Windesheim houdt open dag op 19 juni

Zwolle – Wie wil weten wat Windesheim biedt aan hbo voltijdopleidingen is van harte welkom op vrijdag 19 juni van 13.00 tot 17.00 uur. De programmaoverzichten en de routebeschrijvingen staan op www.windesheim.nl/opendagen.

Tijdens de open dag valt er op Windesheim van alles te ontdekken: sfeer proeven, opleidingen bezoeken, voorlichtingsrondes bezoeken en vragen stellen. Op de informatiemarkt in de C-kantine van het hoofdgebouw is informatie over alle opleidingen, huisvesting, studentenverenigingen en studiefinanciering. En over het Windesheim Honours College, een internationale Engelstalige  hbo+ opleiding met een intensief en internationaal onderwijsprogramma. Belangstellenden kunnen zich ook aanmelden voor een rondleiding door de hogeschool.

Windesheim start per september 2009 de opleiding Pedagogiek en de Lerarenopleiding Basisonderwijs en Pedagogiek (PA2-Universitaire Pabo). De Universitaire Pabo is alleen toegankelijk voor vwo’ers. Beide opleidingen geven voorlichting op de open dag.

Parkeren op de Campus is tijdens de open dag een probleem. Bezoekers die gebruik maken van het openbaar vervoer kunnen gratis gebruik maken van Windesheimbussen. Die vertrekken vanaf het NS-station (uitgang Zuid).  

Artikel delen:

Reageer