Motorrijder meerdere malen in de fout

Zwolle – Op zondagmiddag 31 mei is op de Nipkowstraat een 26-jarige motorrijder uit Amsterdam aangehouden die meerdere malen in de fout was gegaan. De politie wilde de man op de Zalneweg aan een controle onderwerpen aangezien er geen kentekenplaat op de motor zat. De motorrijder ging ervandoor, maar ging op de fietsoversteekplaats op de Nipkowstraat onderuit.

 

 Politieberichten.jpg

 

De motorrijder ging vermoedelijk onderuit omdat de motor olie lekte welke vermoedelijk op de banden is terecht gekomen. De 26-jarige man raakte hierbij niet gewond. De motorrijder bleek niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Hiervoor kreeg de man een bekeuring, evenals voor het rijden zonder kenteken, zonder framenummer en zonder verzekering.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. we moeten van die amsterdammers af hiero, ze brengen ons niets. waren er maar zoals vroeger weer ophaalbruggen. en dan krokodillen in de gracht natuurlijk


    Maak melding

  2. Nou joop. Hattem heeft sinds vorige week weer een werkende handbedienende ophaalbrug. Lopen wij nu voor of jullie achter?;D;)


    Maak melding

Reageer