Eindexamen Festival ArtEZ Zwolle

Zwolle – Het ArtEZ Conservatorium in Zwolle houdt van 15 t/m 26 juni de eerste editie van haar Eindexamen Festival. In een reeks concerten laten eindexamenstudenten Jazz & Pop en Klassieke Muziek op bijna elke doordeweekse dag het beste van zich horen en zien. De meeste presentaties vinden plaats in Theater Odeon en een aantal in de Oosterkerk (Bagijnesingel 17) of de Doopsgezinde Kerk (Wolweverstraat 9) te Zwolle.

Na een intensieve periode van vier jaar sluiten de studenten hun bachelorstudie aan het conservatorium af met een sprankelend concert. Zij presenteren hierin eigen of bestaand werk aan een groter publiek. Het programma biedt een keur aan muzikale stijlen, waarbinnen het instrument of de stem van de examenkandidaat uiteraard een prominente plaatst inneemt. Een uitgebreid programmaoverzicht is te vinden op www.artez.nl/eindexamens_2009. Kaartverkoop De toegang bedraagt € 4,50,- p.p. per concert.

De kaartverkoop voor het Festival start op maandag 15 juni om 18.00 uur in Theater Odeon. Daarna zijn de kaarten telkens een uur voor aanvang van ieder concert te koop, zowel in Odeon als in de Oosterkerk of de Doopsgezinde Kerk. In Odeon is het ook mogelijk kaarten te kopen voor eindexamenconcerten op andere dagen en locaties. Vooraf reserveren is helaas niet mogelijk. Het Eindexamen Festival 2009 wordt mede ondersteund door de gemeente Zwolle.

Artikel delen:

Reageer