Mustang spektakel in de IJsselhallen Zwolle

Zwolle – De Ford Mustang bestaat dit jaar 45 jaar! In 1964 was de wagen al zeer in trek bij de kopers en binnen no-time waren de showrooms leeg verkocht. Sinds die tijd is de Mustang niet meer uit het straatbeeld weg te denken en kom je hem over de hele wereld tegen. De wagens worden gekoesterd en gerestaureerd, de een nog mooier dan de ander. De vele clubs over de hele wereld zijn een bewijs van het succes van zowel de oude als de nieuwe Mustang. Ter ere van het 45 jarig bestaan van de Mustang organiseert Team Mustang Center Nederland op 13 en 14 juni een Internationaal Mustang spektakel in de IJsselhallen Zwolle.

De locatie wordt omgetoverd tot een straatbeeld uit Amerika met aan alle kanten mustangs, u loopt als het ware door een tijdstraat vanaf 1964 tot heden. Verkeerslichten en zebra paden zullen niet ontbreken. Diverse standhouders zullen onderdelen, motoren en complete Mustangs showen en aan de man brengen. Op grote schermen worden films en reclamespots getoond welke natuurlijk allemaal met Mustang te maken hebben. Beide dagen zal uit de luidsprekers de oude muziek van weleer klinken waardoor de sfeer nog meer tot zijn recht komt. Bovendien wordt er een heuse “drive in” bioscoop gebouwd. Het wordt een internationaal evenement met Mustangs uit Zweden, Duitsland, Polen, België, Frankrijk en natuurlijk Nederland. Er zal zelfs een delegatie uit Amerika aanwezig zijn (zonder Mustang).

Maak kans op een Mustang!Bezoekers van het evenement maken kans op het winnen van vele prijzen waaronder een prachtige 1966 Mustang!. Deze Mustang zal op zondagmiddag worden verloot.  Openingstijden en entree:

Zaterdag 13 juni is het Ford Mustang spektakel geopend van 12.00  tot  17.00 uur en zondag 14 juni van 10.00 Tot  17.00  uur. De entreeprijs bedraagt 7,50. Leden kunnen gratis naar binnen.   Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de evenementencoördinator op 0612533940 (na 20.00 uur) of stuur een mail naar evenementen@fordmustangclub,nl of kijk op de website www.fordmustangclub.nl

 

Artikel delen:
Reacties 4

Reageer