Raceteam Deltion start rally seizoen goed

Zwolle – Tijdens De Paradigit – ELE auto Rally van 5 en 6 juni in Helmond is het Deltionteam geëindigd op de tweede plaats in het klassement van de Nissan 350Z en op de twintigste plaats in het algemene klassement. Een goede prestatie voor de eerste rally van dit seizoen.

rally_deltion.jpg

Eric Bolhaar werd door Arjan Wissink over de wegen rond Helmond genavigeerd. Arjan is normaal gesproken navigator bij Dick Bloemendaal in een BMW Compact M3 rally. Hij vervangt tijdelijk onze navigator Annemieke Hulzebosch. Eric en Arjan zijn geen onbekenden van elkaar. Ze hebben twee jaar geleden ook met elkaar gereden. “De proeven waren uitdagend en het was geen gemakkelijke klus om voor het eerst mee te strijden met de toppers. Onze auto heeft het perfect gedaan in de eerste wedstrijd. We hebben de wedstrijd als test gebruikt om de auto te leren kennen en om haar onder controle te krijgen. Alleen op één klassementproef werkte de fly by wire van het gaspedaal niet correct, waardoor we 50 seconden verloren op de concurrentie. De auto heeft veel potentie en we hopen aansluiting met de top te kunnen maken na een paar wedstrijden”; aldus Eric Bolhaar.

Het Deltionteam heeft een prima prestatie geleverd. Alle werkzaamheden zijn ruim binnen de gestelde tijd verholpen of opgelost. De onderlinge sfeer en samenwerking met de overige 350Z deelnemers is uitstekend. Het Deltion Rallyteam kijkt uit naar de Vechtdal rally op 20 juni aanstaande te Hardenberg. Geïnteresseerde zijn weer van harte welkom om te komen kijken. Voor meer informatie kijk op www.therallysite.com of op www.350zchallenge.nl

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer