als het niet zo triest was.

  7. Bekende beelden Joop, tourend naar het werk door Giethoorn, Dwarsgracht soms etc. zie ik al die weelderig drillende welvaartslichamen. Beetje de patser spelen met centen van de bank of van Dirk S. Duister verdiend geld bliksemsnel veranderd in moddelschuitjes (dat valt pas op als er een paar Duitsers passeren).

    Voor flyers van een gewone jongen, keren zich niet eens om.. Ze hebben immers vaak betaald voor die dames aan boord (als ze er tenminste goed uitzien)…moeten ze er elke seconde wat voor terug. Machtig jammer trouwens dat die topless-mode (bij vrouwen wel te verstaan) zo plotseling weer is verdwenen:'(

  8. Grote klasse Joop, ik had dat niet achter je gezocht. Dikke + van mij.
    Wel jammer dat je nobele actie verknald wordt door van die blubberbierbuikjes.

  9. Maar joop, jou favoriete partij doet dit jaar toch nog niet mee aan de verkiezingen? Of zijn ze de flyers al voor de verkiezingen daarop?

  10. Volgens mij doet LWL dit jaar w?l mee met de verkiezingen. Knap van joop dat hij zich zo inzet voor een partij die in Zwolle door weinigen gekend wordt.
    Op zich is het water een originele plek om te flyeren, alleen vaart er jammer genoeg steeds vaker onbekwaam volk tussen… Misschien dat de politie daar eens achter de bosjes moet gaan staan… het is namelijk ook op het water verboden met alcohol op te varen!
    Joop, kop op!

  11. vanaf mn rubberboot heb ik flyers van Lijst Willem Lucht uitgedeeld aan alle pleziervaartuigen. Van de recessie is op het water niets te merken, grote naakte kerels met dikke buiken en tatoeages zetten de ene pot bier na de andere aan de lippen op enorme joekels van boten, (echtgenotes/maitresses gestrekt op het voordek)massaal de 9km p/u negerend.

    Die boten zijn door die vrouwen met de benen wijd verdiend voor diezelfde gasten die van jou geen flyer van de LWL willen aannemen.>:(
    Joop, jij als fervent aanhanger van de Lwl en weblogverslechteraar zou ik wel eens een veer in de reet willen steken! 😉

  12. Joop heeft het hart op de goeie plek. Super dat hij zijn bezwaren tegen het geweldige jeugdcentrum in zijn nieuwe woonplaats heeft laten varen. Ook dat hij zijn wapenvoorraad als de bliksem retour-geboortewijk heeft gestuurd na comedy daarover op dit mooie weblog.

    Begrijp idd niet dat hij flyert voor “de kleine man” bij de grootste patsers. Wie haalt verdorie straks al die flyers weer uit het Zwarte Water>:(

  13. Hey hey! Plantje is weer terug van….:Bologna Italia! 😀 Het was er heerlijk warm en erg leuk.
    En ofschoon de plantenman NIETS met voetbal heeft hebben we toch wat mee kunnen genieten van de feestvreugde van het feit dat BFC door was naar de eredivisie. 😉

    Nu maar weer in ons mooie kikkerlandje genieten van het mooie weer!

  14. pontje tussen zwollywood en .attem vaart op volle kracht. veel bezoekers uit zwolle in speeltuin bij huize koko:)8)

  15. @Peter: dank je. Ik ben erg te spreken over het resultaat van het uiterlijk. En met het apparaat zelf ben ik ook blij. Deze maand heb ik er 900 kilometer mee gefietst 😀

  16. Nee, eerst oranje laten spuiten, daarna heeft De Kleine Reclame hun geweldige stickergebeuren erop losgelaten in zwart en wit.

  17. Nogmaals de complimenten, hij ziet er erg gaaf uit. Mocht ik je ooit voorbij zien scheuren, zal ik hard op de toeter drukken ;D

  18. Willem heeft in ieder geval leuke oude prentjes van Zwolle op zijn digitale prikbord staan, bijvoorbeeld:

    Hallo Plantje, ik ben ook net een aantal uurtjes terug van een bezoek aan je geboortestad. Uiteraard was het daar gezellig !

  19. Door Larry, op 1 Djuni 2009 om 01:35
    Die boten zijn door die vrouwen met de benen wijd verdiend voor diezelfde gasten die van jou geen flyer van de LWL willen aannemen.

    Zo jij durft wat te zeggen! Shame on you!!!

  20. Hoi Bernard, vreemd dat het niet lukte met die link. Gaat eigenlijk altijd goed, mooi dat jij het hebt gelinkt.

    Het schijnt dat er vanavond een vreemde gang van zaken wordt besproken. Over verbieden/niet verbieden. Ben benieuwd, Zembla zit er meestal wel goed op.
    Door dick, op 31 mei 2009 om 19:51

    Komt omdat je van die [haakjes] in die link hebt staan. Dat heb ik ook altijd met headlines.nos.nl via twitter.

  21. Mogge Koko, mogge plantje.

    Zeker goede pinksteren gehad, jij in het even?
    Ben lekker wezen fietsen. Gestart in Kampen, naar Zalk en met het pontje over. Toen maar weer via de andere kant terug. Al met al 22 kilometer gefietst. Da’s toch knap voor mijn broertje van 8:D:D die heeft wel 2 keer zoveel gefietst denk ik 😛

    Daarna lekker p’koeken gegeten…

    Et toi?

  22. Hoog bezoek ik zwolle ofzo vandaag? Tijdens mijn fietstocht van voorsterpoort naar het station kwam ik wel 15 politie auto’s en busjes tegen, en ook personenauto’s gezien met agenten erin.

  23. Hoog bezoek ik zwolle ofzo vandaag? Tijdens mijn fietstocht van voorsterpoort naar het station kwam ik wel 15 politie auto’s en busjes tegen, en ook personenauto’s gezien met agenten erin.

    Misschien omdat de prijzen bij de sjoelclub uitgereikt zijn vandaag?

  24. Zwolle pakt graffiti aan
    Gaat het dan eindelijk toch eens goed en grondig gebeuren ?

    ————————————————————–

    Zwolle gaat extra investeren in de aanpak van graffiti in de binnenstad.

    De gemeente is hiervoor een samenwerking gestart met de politie Ijsselland, de stadswacht en een schoonmaakbedrijf. Hoeveel geld daarmee gemoeid is, maakt de gemeente binnenkort bekend. Zwolle had al een plan van aanpak maar wil met de nieuwe afspraken en investeringen werken aan een graffitivrije binnenstad.

    Bron: RTV Oost

  25. OV Overijssel deugt niet
    ZWOLLE – Leve het openbaar vervoer als alternatief voor de auto. Maar niet in Overijssel. Daar blijkt het openbaar vervoer in de verste verte niet opgewassen tegen de auto.

    Dat blijkt uit een onderzoek van de PvdA-statenfractie van Overijssel. Leden van de fractie zijn op 27 mei voor de verandering niet met de auto, maar met het openbaar vervoer naar afspraken, zoals vergaderingen, gegaan. De resultaten zijn onthutsend.

    Diverse fractieleden hebben afspraken moeten afzeggen en een tweetal heeft uiteindelijk toch voor de dienstauto moeten kiezen omdat er anders ‘een werkdag verloren’ zou zijn gegaan.

    Een kleine greep uit de ervaringen:

    De automaten op de NS-stations zijn gebruiksonvriendelijk, zeker voor oudere reizigers; een aanpassing in de route kan alleen via het loket, maar dat kost extra; buschauffeurs kunnen geen informatie verstrekken over andere busmaatschappijen, zoals vertrektijden, waardoor aansluitingen worden gemist.

    Verder zijn op een aantal trajecten de reistijden ruim twee keer zo lang. Een van de fractieleden, die normaal van Haaksbergen naar Holten en terug in totaal 50 minuten kwijt is, was met de bus 180 minuten kwijt (85 minuten reistijd en 95 minuten wachttijd)!

    Tot slot zijn ook de voorzieningen op bijv. stations niet toereikend, zeker niet voor mensen met een handicap. Een van de fractieleden, die met een fiets met drie wielen moet rijden, werd, uiteindelijk bij de stalling aangekomen, op ronduit onbeschofte wijze door de beheerder teruggestuurd met de mededeling dat ‘een dergelijke fiets niet gestald’ kon worden.

    De PvdA is van plan vragen te stellen aan Gedeputeerde Staten

    Bron: De Telegraaf

  26. Thanks admin voor het klikbaar maken van de link, ik weet nog steeds niet helemaal hoe dat moet. Met dat icoontje lukte het me in het verleden niet…

    ==========

    Aan elkaar vast:
    [ url = volledig adres ] naam [ /url ]

  27. @Hoi Natascha

    1) Kopieer de link naar het tekst vak
    2) Vervolgens selecteer je deze tekst
    3) Klik op het icoontje met de aardbol er op

    Als het goed is moet dit werken. Succes !!!

  28. Zwolle pakt graffiti aan
    Gezellig
    Gaat het dan eindelijk toch eens goed en grondig gebeuren ?

    ————————————————————–

    Zwolle gaat extra investeren in de aanpak van graffiti in de binnenstad.

    De gemeente is hiervoor een samenwerking gestart met de politie Ijsselland, de stadswacht en een schoonmaakbedrijf. Hoeveel geld daarmee gemoeid is, maakt de gemeente binnenkort bekend. Zwolle had al een plan van aanpak maar wil met de nieuwe afspraken en investeringen werken aan een graffitivrije binnenstad.

    Bron: RTV Oost

    Nice.

  29. Bericht toegevoegd. Een admin is gemaild en zal deze activeren indien OK

    hebben we dat nou nog steeds

    ===========

    Speciaal voor onverlaten als jij Tim 😉

  30. Cambuur & RKC, de nrs. 2 & 3 staan beiden in de rust met 1-0 voor zodat ze, als het zo blijft, promoveren. Cambuur ok een Noordelijke club; had liever de Superboeren ipv die Brabo’s (ook al meer dan zat). Ben benieuwd.

  31. Zeg admins kunnen jullie niet iets wijzigen:

    Nu:

    Bladerdeeg[/url]

    maar kan dat niet worden

    Hierdoor wordt het ook mogelijk om urls met [ of ] in de url te plaatsen. nu ziet jullie systeem de eerste de beste ] als einde van de url regel.

  32. En wij doen niet aan dubbele reacties dus:

    Zeg admins kunnen jullie niet iets wijzigen:

    Nu:

    [ url=http://www.koekjesbakken.nl/ ]Bladerdeeg[ /url ]

    maar kan dat niet worden

    Bladerdeeg[ /url ]

    Hierdoor wordt het ook mogelijk om urls met [ of ] in de url te plaatsen. nu ziet jullie systeem de eerste de beste ] als einde van de url regel.

  33. Verlenging Cambuur – Roda. Stand was 1-1. Ik zou het Cambuur echt gunnen om het eens in de eredivisie te mogen proberen.

  34. Dalai Lama nu rechtstreeks op 3.

    Het ware gezicht van Balkende toont zich weer eens. Deze zogenaamde gelovige man weigert de Dalai Lama te ontmoeten maar werkt met zijn CDA wel samen met Berlusconi.

    Voor de volledigheid:
    De rechtse Nationale Alliantie van partijleider Gianfranco Fini heeft zich opgeheven.

    Maar liefst 1800 afgevaardigden gingen ermee akkoord om de partij te laten opgaan in de partij van Berlusconi Forza Italia. Onder de naam: Volk van de Vrijheid.

    De Nationale Alliantie was in 1994 opvolger van de Italiaanse Sociale Beweging, welke was opgericht door aanhangers van Mussolini.

    Waarnemers zeggen dat Fini op de fusie heeft aangestuurd, zodat hij in de toekomst Berlusconi kan opvolgen als partijleider.

    Ik schaam me als Nederlander dan ook diep voor deze keuzes van Balkende. Ze zijn verachtelijk !

  35. Ze zijn ook verbonden aan de LIGA van huisvrouwen in Polen: Die willen geen handel met duitsland, en het verkoop van spullen verminderen en vooral in duitsland ED

  36. Had het seizoen toch nog een mooie afsluiter doordat de graafschap degradeerd 😉

    Wat een keeperT he die Castro ;D

  37. @gezellig: wen er maar vast aan dan. Balkenende is een groots politicus die het ondanks alle linkse kritiek nu al jaren flikt. Dat we de komende jaren zeer zeker niet van rechts af zullen zijn lijkt me wel duidelijk. eerst zal JP de puinhopen van paars weg moeten werken en wanneer er weer economisch hoogtij is, dan krijgen de linksen per definitie weer de macht om snel alle poen weg te geven aan jan rap en zijn maat. De enige smet is dan ook dat het generaal pardon door zn strot is gedrukt met alle gevolgen van dien.

  38. @joop
    Allereerst: Ik ben slechts linkshandig. Een partij die samenwerkt met een groepering die Mussolini aanhangers bevat verdient het predicaat Democratisch niet. De “D” van CDA staat hier dus wel voor.

    De “C” staat voor Christelijk. De druk van twee andere C’s (China en Communisme) heeft Balkende doen besluiten de Dalai Lama niet te ontmoeten.

    Jij noemt Balkenende een groots politicus. Een groot politicus laat zich echter niet piepelen, zeker niet door extreem linkse Chinezen.

    Daarnaast ontbeert Balkende een andere “C”: De C van Charisma.

  39. 99 stemmen nog maar op het grootste & gezelligste stembureau van Zwolle. En…op het snelste, betrouwbaarste, verse en bijzondere plaatjesrijkste actuele medium van deze mooie stad. 😉

  40. Balk heeft ook nog geen kabinet afgemaakt en is de man van het Irak-onderzoek en het Yolante en palingJan-nieuws. Toen hij Geert vorige week tot de orde riep luisterde GG niet eens. De man van de Libelle-beurs en st. tot behoud van Lingo. De man die met JdHS aan de ketting van Bush lag…enz….enz..

  41. @Plantje
    Het is niet de eerste keer en het zal ook niet de laatste keer zijn dat er trammelant is in Leeuwarden.

    Het zal wel weer aan de politie liggen, want deze liet het niet toe dat de “supporters” hun verlies emotioneel konden verwerken door de boel kort en klein te slaan.

  42. Die lui in lwd sporen zo wie zo niet, wie gooit er nou een bierfles naar de keeper? Dat heb ik echt nog nooit meegemaakt

  43. Hans, was je er toevallig al aan toegekomen om te kijken of ik mijn username kan verandere in -P-… nu staat er steeds “Peter” links bij online leden… maar ik wil zo graag -P- heten :'(

  44. Dat wil zeggen: Zet 10 autochtone/allochtone nederlanders op een rij: Knal er 9 omver en doe dat 10 keer; dan zullen nog niet eens alle overgebleven mensen stemmen!!

  45. -P-

    Hans, was je er toevallig al aan toegekomen om te kijken of ik mijn username kan verandere in -P-… nu staat er steeds “Peter” links bij online leden… maar ik wil zo graag -P- heten

    Het was een hectische week voor me, maar ik heb je username aangepast in de database zelf. Officieel kan een – niet wegens bepaalde scripts, maar kijk maar of je tegen problemen aanloopt. Inloggen met -P- dus vanaf nu! 😉

  46. Het was een hectische week voor me, maar ik heb je username aangepast in de database zelf. Officieel kan een – niet wegens bepaalde scripts, maar kijk maar of je tegen problemen aanloopt. Inloggen met -P- dus vanaf nu!

    Dit is geweldig! ;D;D Bedankt!!

  47. Eigenlijk is er maar 1 echte P, maar die heeft inmiddels de weblog verlaten helaas.

    ==========

    De redactie dan…
    We zien hem nog zeer geregeld hoor. Vandaag b.v. nog!

  48. Jemig: PVV vier zetels!!! Nog erger dan ik dacht. En dan natuurlijk meteen dat nare hoofd van Gaus (je weet wel van de pitbull-lobby) op de televisie.
    Zegt wel heel veel over de ‘Nederlander’. Ik ben niet meer trots op Nederland.:'(

  49. @Tja-ja: Ja daar heb je ook weer gelijk in. De tegenhanger D66 die van 1 naar 3 ging is natuurlijk ook weer een pluspuntje.

  50. ziezo, JP en wilders de grootste frakties, wat kan het leven toch mooi zijn. zal verder maar geen zout in de wonden strooien hier over het verkwistingsbeleid van de mensen aan de andere van het politieke spectrum, de uitslag zegt eigenlijk alles al.

  51. @joop
    Wilders & consorten willen het Europarlement opheffen.
    Dus slechts 21 zetels voor Nederland nu ?

    LPF, deel II.

  52. Die lijsttrekker van de PVV eurofractie lijkt trouwens wel erg glad. Hij lijkt er op een verkoper van tweedehandsauto’s of een deur-aan-deur verkoper.

  53. je moet er ook een gladde hebben zitten om de centjes binnenboord te houden en niet te storten in bodemloze putten als roemenie

  54. Joop voor elke Euro die wij uitgeven aan Europa krijgen we er 6 terug heeft het Centraal Planbureau berekend. Deze kip met gouden eieren zal Madlener toch niet gaan slachten? Inderdaad Gezellig ik heb ook het gevoel bij deze man dat als je hem een hand gegeven hebt, je daarna je vingers goed moet na tellen.

  55. beide partijen zijn het er over eens dat het in nederland erg druk is. voor elke euro die we dokken 6 terug ?????? ahahhaha wat een giller, zeker poolse zloty,s , roemeense leu of andere rommel

  56. Mag ik hier uit opmaken dat niemand die hier reageert op pvv gestemd heeft en het ook onbegrijpelijk vindt dat niemand daarop stemt?

  57. Eigenlijk is er maar 1 echte P, maar die heeft inmiddels de weblog verlaten helaas.

    Ik claim ook niet P te zijn, maar -P- … zo wordt ik al minstens een decenium genoemd 🙂

  58. Hmm… teruglezend op mijn eigen post klopt er natuurlijk iets niet… “onbegrijpelijk vindt dat niemand daarop stemt?” moet natuurlijk zijn “onbegrijpelijk vindt dat iemand daarop stemt?”

  59. Maakt niet uit Paul, die mensen wil ik ook liever niet kennen.
    Door bernard, op 4 juni 2009 om 22:29

    🙂

    Ik begin ernstig te vrezen dat iemand van mijn buren PVV stemt smilies/cry.gif
    Door Leo, op 5 juni 2009 om 00:04

    Hoezo?

    Mag ik hier uit opmaken dat niemand die hier reageert op pvv gestemd heeft en het ook onbegrijpelijk vindt dat niemand daarop stemt?
    Door -P-, op 5 juni 2009 om 00:24

    Niet bij voorbaat. Al stem ik helemaal niet, je weet waarom.

  60. D66 grootste in Utrecht en Amsterdam
    Bernard > Gefeliciteerd met deze klinkende zege.
    ————————————————————-
    UTRECHT/AMSTERDAM – D66 is donderdag de grootste partij geworden bij de verkiezingen in de stad Utrecht en in Amsterdam. De democraten worden in beide steden op de voet gevolgd door GroenLinks.

    In Utrecht trok D66 22,4 procent van de stemmen. Dat is de hoogste score voor D66 in Nederland bij deze verkiezingen tot dusver.

    Opmerkelijk is ook de hoge score van GroenLinks, dat 20,9 procent van de Utrechtse kiezers trok. Dat is voor GroenLinks eveneens het hoogste percentage tot dusver.

    De traditioneel grote partijen hebben amper aanhang onder de 300.000 inwoners van Utrecht. Het CDA komt niet verder dan 9,1 procent. De PvdA doet het nog het beste met 13,1 procent van de stemmen. De PVV blijft met 9,6 procent onder het landelijk gemiddelde.

    VERDRIEDUBBELD
    Amsterdammers hebben eveneens massaal op D66 gestemd. De partij kreeg 21,2 procent van de stemmen. De liberalen zijn daardoor de grootste partij geworden bij de Europese verkiezingen in Amsterdam. De score is circa drie maal hoger dan de 6,9 procent bij de vorige Europarlementsverkiezingen in de hoofdstad.

    GroenLinks doet het ook opmerkelijk goed in Amsterdam. De partij, die in Amsterdam in het college van burgemeester en wethouders zit, kreeg 20,0 procent van de stemmen. Dat is fors meer dan het landelijk gemiddelde en meer dan de vorige verkiezingen voor het Europarlement. GroenLinks wordt bij de verkiezing dus kennelijk niet afgestraft voor de duurdere Noord-Zuidlijn, waarvoor eerder een GroenLinks-wethouder aftrad.

    De Partij van de Arbeid halveert ruimschoots in aanhang. De PvdA kreeg nog 14,7 procent van de stemmen, tegen 28,4 procent bij de vorige Europarlementsverkiezingen.

    Het CDA heeft in die tijd een derde van de aanhang verloren. De christendemocraten gaan van 7,7 naar 4,9 procent van de stemmers. De VVD doet ook een stapje terug, maar dat is beperkt.

    De PVV is in Amsterdam goed voor 12,7 procent van de stemmen. De partij doet voor het eerst mee met de verkiezingen voor het Europees Parlement. (ANP)

  61. Sophie in het veld (op Twitter) vanmorgen:

    Good morning world! Niet veel geslapen, maar in prima humeur. Radio interview gedaan om 7.15. Inbox ontploft.

  62. Mooie flip-over rechtsbovenin, admins!

    Vind je? Ik vind em vrij storend. Maar goed, ik vind ?lk bewegend dingetje op een website storend, vooral die leuke reclame filmpjes. Hoewel ik wel begrijp dat die dingen nodig zijn om zo’n site als dit gratis en up-to-date te kunnen houden, dus je hoort me verder niet meer klagen 😉

  63. Hoe maak je eigenlijk een account aan?

    Kan nog niet… zit nog in de testfase… Ik weet overigens niet hoelang deze testfase eigenlijk duurt….

  64. Ik ook niet, maar de vele “voordelen” moeten ook nog komen… zoals de edit-functie… die “moet” er gewoon komen!

  65. Kan nog niet… zit nog in de testfase… Ik weet overigens niet hoelang deze testfase eigenlijk duurt….

    In principe kan ik het al openbaar zetten, heb dit nu gedaan. De meeste bugs heb ik opgelost inmiddels. Momenteel ben ik bezig met het schrijven van een mailsysteem zodat je per artikel kunt aanvinken of je een mail wil krijgen na een reactie.

    de edit-functie… die “moet” er gewoon komen!

    Lokaal zitten er in dit geval vele haken en ogen aan, welke me slapeloze nachten hebben gegeven de afgelopen 2 weken. Het edit-systeem voor admins heb ik klaar, maar voor gebruikers krijg ik het momenteel niet anders, dan dat iedereen ieders reacties zou kunnen wijzigen, wat natuurlijk nooit de bedoeling kan zijn.
    Ik ga eerst verder leren (hopelijk) de komende maanden (PHP6/MySQL e.d.) voordat ik deze functie 100% kan implementeren.
    Verder moet ik nog wat opmaaktechnische schoonheidsfoutjes eruit gaan halen. 😉

  66. Verder moet ik nog wat opmaaktechnische schoonheidsfoutjes eruit gaan halen.

    Ik weet niet of deze op je to-do-list staat maar de gebruikersicoontjes worden vervormd. Bij uploaden kan je niet-vierkante afbeeldingen uploaden. Die worden vervolgens vervormd in het vierkante venstertje in de berichten.

  67. Die worden vervolgens vervormd in het vierkante venstertje in de berichten

    Inderdaad WFvN, hier ben ik me van bewust. Wanneer ik het zo script dat dit wel goed gaat, dan tonen de Internet Explorers de reacties verkeerd (zoals het een week geleden was): plaatjes worden dan streepjes. IE gaat namelijk verkeerd om met het resizen van afbeeldingen. Vandaar dat ik nu heb gekozen voor een snelle luie middenweg: verhoudingen worden bij niet-vierkante icoontjes verstoord, maar icoontjes worden nu wel in alle browsers naast de reacties getoond.
    Wanneer Microsoft met een fix komt (zit in de planning over 8 tot 10 maand) en er genoeg mensen zijn geupgrade naar IE8 of een andere browser, zal ik dit wel weer aanpassen, of in ieder geval overwegen. Helaas hebben de mensen met IE7 of lager dan helemaal geen plaatjesweergave meer… dus ik denk dat dit momenteel een redelijke middenweg is.
    Dank voor je attente melding! 8)

  68. Het programma van het zesde Nederpopfestival Van Eigen Bodem is rond. Zaterdag 4 juli worden in het Ter Pelkwijkpark in Zwolle tussen de 20.000 en 25.000 bezoekers verwacht. Het hiphoppodium is op het gratis toegankelijke festival gesneuveld “wegens de financiële crisis”, maar er resteren nog twee podia met in totaal twaalf artiesten. Daarbij zitten ook de winnaars van de Nederpopprijs: Flo uit Roosendaal en het Belgische Keefman. Bazz Barnasconi (VanKatoen) tekent voor de presentatie.

    Complete line-up
    Hoofdpodium:
    15.05 ?? 16.30 De Jeugd Van Tegenwoordig vs. Willeke Alberti
    17.10 ??17.55 Van Eigen Bodem Band met Anneke van Giersbergen, Cindy Oudshoorn, Edward Reekers (Kayak) en Charlotte Wessels (Delain)
    18.35 ?? 19.35 Rowwen H?ze
    20.15 ?? 21.00 New Cool Collective & Typhoon
    21.40 ?? 22.40 de Richards
    23.35 ?? 00.30 Heeren van Oranje

    Liefhebberspodium:
    15.00 ?? 15.05 Kwatta
    16.35 ?? 17.05 Djumbo
    18.00 – 18.30 Keefman
    19.40 – 20.10 Esther Groenenberg
    21.05 ?? 21.35 Flo
    22.45 ?? 23.30 André Manuel & De Ketterse Fanfare

    Bron: Musicfrom.nl

  69. Gelukt! …denk ik tenminste. Dit bericht is dan ook een test. Hans bedankt voor het openstellen van de registratie voor de overige gebruikers!

  70. Hoe zet ik dat uit?

    Dit staat onderaan elke mail: in je Reactieoverzicht aan de linkerkant, Gebruikersmenu.
    Of moet ik het zo instellen dat het standaard uitgevinkt staat in plaats van aan? Iemand suggesties?

  71. Maakt mij niet heel veel uit. Mijn reactie was niet zo serieus bedoeld. Het principe is duidelijk dus dat komt wel goed.
    Maar nu je het vraagt, denk ik dat standaard uit iets handiger is.

  72. het progamma van straatspeeldag in de straat van koko is ook rond.

    woensdag 10 juni van 13.30 tot 16.30

    springkussen
    stormbaan
    koekhappen
    clowngooien
    broekhangen
    stoepkrijten
    skelter parcours
    schminken
    ballonnenclown

    uiteraard is er voor iedereen drinken en lekkernij aanwezig

    past dit beter bij ASSENDORPER???:D:D:D:D;)

  73. @gezellig
    5x een bord in vorm van een clownshoofd, deze proberen om te gooien met ballen:o Maar we zoeken nog mensen om de andere versie ook mogelijk te maken:D:D;)

  74. Is dit misschien iets Koko ?

    ...
    Maar we zoeken nog mensen om de andere versie ook mogelijk te maken wij ZOEKEN MENSEN
    Door Koko Hattem, op 6 juni 2009 om 00:01

    Oh en waarvoor ? Ballen gooien of die andere versie ……… opvangen ofzo?

  75. Ik zie dat je ook de functies in het menu waar wij toch al niet voor bevoegd waren nu ook onzichtbaar voor ons gemaakt hebt 🙂

  76. @Gezellig: Interessante gegevens. Berkum nog erger dan
    de Kamperpoort. (Als je de cijfers tenminste gewoon bij elkaar op telt. Dat mag, wat populisme is tegenwoordig de norm).
    Assendorp is kennelijk zo erg dat ze de cijfers daarvan maar helemaal niet vermelden.

  77. Ik zie nu pas de rubriek ‘voertuig’. 😮 Ik moet maar even het eerste gedeelte van mijn vorige reactie terug nemen.

  78. Meen je niet! Was jij dan die Peter, een kwartiertje geleden aan de telefoon bij Michiel op 3FM, die het had over dat hij naar een Twentse bruiloft was geweest?

    Haha! Nee, dat was ik niet… wat toevallig zeg 😉

  79. Assendorp staat weldegelijk vermeld

    Hmm inderdaad. Het stelt me op een over andere manier gerust dat een auto daar ook niet helemaal veilig staat.

  80. Leuke actiefoto(‘s) zeg! Ze hebben gister ook van WVF gewonnen begreep ik op die bruiloft waar een aantal ouders waren. Schemaatje finale, tegen de Boys dan maar. Zag dat Bep Helbers ook fluit. Maar volgend jaar komt het wel goed met WVF-A1 in de hoofdklasse.

  81. Gister nog een stukkie van htc-be quick gezien, zou niet zeggen dat be quick derde divisie voetbalt.

    Die Bep Helbers schijnt volgend seizoen leider te worden bij de D2 waar me jongste broertje in gaat keepen.

    Dat succes zullen ze nog nodig hebben, broer lief heeft vanmiddag de enkelbanden ingescheurd dus zulke actie foto’s zullen er van hem niet meer op komen:o en dan nog de spits die erg veel moeite heeft met afmaken 🙁 Gaat wat worden dinsdag 😀

  82. Bep is een prima kerel, kun je er wel bij hebben. Al is Bep zijn bijnaam, afgeleid van het werkwoord. Oh, wat sneu zeg voor je oudste broer.

  83. Als Koko koekhappen kan wijzigen in gakbalhappen dan komt ASSENDORPER zeker opdagen. Uiteraard met een satehsausje erbij.

  84. @ASSENDORPER. Vanwege de kredietcrisis is het helaas niet haalbaar om die wijziging toe te passen. Koko zal het idee meenemen en hopelijk kunnen uitvoeren in betere tijden 😉

  85. dure koffie
    Vandaag met een groepje vrienden op de racefiets een rondje Vilsteren gemaakt. Via de stuw kwamen we bij de oude oever waar nu hotel mooirivier staat.

    Uit jeugdsentiment stelde ik voor omdaar koffie te drinken, heb daar vaak geslapen als jongen maar toen heette het nog conferentie. centrum de bron

    Nou ik heb het geweten, een bakkie cappuccino koste daar drie hele eurotjes. De rest van de weg heb ik het telkens moeten horen.

    Zijn er nog meer dure plekken in de omgeving die we moeten mijden? In Zwolle is volgens mij de duurste cappccino bij de beurs , maar ik kan me vergissen

  86. Zoals gewoonlijk is Fc zwolle beetje traag met datums van de voorbereiding.

    Maar wat inmiddels wel bekend is.

    11 juli (17:30) Twente- Fc Zwolle (lokatie vv marienberg)
    18 juli om 14.30 uur: FC Utrecht – FC Zwolle (Sportcomplex Zoudenbalch, Laan van Maarschalkerweerd in Utrecht)

    En niet te vergeten de opendag op 1 aug

  87. Mail notificatie
    Er zijn nog wat dingetjes met de mail notificatie…
    1) Wanneer je mail notificatie aan hebt staan en je reageert zelf krijg je ook een mailtje. Op zich niet erg; je kunt die mail gewoon weghalen. Zou wel mooier zijn als dit niet voorkomt, maar ik heb het idee dat dit tegen hetzelfde probleem botst als de edit functie.
    2) Als je het vinkje aan zet MOET je ook reageren. Misschien zou het handig zijn er nog een knopje naast te zetten “Notificatie activeren” of iets dergelijks. (Uiteraard enkel zichtbaar als het vinkje aan gezet is of dat bij klikken op de knop automatisch aangenomen wordt dat het vinkje ook aangezet was.)

  88. Waarom is mijn reactie verwijderd?! >:(

    =============

    Dit is, merk ik nu, samen met een veel te grote geplaatste foto verwijderd geweest. Dat trok de hele layout uit elkaar.
    Excuses!!!
    Zou je het bewuste bericht alsnog weer kunnen plaatsen P ?

  89. Zo, snelle reactie admin 😀
    Ik was even bang dat ik niet kenbaar mocht maken dat ik van plan ben naar FC Zwolle – FC Twente te gaan 😮

Reacties zijn gesloten.