Zwem4daagse Zwolle 2009

Zwolle – In de laatste week voor de zomervakantie wordt dit jaar weer de Zwem4Daagse georganiseerd door de Vereniging Openluchtbad Zwolle in samenwerking met Swol 1894. De Zwem4Daagse is voor iedereen toegankelijk; u hoeft dus geen lid te zijn!

Van maandag 29 juni tot en met vrijdag 3 juli kan er weer gezwommen worden voor een mooie medaille. Om hiervoor in aanmerking te komen moet er minimaal vier dagen 500 meter per dag gezwommen worden. Voor de kinderen met alleen een A-diploma is er de mogelijkheid om 250 meter per keer te zwemmen. Dagelijks kan er gestart worden tussen 16.00 uur en 18.30 uur. Elke dag worden er tijdens de Zwem4Daagse verschillende spectaculaire demonstraties gegeven. Zo zullen de waterpoloërs van Swol 1894 een fantastisch schouwspel geven, is er een aquarobics activiteit en duikvereniging Octopus laat zien wat duiken inhoud. Bij verschillende demonstraties kan je ook mee doen. Kortom, er valt genoeg te beleven.

Voorinschrijving leden Vereniging Openluchtbad en Swol 1894

Op zaterdag 27 en zondag 28 juni kunnen de leden van de Vereniging Openluchtbad en Swol 1894 zich al inschrijven tussen 14.00 en 16.00 uur in het zwembad. Het inschrijfgeld tijdens deze voorverkoop bedraagt € 3,00.

Inschrijving op maandag 29 of dinsdag 30 juni

Leden van de Vereniging Openluchtbad en Swol 1894 die zich op een van deze dagen inschrijven betalen € 4,00. Niet-leden van beide Verenigingen en die ook mee willen doen aan de Zwem4Daagse betalen tijdens deze voorverkoop € 8,00.

Sponsorzwemmen

Zoals ieder jaar wordt er ook dit keer weer gezwommen voor een goed doel. De opbrengst van deze Zwem4Daagse gaat dit jaar naar een waterproject in Niger van Unicef. Zij zullen hier voorlichting houden en waterputten slaan! Voor degene die graag willen kleuren is er weer de jaarlijkse kleurwedstrijd waar leuke prijzen mee te winnen zijn.

Artikel delen:

Reageer