Modieuze Deltion Fashion Show druk bezocht

In de nieuwe campus van het Deltion College werd woensdagavond de allereerste Fashion Show aan groot publiek gepresenteerd. Het thema van de show was "Deconstructuvisme", hetgeen het mixen van diverse vormen, materialen, kleuren en stijlen tot een nieuw verrassend geheel inhoudt.

Door het combineren van de vaardigheden van diverse afdelingen binnen het Deltion College werd de show perfectionistisch gerealiseerd: de organisatie en communicatie werd gedaan door een groep studenten van Mode Management en Grafische Vormgeving. Ook zijn het de studenten die de catwalk hebben opgebouwd, een expositie in hebben gericht, visagie hebben gedaan, licht en geluid realiseerden en bovendien werd er in de pauzes ook nog een live optreden gepresenteerd. Op die manier werden krachten en kwaliteiten binnen Deltion gebundeld. Eerste- en tweedejaars studenten Fashion Design hebben een designwedstrijd gehouden. De creaties zijn overigens te bewonderen in het Stedelijk Museum, Melkmarkt 41.

Derdejaars studenten presenteerden zomerse outfits op  de catwalk en vierdejaars studenten presenteerden vol trots en overgave hun eindexamencollectie Winter 2009/2010. De opdracht was het ontwerpen van een collectie voor bestaande winkelketens. Tevens hebben de winnaars ten gehore gekregen dat ze een plek op de catwalk gaan krijgen in september, wanneer Mart Visser zijn nieuwe show zal presenteren.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. “Deconstructuvisme” 😉

  Niet dat dat goed is volgens de huidige spelling, maar ik heb navraag gedaan daar op school, en ze wisten me toch echt met 100% zekerheid te vertellen dat het met een “u” is. Zo staat het ook in al hun folders en promotiemateriaal… en het is een school, dus die zullen het wel weten.. 😛 Of ze hebben een nieuw woord uitgevonden. ;D


  Maak melding

 2. modeshow
  het was echt een super modeshow.
  mijn nichtje heeft in mijn kleding de show gelopen..
  de foto’s zijn ook echt super mooi..

  en het is deconstructivisme..
  tenminste zo is het ook hoe ze het ons vertelden.. weet niet hoe het op de foldertjes stond haha


  Maak melding

 3. daar staat deconstructive haha inderdaad fout..
  ik weet ook niet hoe ze dat gered hebben.. wel apart.
  maar de show was super en daar gaat het uiteindelijk wel om..
  het was professioneel opgezet en heb ook alleen complimenten gehoord van mensen.. zelf vond ik het ook een super show aangezien ik zelf alles mooi heb kunnen bekijken inclusief mijn eigen klas. is toch leuker dan het zelf lopen en er weinig van mee krijgen.. heb nu tenminste mijn eigen kleding ook kunnen zien hoe het stond op de catwalk..


  Maak melding

Reageer