Rijbewijs ingevorderd

Zwolle – Zaterdag 13 juni werd het rijbewijs ingevorderd van een 44-jarige vrouw uit Zwolle. Zij was tegen een auto aangereden toen ze achteruit van een parkeerplaats reed aan de Deventerstraatweg.

 

 Politieberichten.jpg

 

Controle wees uit dat ze gedronken had. Ze werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. De ademanalyse gaf een uitslag van 355 ug/l. Het rijbewijs werd ingevorderd, omdat ze beginnend bestuurder is.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. hoeveel zijn er niet die alleen hun rijbewijs verlengen zonder ooit na behaling van dit rijbewijs achter t stuur hebben plaats genomen en vervolgens toch besluiten dit maar eens te doen, met alle gevolgen van dien


  Maak melding

 2. Al met al weer eens te meer een reden dat iedereen elke 10 jaar eventjes opnieuw rij-examen moet doen. Zeker met de snel veranderende verkeersregels en menselijk gedrag. Daarnaast een win-win-win-win situatie: dan hoeven die lessen ook niet zo duur te zijn, het creĂ«ert werkgelegenheid, zorgt voor minder ongelukken en minder asociaal weggedrag…


  Maak melding

 3. ‘Minder asociaal weggedrag’? Terwijl ze met een uitgestreken smoelwerk hun examen afleggen en dan erna vrolijk asociaal weer verder gaan met waar ze mee bezig waren? Ik heb die illusie niet, hoor.
  Wel ben ik voorstander van een dergelijk iets om de mensen die onbewust asociaal rijden erop te attenderen dat ze iets doen dat niet handig is in het verkeer. Of dat tijdens een rij-examen opvalt is een tweede natuurlijk.


  Maak melding

 4. Al met al weer eens te meer een reden dat iedereen elke 10 jaar eventjes opnieuw rij-examen moet doen. Zeker met de snel veranderende verkeersregels en menselijk gedrag. Daarnaast een win-win-win-win situatie: dan hoeven die lessen ook niet zo duur te zijn, het creĂ«ert werkgelegenheid, zorgt voor minder ongelukken en minder asociaal weggedrag…
  Door Curly, op 15 juni 2009 om 07:39

  Pardon?!? Nog meer van die geld trekkerij?! Het hele rij examen is een farce! Mensen moeten gewoon wat beter nadenken bij wat ze op de weg doen!


  Maak melding

Reageer