Vliegende Papa’s organiseren Cliniclowns Familiedag

Zwolle – 20 juni is het zo ver! Het 8e seniorenteam van CSV’28, beter bekend als “De Vliegende Papa’s” verzorgt dan een familiedag op Sportpark “De Verbinding” in Stadshagen. Alles zal in het teken staan van de Cliniclowns, het goede doel waar het 8e voor op het veld staat iedere week. We gaan “Aan de slag voor een lach”. Het voetbalteam is ontstaan uit “De Vliegende Papa’s”, een team van enthousiaste vaders die geregeld activiteiten organiseren voor de kinderen van Basisschool “De Vlieger” in Stadshagen.

Vanuit diverse hoeken is vanaf het begin de volledige (kostenloze) medewerking verleend aan deze bijzondere dag, waaronder door Henri van Velzen en DJ G-Roon. Op de dag zelf zal het 8e acte de presence geven, en een demonstratiewedstrijd spelen tegen een All-star-team. In het All-star-team verwachten we namen als Hans Werdekker, Martin Reijnders, Ton Pattinama, Wout Holverda, Pierre ten Dam en Jeremy Sno. Tevens zullen diverse regionale sporthelden zich vervoegen op het hoofdveld van CSV’28. De wedstrijd zal geleid worden door niemand minder dan Eric Braamhaar. Rondom deze bijzondere wedstrijd zijn er tal van activiteiten gepland. Zo is er voor de kinderen genoeg te doen, van springkussen tot schmink, en van rodeostier tot kinderdisco. ’s Avonds is er een knalfeest, met optredens van onder andere Henri van Velzen en Tante Kippe. Uiteraard zal ook DJ G-Roon de nodige klanken laten horen.

Omdat de dag volledig in het teken staat van de Cliniclowns, kan een Mega verloting niet ontbreken. De prijzen zijn zeer divers, van wedstrijdkaartjes voor Feyenoord, digitale camera’s, DVD boxen, kaartjes FC Zwolle, MP4-spelers tot computerspellen, en ga zo maar door.

De entreeprijs bedraagt € 2,-. Maar voor dat geld heeft u gelijk een lot in de verloting te pakken, en een kortingsbon van BAS Autowas. Het geheel begint om 15.00 uur. De opbrengst van deze dag zal volledig ten goede komen aan de Cliniclowns, waardoor ook wij er voor zorgen dat een ziek kind weer even kind kan zijn. Wij hopen op een zeer geslaagde dag, en gaan “Aan de slag voor een lach”. Het “Vliegende Papa’s” voetbalteam. Voor meer informatie: www.csv28vpt.nl

Mocht u ons financieel willen steunen dan kan dat op de volgende manier: Stort uw donatie op bankrek.nr. 52.64.27.329 t.n.v. T. Zwarts, o.v.v. Cliniclown Familiedag 2009 Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage.

Artikel delen:

Reageer