Fotowedstrijd De IJssel in beeld

Zwolle – Het Stedelijk Museum Zwolle organiseert een wedstrijd met foto’s van de rivier de IJssel. Vanaf 12 juli t/m 20 september is in het museum een tentoonstelling te zien over de IJssel, getiteld De loop van het water, De IJssel in beeld.

ijssel.jpg

In het kader hiervan kunnen deelnemers aan de wedstrijd hun mooiste IJssel-foto insturen. De rivier de IJssel heeft veel kunstenaars en fotografen geïnspireerd. De steeds veranderende luchten, hoog en laag water, vee aan de oever en de vele vogels die ieder jaar terugkomen in de prachtige uiterwaarden en plassen buiten de dijk geven mogelijkheden te over om de rivier op een speciale manier met de camera vast te leggen. Foto’s moeten uiterlijk 28 augustus bij het museum worden ingeleverd. Dit kunnen zowel digitale foto’s zijn als afdrukken van ca. 20 x 30 cm.

De digitale foto’s moeten gestuurd worden aan het e-mail adres van het secretariaat: muszwol@stedelijkmuseumzwolle.nl de afdrukken naar het postadres van het museum, Postbus 1130, 8001 BC Zwolle. Op 1 september zal bekend worden gemaakt wie de beste en meest karakteristieke foto heeft gemaakt. De mooiste zullen tot het einde van de tentoonstelling in het museum worden geëxposeerd.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer