Avond4daagse Zwolle

Zwolle – Maandagavond start in Zwolle weer de jaarlijkse Avond4daagse. De start van dit wandelfeest zal plaats vinden vanaf het sportpark ‘De Weidesteen’ in Westenholte. Deelnemers wordt gevraagd te parkeren bij Voorst C. De fiets is natuurlijk nog beter!

Vorig jaar werd de organisatie verrast met een deelname van ruim 6.100 wandelaars, waardoor op sommige punten het verloop niet geheel vlekkeloos verliep. Naar aanleiding van de evaluatie en opmerkingen van enkele begeleiders heeft de organisatie voor de editie 2009 de knelpunten nader bekeken. In overleg met de gemeente Zwolle en diverse wijkbeheerders zijn een aantal oplossingen doorgevoerd, waarvan de organisatie hoopt dat dit zijn positieve uitwerking heeft. Dit zijn onder andere verkeersmaatregelen, maar ook veranderde startprocedures. Er wordt bijvoorbeeld dagelijks om 18.15 uur gestart. Dit jaar zijn er maar liefst 6269 wandelaars ingeschreven. Er doen 53 groepen mee aan de Avond4daagse.

De bekende dj en televisiepresentator Paul Rabbering presenteert ook dit jaar weer het Avond4daagse journaal via de KRO / Z@pp. Via dit journaal worden kinderen opgeroepen om aan het gezelligste sportfeest van Nederland mee te doen. De week van 8 t/m 12 juni is daarbij uitgeroepen tot de ‘Week van de Avond4daagse’.  In deze week zal dagelijks een Avond4daagsejournaal op televisie worden uitgezonden.

In die week zal het Avond4daagsejournaal op vrijdag 12 juni in Zwolle aanwezig zijn. De uitzending zal dan de volgende dag op zaterdag 13 juni te zien zijn van 17.40 – 17.45 uur.

In die week zal het Avond4daagsejournaal op vrijdag 12 juni in Zwolle aanwezig zijn. De uitzending zal dan de volgende dag op zaterdag 13 juni te zien zijn van 17.40 – 17.45 uur.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)