Deltion College opent retailwinkel

Zwolle – Afdeling Handel & Ondernemen van het Deltion College opende vrijdag 5 juni de deuren van haar eigen retailwinkel, genaamd D-tail. De opening vindt vanaf 16.00 uur plaats op de boulevard van het Deltion College.  

05-06-2009_opening_deltion_retailwinkel_3.jpg

Studenten van de afdeling Handel & Ondernemen doen vanaf volgende week volop praktijkervaring op in de retailwinkel. Van inkoop tot verkoop; alle facetten komen gedurende de praktijkperiode aan bod. Studenten en medewerkers van het Deltion College kunnen dagelijks bij D-tail terecht voor: bedrijfskleding, schrijfwaren, make-up, kaarten ed. “We willen dit schooljaar een paar weken proefdraaien, zodat we het nieuwe schooljaar voortvarend en een zo compleet mogelijk assortiment van start kunnen”, aldus Douwe de Jong, teamleider van de afdeling Handel & Ondernemen.

05-06-2009_opening_deltion_retailwinkel_2.jpg

05-06-2009_opening_deltion_retailwinkel_1.jpg

05-06-2009_opening_deltion_retailwinkel_5.jpg

Artikel delen:
Reacties 7
  1. @Stefan
    Wat voor een alternatieve opties zijn er om het woord verkoopspecialist duidelijk leesbaar op deze shirts (nu wel deze…) te plaatsen ?

    Moeten de mensen die dit shirt dragen soms eerst in omvang verdubbelen zodat het woord verkoopspecialist niet gesplitst hoeft te worden ? Of moet er slechts een streepje achter verkoop geplaatst worden ?

    De mieren in je omgeving zullen wel aan hun trekken komen lijkt mij zo.    Maak melding

Reageer