FC Zwolle aast op Danny Schreurs

Limburg – Danny Schreurs voetbalt volgend seizoen zo goed als zeker bij FC Zwolle. De 21-jarige aanvaller van Fortuna praat vandaag met een afvaardiging van FC Zwolle over een overgang.

Trainer Jan Everse bevestigt dat de club Schreurs een aanbieding heeft gedaan. De Maastrichtse speler, afgelopen seizoen met 7 doelpunten gedeeld topscoorder van Fortuna, praatte ook met MVV waarvoor hij eerder uitkwam. Als Schreurs vertrekt, is dat de derde Fortunees die niet wacht op een uitspraak van de rechter over de toekomst van de club.

Morgen staan Fortuna en de KNVB tegenover elkaar tijdens een kort geding in Utrecht. De voetbalbond trok op 19 mei de licentie van de club in. Fortuna vecht die beslissing aan bij de rechter. Eerder maakte Brian Linssen zijn overgang naar MVV bekend. Ook Samir Kozarac vertrekt, hij gaat zijn geluk beproeven in Zwitserland waar hij vandaan komt. Ruud Boymans tekende eind vorig jaar al een contract bij VVV. Voor de rest van de spelers bestaat links en rechts wel interesse, maar concreet is er nog niks.

Bron: Dagblad De Limburger

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Hopen dat dit dan eindelijk weer eens een spits is die er meer dan twintig kan maken, dat kan het verschil maken tot succes.


  Maak melding

 2. Beloofd lijkt mij en groot woord,een garantie dat een spits er zoveel scoort is er natuurlijk nooit,althans niet in de prijsklasse waarin Zwolle moet zoeken.

  Ik laat ieder geval het aanschaffen van mijn seizoenkaart er niet vanaf hangen .


  Maak melding

 3. Ik laat ieder geval het aanschaffen van mijn seizoenkaart er niet vanaf hangen .

  Ik ook niet, sterker nog: ik heb het formulier al ingeleverd.


  Maak melding

 4. Danny Schreurs versterkt FC Zwolle
  Danny Schreurs versterkt FC Zwolle
  09-06-2009

  De van Fortuna Sittard afkomstige Danny Schreurs speelt de komende twee seizoenen voor FC Zwolle. De aanvaller tekende vanmiddag het contract. Hij speelde in drie seizoenen 55 wedstrijden voor de club uit Sittard en maakte daarin 14 doelpunten.


  Maak melding

Reageer