Kunstenfestival Zwart zoekt enthousiastelingen

Zwolle – Met het festivalseizoen in volle gang, vindt eind deze maand de tweede editie van het Zwolse kunstenfestival Zwart plaats, een laagdrempelig en gevarieerd festival met voor elk wat wils. Van 25 tot en met 28 juni wordt het grote kerkplein omgetoverd tot het Zwart festivalhart. Vanaf hier vertrekken 8 kunstroutes die de bezoekers meenemen op een reis langs verschillende voorstellingen.

Zwart.jpg

Maar dat is nog niet alles, door de hele stad zijn nog veel meer voorstellingen te bezoeken. Bijvoorbeeld op het Ter Pelkwijkpark, of op de Potgietersingel, het Goudsteeg, bij Diff Dancemasters en zelfs op de Peperbus. Op het grote kerkplein zelf wordt een grote stadscamping neergezet, waar iedere avond Bingotainment wordt geörganiseerd en er diverse optredens zullen worden gegeven van bekende artiesten. Om dit festival succesvol te laten worden is de organisatie nog hard op zoek naar vrijwilligers. Zwart zoekt vrijwilligers in alle soorten en maten, bijvoorbeeld als logistieke medewerker of publieksbegeleider.

Voor diegenen die wel willen helpen, maar liever niet met alleen maar onbekenden: geen nood, opgeven kan samen met vrienden, familie en/of kennissen zodat de indeling hierop aangepast kan worden.

De data voor vrijwilligersdiensten liggen tussen dinsdag 23 juni en maandag 29 juni. Lijkt het je leuk om één of een paar van deze dagen mee te helpen met het Zwart festival? Geef je dan zo snel mogelijk op door een mail te sturen naar: dirma@niekvandersprong.nl.

Artikel delen:

Reageer