Salsa in Muziek in de Tent

Zwolle – Zoals elke tweede zondag van de maand vond ook deze middag een editie van Muziek in de Tent plaats. Het was de beurt aan een Zwolse band. SalsaSwoll is dé salsaband uit de omgeving Zwolle, bestaande uit tien professionele musici. De band is met zangeres Anna Popma in staat om het publiek op te zwepen en mee te slepen in de zwoele ambiance die de muziek met zich meebrengt.

14-06-2009_muziek_in_de_tent_assendorp_4.jpg

Met een spetterende 4-mans blazerssectie en spectaculaire percussie zorgde SalsaSwoll voor een swingenmde middag op het Assendorperplein. Het repertoire bestaat uit authentieke jaren 70 salsastukken van o.a. Celia Cruz, Ray Barretto en Tito Puente, waarop heerlijk gedanst kon worden. Ook speelden SalsaSwoll een paar prachtige ballads waaronder Lagrimas Negras (Zwarte tranen). Natuurlijk ontbraken ook de bekende salsapopnummers niet zoals, zoals Conga van Gloria Estefan en Let’s get Loud van Jennifer Lopez.

14-06-2009_muziek_in_de_tent_assendorp_1.jpg

14-06-2009_muziek_in_de_tent_assendorp_2.jpg

14-06-2009_muziek_in_de_tent_assendorp_3.jpg

14-06-2009_muziek_in_de_tent_assendorp_5.jpg

14-06-2009_muziek_in_de_tent_assendorp_6.jpg

Artikel delen:
Reacties 15
 1. druk ???? ben er langs gekomen en zag dat er meer mensen op het podium dan ervoor stonden, de foto,s zijn mijn getuige. als iedereen maar roept dat het druk was komt de subsidie voor volgend jaar klakkeloos weer binnen.


  Maak melding

 2. Joop, leer eens tellen. Kijk naar foto vijf en tel dan de poppetjes voor en op het podium, blijf je dan nog bij je stelling dan adviseer ik de Specsavers 😀


  Maak melding

 3. Laat dan de volgende foto’s er van getuigen dat het wel lekker druk was:

  Ik betwijfel het dat Joop daar geweest is, want ik zag daar alleen maar vrolijke en positief ingestelde mensen. ;);D


  Maak melding

 4. Ja ha ha, heb mezelf gespot op de laatste foto van Larry…

  “Elke tweede zondag, muziek in de tent…” volgende keer zijn we er weer !8)


  Maak melding

 5. vergrootglas
  Dat klopt idd van het vergrootglas.
  Als ik mijn locatie aangeef, dan bestaat de kans dat ik uitvergroot geplaatst word en daar heb ik niet zo’n behoefte aan 😉


  Maak melding

Reageer