Eikelboom kandidaat lijsttrekker Swollwacht

Zwolle – Het bestuur van Swollwacht heeft Freddie Eikelboom, thans raadslid en fractievoorzitter van Swollwacht in de gemeenteraad van Zwolle, unaniem gekozen als kandidaat lijstrekker namens Swollwacht voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2010.

Een door het Swollwacht bestuur ingestelde groslijstcommissie gaat de selectie van de overige kandidaten verzorgen. Op de Swollwacht ledenvergadering in september a.s. zullen alle kandidaten aan de Swollwachtleden worden voorgedragen. Ook zal op voornoemde ledenvergadering het concept verkiezingsprogramma van Swollwacht, voor de raadsperiode 2010 – 2014, aan de ledenvergadering aangeboden worden.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Dick ziet schijnbaar in alles WVF.Politiek is een ernstige zaak en ik zou het ontzettend mooi vinden als er nu eens een grote Zwolse partij ontstond.PBZ is al afgeschreven en Willem Lucht wordt nooit wat.Lev 06 kan zich moeiteloos aansluiten,want hun programma is meer gebaseerd op persoonlijk succes van de Lijsttrekker.1 grote Partij met Fred Eikelboom als lijsttrekker en veel echte Zwollenaren om hem heen daar moeten we voor gaan dan hebben we in Zwolle geen PVV nodig.


    Maak melding

Reageer