Middenstand gul aan bingotainment Festival Zwart

Zwolle – Het gaat goed met het festival Zwart. De voorbereidingen voor het festival, dat van 25 t/m 28 juni in de binnenstad van Zwolle wordt gehouden, zijn in volle gang. En ook de plaatselijke middenstand heeft het festival omarmd. Voor het programma onderdeel ‘ De Bingotainment’  werd aan de ondernemers gevraagd leuke prijzen beschikbaar te stellen. Een eerste ronde leverde gelijk al veel positieve reacties op.

Het festivalhart vindt u op het Grote Kerkplein. Naast optredens van o.a. jazzsensatie Wouter Hamel wordt daar ook elke dag de Bingotainment gehouden. Een echte bingo met de kaarten op tafel en de blik op scherp, maar dan uitgevoerd met de nodige theatrale middelen. Meespelen dus want door de medewerking van veel Zwolse ondernemers zijn er tal van fraaie prijzen te winnen waaronder fantastische schilderijen van Kunstuitleen Zwolle.

 

Zwart.jpg 

Het festival Zwart wordt steeds meer zichtbaar in de Zwolse binnenstad. Zo verschijnen er op diverse plekken in de Zwolse binnenstad bont gekleurde caravans, die als mobiele informatiestands door de organisatie worden ingezet om de verschillende programma onderdelen bij het publiek bekend te maken. Zo wordt de bezoeker uitgenodigd om zich te laten overdonderden door diverse kunstroutes die in de Zwolse binnenstad worden uitgezet. Deze routes gaan langs plekken die vaak normaal niet toegankelijk zijn voor het publiek. Maar ook parken en straathoeken vormen een inspiratiebron waardoor zo’n plek een totaal nieuwe dimensie krijgt. In totaal zijn er acht routes ontwikkeld die elk bestaan uit vier voorstellingen,  allemaal speciaal voor het Zwart festival gemaakt. Verder is de binnenstad van Zwolle  tijdens het Zwart festival eigenlijk een groot festivalterrein en valt er veel te zien en vooral te beleven. Meer weten over het festival Zwart in Zwolle, kijk voor het complete  programma op http://www.festivalzwart.nl/. U komt toch ook?

Artikel delen:

Reageer