Ford Mustang Spektakel Zwolle

Zwolle – Vroommm… Honderden Mustang liefhebbers reden zaterdag richting Zwolle. De Ford Mustang bestaat dit jaar 45 jaar!  Ter ere van het 45 jarig bestaan van de Mustang organiseert Team Mustang Center Nederland op 13 en 14 juni een Internationaal Mustang spektakel in de IJsselhallen Zwolle.

ford_2.jpg

De locatie is omgetoverd tot een straatbeeld uit Amerika met aan alle kanten mustangs, u loopt als het ware door een tijdstraat vanaf 1964 tot heden. Verkeerslichten en zebra paden zullen niet ontbreken. Diverse standhouders zullen onderdelen, motoren en complete Mustangs showen en aan de man brengen. Op grote schermen worden films en reclamespots getoond welke natuurlijk allemaal met Mustang te maken hebben. Uit de luidsprekers klinkt de oude muziek van weleer waardoor de sfeer nog meer tot zijn recht komt. Bovendien is er een heuse “drive in” bioscoop gebouwd. Het is een internationaal evenement met Mustangs uit Zweden, Duitsland, Polen, België, Frankrijk en natuurlijk Nederland. Er was zelfs een delegatie uit Amerika aanwezig (zonder Mustang).

ford_1.jpg

ford_4.jpg

ford_3.jpg

In 1964 was de wagen al zeer in trek bij de kopers en binnen no-time waren de showrooms leeg verkocht. Sinds die tijd is de Mustang niet meer uit het straatbeeld weg te denken en kom je hem over de hele wereld tegen. De wagens worden gekoesterd en gerestaureerd, de een nog mooier dan de ander. De vele clubs over de hele wereld zijn een bewijs van het succes van zowel de oude als de nieuwe Mustang.

ford_5.jpg

Maak kans op een Mustang!Bezoekers van het evenement maken kans op het winnen van vele prijzen waaronder een prachtige 1966 Mustang!. Deze Mustang zal op zondagmiddag worden verloot.  Openingstijden en entree:

Zondag 14 juni is het Mustang Spektakel geopend van 10.00 Tot  17.00  uur. De entreeprijs bedraagt 7,50. Leden kunnen gratis naar binnen.

ford_6.jpg

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer