Defilé Avondvierdaagse Zwolle

Zwolle – Vrijdagavond was de laatste avond van de Zwolse Avondvierdaagse. Vanaf Park de Wezenlanden trok een deelnemersrecord van 6.568 wandelaars door de binnenstad van Zwolle. Daar kregen de volhouders hun verdiende bloemen. Op het Grote Kerkplein, voor het stadhuis, werd het traditionele defilé afgenomen door burgemeester H.J. Meijer en het bestuur van de Zwolse Wandelverenigingen.

avond_11.jpg

De bekende dj en televisiepresentator Paul Rabbering presenteert ook dit jaar weer het Avond4daagse journaal. Via dit journaal werden kinderen opgeroepen om aan het gezelligste sportfeest van Nederland mee te doen. De week van 8 t/m 12 juni was daarbij uitgeroepen tot de ‘Week van de Avond4daagse’. In deze week werd dagelijks een Avond4daagsejournaal op televisie uitgezonden. Het Avond4daagsejournaal was vrijdagavond in Zwolle aanwezig. Er werd onder andere bekend gemaakt dat een collecte voor het goede doel Jantje Beton € 1.168,69 heeft opgebracht. En dat werd gevierd. De uitzending zal morgen, op zaterdag 13 juni, te zien zijn van 17.40 – 17.45 uur.

avond_13.jpg

avond_2.jpg

avond_7.jpg

Meer foto’s via ‘Lees verder’… 

avond_8.jpg
De moderne man…..

avond_4.jpg

avond_14.jpg
Tv-opnames voor KRO / Z@pp Avond4daagse journaal…

avond_9.jpg
De Phoenix wint de Gouden Gymp met de yell battle!

avond_5.jpg

avond_10.jpg
High five !

avond_6.jpg

avond_3.jpg

avond_1.jpg

Artikel delen:
Reacties 4
 1. De Phoenix wint de gouden gymp
  En jenaplanschool de Phoenix heeft de gouden gymp gewonnen met de yell-battle van KRO’s zapp !
  De yell was:
  WIJ ZIJN COOL WIJ ZIJN GAAF
  DE PHOENIX GAAT AAN TOP
  WIJ GEVEN ECHT GEEN KRIMP
  DUS WIJ WINNEN DIE GOUDEN GYMP!  Maak melding

 2. …….m maar het Mozaiek krijgt de prijs voor het meeste zingen en dansen!! Want iedereen was stil….behalve wij:D:D


  Maak melding

 3. Als “import” heb ik niet eerder de vierdaagse meegemaakt. Gisteren moest ik toevallig het pad van de vierdaagse doorkruisen en het zag er reuze gezellig uit. Volgend jaar kan ’t kroost het aan en lopen we mee!


  Maak melding

 4. Kijk allemaal om 17.15 uur naar het avond4daagse journaal op Zapp ! Zwolle in beeld en natuurlijk de gouden gymp trofee!!!


  Maak melding

Reageer