Veiligheid oversteekplaats Rijnlaan vergroot

Zwolle – Vrijdagmorgen wordt de nieuwe oversteekplaats bij O.B.S. De Werkschuit, op de Rijnlaan, feestelijk geopend.

03-06-2009_oversteekplaats_rijnlaan_3.jpg

Deze oversteekplaats is geheel nieuw vormgegeven. Er zijn kleurige bollen geplaatst en namen van leerlingen van De Werkschuit op het wegdek geschilderd. In combinatie met de klaar-overs die hier dagelijks staan is de verkeersveiligheid voor de kinderen vergroot.

03-06-2009_oversteekplaats_rijnlaan_1.jpg 

03-06-2009_oversteekplaats_rijnlaan_2.jpg

Artikel delen:
Reacties 7
 1. hoelang zal het duren voor het eerste ongeluk gebeurt door een weggebruiker die wordt afgeleid door al die namen op de grond????? als er een bus stopt bij de halte hebben we file op de rijnlaan de bedenker van dit plan woont vast niet in de aa-landen


  Maak melding

 2. slecht werk afgeleverd
  Sinds de aanleg van de nieuwe bushaltes aan de Rijnlaan (en ook elders) krijgen buspassagiers en fietsers als het heeft geregend een gratis, maar ongevraagde, douche. Dit omdat er flinke plassen liggen bij de haltes. Controleert de gemeente het werk van de aannemer niet?


  Maak melding

 3. precies wat anne zegt de namen werken als afleidend iets op de weg.. je let op de namen inplaats van op de weg..

  Ik vind de weg eerlijk gezegt heel klote om er overheen te rijden.. vooral als er een bus voor je rijd..

  Nee voor mij geen verbetering maar eerder geld verspilling.


  Maak melding

 4. Hoorde laatst ook al een collega zeggen dat als de kledingcontainer geleegd word de hele zooi 20 minuten vaststaat. We zullen het zien.

  Wie heeft trouwens inderdaad de namen verzonnen? En hoeveel veiliger kon het eigenlijk. Er hingen immers ook al slagbomen? Maar goed de gemeente heeft het in al haar wijsheid besloten.

  Op naar het volgende project in de Rijnlaan…


  Maak melding

 5. Niet alleen onveilig, maar ook nog eens foei lelijk!

  Bovendien is dit soort wegenverf bij natheid spekglad en dus levensgevaarlijk voor (brom/snor)fietsers en motorfietsers!

  Zijn die borden niet genoeg? Gewoon een enkele keer politie erbij zetten en mochten de borden en klaar-overs genegeerd worden een dikke bekeuring.


  Maak melding

Reageer