Rammstadt zoekt medewerkers

Zwolle – Rammstadt is een theatervoorstelling van Arie Koomen (Lama’s/Arie en Sylvester) en Willem Alkema (Not The Dr. Phil Show). In 2010 gaat de voorstelling in premiere.

rammstadt.jpg

Op 25, 26 en 27 juni spelen Arie en Willem een try out versie op het Zwart festival te Zwolle. Voor de voorstelling in Zwolle is Rammstadt op zoek naar diverse medewerkers!

RAMMSTADT IS DRINGEND OPZOEK NAAR MEDEWERKERS VOOR DE VOLGENDE VACATURES:  ACTRICE VOOR DE ROL VAN RECEPTIONISTE 

Functie eisen:– van nature ongeïnteresseerd– goede telefoonstem– zelfstandig reizende Vergoeding:-reiskosten + vrijkaarten 4 DANSERESSEN 

Functie eisen:– kunnen dansende– affiniteit met cheerleaders– 1 moet er kunnende choreograferende– heel veel lef– niet ouder dan 30– zelfstandig reizende Vergoeding:– reiskosten + vrijkaarten Stuur een email met motivatie naar: vacatures@rammstadt.nl SCHRIJF JE IN! 

Ben je opzoek naar werk, laat het ons weten! We zijn opzoek naar bouwvakkers, bakkers, slagers, elektriciëns, ict-ers noem maar op!

Stuur een email met je gegevens naar: info@rammstadt.nl

 

OMSCHOLEN?

Doe jij wat je wil of was je liever pliesie geworden? Laat het ons weten en RAMMSTADT gaat voor je aan de slag! HULP NODIG?

Rammstadt zendt haar medewerkers graag uit om jou te helpen. Heb je hekel aan je op  zondagochtend grasmaaiende buurman? Rammstadt biedt uitkomst! Wij zoeken voor jou een stratenmaker die ’s nachts de afrikaantjes wegwerkt.

Stuur je hulpkreet naar info@rammstadt.nl

 
Sollicitanten/Participanten die worden uitgenodigd dienen 25,26 en 27 juni beschikbaar te zijn. http://www.rammstadt.nl/

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer