Zwols duo treedt op bij Majoor Bosshardt Gala

Zwolle – Op 8 juni organiseert het Leger des Heils in theater Carré in Amsterdam het Majoor Bosshardt Gala. Tijdens deze feestavond treden mensen op die het Leger des Heils opvangt of begeleidt. Eén van hen was Ed van de Zwolse duo-band M-Feel. Hij treedt samen met bandlid Carry op in Amsterdam. Minister Ronald Plasterk opent het gala.

Bekende artiesten als Bastiaan Ragas, Maaike Widdershoven, Peter Faber en Willeke Alberti treden op. Allen werken belangeloos aan deze avond mee. Tijdens het gala wordt ook de Majoor Bosshardt Prijs uitgereikt en het eerste exemplaar van een nieuw boek over majoor Bosshardt, Een rijk leven,overhandigd aan de burgemeester van Amsterdam, Job Cohen. Op de feestavond in Carré treden ook mensen op die mee hebben gedaan aan het project ‘Kunst & Theater’ van het Leger des Heils, zoals M-Feel dat in theater Odeon deed. Dit project heeft tot doel om cliënten van het Leger des Heils hun creatieve gaven te laten ontwikkelen. De inspanning om voor anderen op te treden en het plezier dat deelnemers eraan beleven, helpt bij het oplossen van hun problemen. In diverse regionale workshops op het gebied van beeldende kunst, zang, dans en muziek hebben honderden mensen in de afgelopen maanden hun talenten ontplooid. Op 8 juni is in Carré ook een expositie van beeldende kunst.

Bekende Nederlanders als Anita Witzier, Bastiaan Ragas, Maaike Widdershoven, Peter Faber en Willeke Alberti treden deze avond belangeloos op. Ans Markus is gevraagd haar mening te geven over de kunstexpositie. De regie en productie van het gala is in handen van Wentink Events, o.a. bekend van de ‘Dinnershow of Dreams’ van Frank Wentink.

Artikel delen:

Reageer