Algemeen Log 44

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

 

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 200 reacties van een vervolg (Algemeen Log: deel 45) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang.

Artikel delen:
Reacties 206
 1. Nogal wiedes dat ik zie dat er geen reacties zijn op mijn mail, nieuwe algemene log. En ja John, je/u bent echt de eerste. Congrats ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 2. Tjonge ben ik echt de enige minderjarige hier op deze algemene log… Tenminste, van de gebruikers die hun leeftijd hebben ingevuld dan ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 3. @Joppuh
  Zo hoort de site eruit te zien: http://www.hansvaneijsden.nl/temp/weblogzwolle.png (behalve Pas aan / Verwijder-opties).
  Gebruik je soms nog Windows? Met Internet Explorer 6? Zie dan http://xrl.us/bewv4j voor de verklaring en hulp.

  Verder aan de mensen die op mijn antwoord wachten (geen idee, moet teruglezen nog): ik heb een zwaar weekend met cursussen gehad, net pas thuis en heb een mailachterstand van 1269 mails, dus ik ben de komende dagen helaas nog niet goed bereikbaar. Sorry!


  Maak melding

 4. Ik vind dat de halve marathon van afgelopen weekend een geweldig succes was. Volgende week doet festival ZWART Zwolle aan, waar ik ietwat bezorgd over ben.
  Volgens mij krijgt de organisatie van de marathon nog niet de helft van de subsidie die het festival ZWART krijgt.
  Nou wil ik geen appels met peren vergelijken, maar is een festival als ZWART het gemeenschapsgeld wel waard?
  (en ben ook heel benieuwd naar de mening van de eerste poster….)


  Maak melding

 5. @Tim, ik zie wel her en der in de stad de posters van Zwart met die inkvis erop, maar voorbijgangers kunnen niet direct zien of lezen dat het om Kunstenfestival Zwart gaat. Daar gaat het al fout!


  Maak melding

 6. Ik heb IE8 maar desondanks heb ik nog steeds gelimiteerde
  versie op mijn pc. Ik weet idd van je screenshot hoe de site er wel uit moet zien maar krijg het niet voor elkaar.  Maak melding

 7. @Joppuh
  Het schijnt (ik heb zelf geen IE en ken ook verder niemand in de buurt die het nog gebruikt) dat er in IE8 een “compatibiliteitsmodus” zit. Zou je eens kunnen testen of het hiermee wel goed werkt?
  Mocht dat nog steeds niet het geval zijn, dan ontvang ik graag een screenshot in mijn mail (info@hansvaneijsden.nl). Dank! ๐Ÿ™‚


  Maak melding

 8. Tim2, dat is per persoon verschillend, persoonlijk heb ik geen reden om aan te nemen dat het kwalitatief niet sterk is. Vorig jaar was het best druk en dat voor een eerste keer, prima dus.

  Astrid, dat is nog maar de vraag. Kunstliefhebbers in de omgeving kennen ZWART doorgaans al. Daarnaast vind ik de opmaak van de poster aardig de indruk wekken dat het om een kunstfestival gaat. Het nodigt ook uit om verder te lezen. Daar zul je vinden dat het om een kunstfestival gaat.


  Maak melding

 9. IE en problemen met WLZ? Ik draai momenteel IE7 en heb geen problemen ermee. Ik heb Chrome wel eens geprobeerd maar die gooit wat roet in het eten met sneltoetscombinaties op Tweakers.net dus heb ik Chrome aan de kant geschoven (wel heerlijk snelle browser overigens)

  Ik ga IE8 ook maar eens proberen, zien of ik daar problemen mee krijg.


  Maak melding

 10. De ellende is alleen dat er genoeg mensen zijn die dat niet doorhebben en geschokt zijn door die hoge getallen zonder na te denken over of het reรซle getallen zijn en of het geloofwaardig is.

  Beetje vergelijkbaar vind ik met de stelling dat de stof diwaterstofoxide verboden moet worden om vele redenen zoals dat het een giftige stof is bij teveel inname.

  Maar diwaterstofoxide is gewoon . . . . . (galgje spelen voor degenen die het niet weten?)  Maak melding

 11. @ Tim 20:30 Ons aller Hans is o.a. met mijn dossier vanavond de hele avond bezig, begreep ik uit een mail…afwachten dus.

  :D:D:D Joppuh: Guttegut Gudde…Go!…d’r zit een Hyves in.

  @ Bernard, WF & Tim Het gaat op Willem L’s lijntje….waar joop ook rondhangt, op VK opinie, bij Henk Bres en hier weer de hele dag over het gele heerschap. VK-Opinie heeft ook 2 hele sterken.

  Ach, hier komen ze: eerste; Van binnenuit

  Er was toch al bekend dat hij geld van ultra-rechtsen uit Amerika inzamelde? Toen had de jankert geen geld voor het haatzaai-proces?  Maak melding

 12. net ff in park de weezenlanden geweest maar wat een vrijstaat is dat geworden zeg. ik had geen idee dat hangjongeren er zo onverzorgd uitzien tegenwoordig, broeken onderaan de kont, petten verkeerd om op. en het ergste: bergen afval achterlatend


  Maak melding

 13. Tja joop….. waar is de tijd dat bretels nog gebruikt werden en hoeden nog een rand rondom hadden en het woord wegwerpmaatschappij nog bedacht moest worden ๐Ÿ˜€

  Kerel…. je wordt oud ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 14. @ Joop, hebben de hangjongeren bij jou in de buurt de broek niet onderaan de kont? Ik heb al vaak in het park tegen ze gezegd dat ze die broek eens op moeten trekken maar dat vinden ze nog gek ook als ik er iets van zeg. Meestal zit er ook nog geen kont in die broek:D:D.


  Maak melding

 15. Wat ik vandaag toch zag… Je wilt het niet geloven, Nemo met wielen. En ik altijd maar denken dat het een vis was.

  (Tegen een uur of vier, ik ging bij afslag Zwolle Centrum van de A28 af en moest met een kikkergroene Focus RS wachten tot jij voorbij gezoefd was.)


  Maak melding

 16. Was jij dat met dat wijze kleurtje groene Ford? Serieus: die auto zie je niet over het hoofd. Ik zat me dus echt te bedenken dat ik het een enorm toffe kleur vind…. maar dat het op mijn fiets niet zo geweldig uit zou pakken denk ik.

  Twee WLZ’ers die elkaar gespot hebben dus ๐Ÿ˜€


  Maak melding

 17. De zwervers zijn uit park DeWeezenlanden verdreven we hebben er de hangjongeren voor terug gekregen, met als resultaat: dezelfde rommel, plus vernielingen.:'(


  Maak melding

 18. Nog een ander resultaat, een hoop plezierhebbende jongeren. Geweldig, houden zo!
  De hele tijd alleen maar kijken naar wat er niet goed is, daar schiet je geen fuck mee op.;)


  Maak melding

 19. Kennelijk zijn de jongeren er in deze wereld alleen maar om zich te amuseren, beetje verantwoordelijkheid mag ook wel wat mij betreft.


  Maak melding

 20. @joop
  De hangouderen dreigen ook een serious probleem te worden. Ze raggen met hun 4WD scootmobiels door het malse gras van het park heen waardoor er onherstelbare schade aan de wortels van het gras ontstaat !

  Daarnaast vliegt de pruimtabak je om de oren als je bij ze in de buurt dreigt te komen. Diverse bezoekers hebben reeds wandelstokslagen mogen ontvangen. Een aantal is inmiddels zelfs met bretels vast gegespt aan de brugleuningen.

  De situatie dreig uit de hand te lopen, Burgemeester en Wethouders werken al aan een oplossing.  Maak melding

 21. beton blokken…
  Vreemd;
  vorige week stonden ze er al en ze zullen geheid een functie hebben. Ik heb ’t alleen nog niet ontdekt. Bij het klooster en bij Reitsema mode in Assendorperstraat staan 2 enorme betonblokken.
  Nu ik dit typ bedenk ik me dat dit misschien 2 ondergrondse (tenminste, dat moet dan nog gebeuren:P ) afvalcontainers zullen worden?
  Wie kan het mysterie van de betonblokken oplossen:o


  Maak melding

 22. Met je eens blauwtje, over die verantwoordelijkheid.
  Het lastige is dat volwassenen tegenwoordig op de wereld gezet lijken om te klagen. Over Moslims, over jongeren, over Marokkanen, over links, over rechts etc.
  Niet echt het voorbeeld van een samenleving waarin een jongere zich gestimuleerd voelt om eigen verantwoordelijkheid te nemen, die stimuleer je wel als je een samenleving laat zien waar men elkaar accepteert en respect heeft voor elkaar. Dat lijkt tegenwoordig nogal lastig te zijn voor veel mensen.


  Maak melding

 23. Zwart
  Tim2 wil weten wat ik van Zwart vind. Zwart is in de plaats gekomen van De Stad als Theater. Dat is ter ziele gegaan om meerdere redenen. Ook omdat de gemeenteraad geen extra middelen beschikbaar wilde stellen. Vorig jaar waren er de nodige verbeterpunten op te noemen na afloop.
  Ik zal nu geen oordeel geven. Het lijkt me beter om de organisatie de ruimte te geven. Na afloop kunnen we zien wat er van geworden is en of ze de subsidie waard zijn geweest.


  Maak melding

 24. Overijsselse voetvalclubs bundelen krachten. Zwolle niet.
  Go Ahead Eagles, FC Twente en Heracles Almelo slaan de handen ineen en gaan hun jeugdspelers onderbrengen in รฉรฉn regionale jeugdopleiding.

  FC Twente krijgt in de samenwerking een leidende rol, hetgeen tot uitdrukking komt in de naam Voetbalacademie FC Twente. Michel Jansen houdt als hoofd opleidingen de verantwoordelijkheid over de gezamenlijke opleiding.

  FC Twente en Heracles Almelo werken al sinds drie jaar samen. Eind 2008 zocht Go Ahead Eagles aansluiting. Die toenadering heeft geresulteerd in Voetbal Academie FC Twente, die per 1 juli van start gaat. In Deventer gaan voorlopig twee D-teams in de kleuren rood/geel spelen, terwijl de andere jeugdelftallen in Hengelo rood/zwarte-shirts dragen.

  Met de krachtenbundeling lopen de clubs vooruit op de plannen van de KNVB, die toewerken naar veertien regionale jeugdopleidingen waarbij de samenwerking tussen de profclubs van groot belang is.

  vi.nl


  Maak melding

 25. @Admin., Handig

  Nog een ander resultaat, een hoop plezierhebbende jongeren. Geweldig, houden zo!
  De hele tijd alleen maar kijken naar wat er niet goed is, daar schiet je geen fuck mee op.smilies/wink.gif

  Indd. Je houd ze nu nog een beetje bij elkaar. Geen geklooi met overal wat en ze hebben gewoon plezier. Niet erg toch?


  Maak melding

 26. Goed dat zwolle niet mee heeft gedaan, als je dan een x een topper in de jeugd hebt kan je hem meteen afstaan aan FcT of HA…


  Maak melding

 27. @ghehe. respect kun je hebben maar je kunt het ook uitstralen;D Als een groep jongeren veel troep achterlaat dan mag daar toch wat van gezegd worden. En die broeken onder aan hun reet!!!!! Ik zet m’n bril toch ook nie op m’n lul:D:D


  Maak melding

 28. Sporten
  Hallo,

  Rugbyclub Zwolle is op zoek naar fanatieke heren en dames om de club te versterken. Het herenteam is afgelopen jaar kampioen geworden van de regio noord/oost en is nu gepromoveerd naar de 2e klasse. Een 2e team gaat nu opgericht worden en hiervoor zoeken wij nog heren die eens willen meemaken hoe geweldig rugby is! Ons damesteam groeit ook sterk, maar kunnen altijd nog meer leuke dames gebruiken.

  Op dinsdag en donderdag trainen wij op het sportpark de Marslanden en ook in tijdens de zomervakantie zullen wij fanatiek doortrainen ter voorbereiding op het nieuwe jaar. Een ideaal moment om in te stromen!

  Kijk voor meer informatie op http://www.rugbyzwolle.nl

  Tot op het veld Daan


  Maak melding

 29. Maar als je dat wel doet Koko, is dat geheel je eigen zaak. Moet iedereen toch zelf weten hoe hij of zij zijn kleren draagt?
  Dat is dus ook respect uitstralen, een ander zijn gang laten gaan zonder daar meteen een oordeel over te vellen.
  Respect wordt jongeren dus niet met de paplepel ingegoten, als we willen dat er meer respect komt, zullen we dus ergens moeten beginnen. Niet teveel aan te merken hebben op hun kledingstijl en de positieve dingen van ze zien lijkt me dan een goed begin;)


  Maak melding

 30. Tim, heb iets vaags met mijn internetpagina, ik heb de artikelen en reacties op volle breedte. Kan zelfs niet volledig zien wat ik zelf typ, omdat de helft buiten mijn scherm verdwijnt. De functiebalken kan ik dan ook niet in beeld krijgen;)
  Overigens als iemand hier een tip voor heeft, ik zou daar blij mee zijn.


  Maak melding

 31. Ik moet zeggen, die jongelui lopen(voor veel geld) voor spot en de fabrikant en de winkeliers maar lachen, kassa.
  Het lijkt wel armoe je zou ze zo een stuiver geven.


  Maak melding

 32. @Ghehe. In eerdere berichten van de Algemene Log zijn de volgende dingen genoemd:
  Je hebt minimaal IE7 nodig. IE6 of eerder versies geven WLZ niet goed weer. IE8 zou voor WLZ in de ‘compatibiliteitsmode’ gezet moeten worden, wat dat ook maar mag zijn.


  Maak melding

 33. @ghehe, Helemaal bij het rechte eind hoor, als jongeren met respect behandeld worden dan kunnen ze toch ook met enige vorm van normen en waarden de rotzooi opruimen. Om dan maar je eigen woorden te gebruiken, je moet toch ergens beginnen. Zelf ken ik genoeg jongeren van alle leeftijden die ik zeker positief benader maar het lijkt de laatste tijd dat je alles positief moet benoemen en dat niemand meer open staat voor de negatieve dingen. Nog even en dan moeten we zeker iemand die steelt belonen omdat hij ook een moord had kunnen plegen ๐Ÿ˜€ een junk jat m’n autoradio, moet ik zeker blij zijn dat ik m’n auto nog heb. Ja lekker ga zo ff door;)


  Maak melding

 34. @Tim, hier in .attem lijkt het niet te gebeuren:o Al dat gezeik over positief benaderen en bekijken, Daar zakt bij Koko de broek van af. Maar gelukkig heb ik mijn bril op m’n … dus verder dan dat zakt ie dan ook weer nie:D


  Maak melding

 35. Ik wil me ook graag aanmelden als lid van deze site maar ik heb geen idee hoe, ik kan nergens een knopje vinden met ‘registreren’ of iets dergelijks? ๐Ÿ˜›


  Maak melding

 36. @jaja: rechts bovenaan staan wat reclame uitingen. Direct daaronder staat “toegang”, hieronder staat weer “registreer”. Daar moet je zijn. Succes.


  Maak melding

 37. En ook onder dit schrijfvak, staat

  Abonneer via e-mail op dit artikel (geregistreerde gebruikers)

  Klik op geregistreerde en.. je kunt je registreren!


  Maak melding

 38. Koko, lees bijvoorbeeld telegraafreacties en schrik ervan hoe men openstaat voor alleen het negatieve van wat men niet begrijpt. Ik denk dat de hier en daar aanwezige positiviteit de balans lang niet rechttrekt.
  Overigens normen en waarden, wat wordt daarmee bedoelt? Men weet niet eens wat normen en waarden zijn, laat staan dat we ze overbrengen op onze jeugd.;)
  Vaak gebruikt men het woord waarde voor de interpretatie zoals hij die zelf prefereert. Dat is wapen gebruiken als wapen ipv als sociale deler. Dan gaat het effect van de waarde weg….


  Maak melding

 39. Morgen jaarmarkt op de Assendorperstraat met als muzikaal hoogtepunt “WIMMIE” van 15.30 uur tot 19.00 uur. Dit wordt gepresenteerd door KIP2DAY en Azaleapark comitรฉ, zie ik in de folder die ik net heb ontvangen. Is iemand op de hoogte van zijn zangtalent? Ik ken hem niet.


  Maak melding

 40. Opening Nooterhof
  Zaterdag is de opening van Doepark Nooterhof. Het programma is van 13.00 – 17.00 uur.
  De Groene Parade (zie agenda weblog) is de aftrap van deze opening.
  Ik kreeg (een tijdje geleden) een informatieblaadje in de bus waarin het รฉรฉn en ander in vermeld stond.  Maak melding

 41. ned.1 opsporing verzocht : licht getint, donker getint, afrikaans, surinaams,antilliaans oost-europees pfffff……mensen waar moet dit heen met ons land ?


  Maak melding

 42. En die blanken ook niet te vergeten, dat opgeschoten grut met een scooter onder de kont enz… ๐Ÿ˜‰

  Om maar niet te spreken over het item van het CIZ bij Netwerk!
  Hoezo iemand minder zorg toe zeggen terwijl de zorgbehoefte groter wordt? Zelfs als dit aangegeven wordt door de behandelaars? Ik zat het item met kromme tenen te bekijken.


  Maak melding

 43. @joop. volgens ghehe moeten we niet te snel oordelen en vooral de positieve dingen blijven zien;D @ghehe. wat normen en waarden zijn kan ik je niet precies vertellen maar gewoon je eigen rotzooi opruimen lijkt mij toch niet al te moeilijk,of moeten we daar ook de positieve kant van zien zoals: “wees blij dat ze het op de grond gooien, ze kunnen het ook tegen mensen aangooien:D;)


  Maak melding

 44. Als je niet weet wat normen en waarden zijn, strooi er dan ook niet mee.
  En plaats me a.u.b. niet in een gesprek met joop, ik heb helemaal geen zin om zijn laffe gelul door te lezen


  Maak melding

 45. Ja lekker… Plantje heeft cursus…

  Maar volgens mij leven we in een tijd waarin je maar beter blij kunt zijn als je nog een cursus mag doen!
  En als je het Centraal Plan Bureau (oftewel onrust stokers, oftewel paniek zaaiers) mag geloven is de werkeloosheid volgend jaar verdubbeld!


  Maak melding

 46. Nou plantje blij zijn als je een cursus mag doen? ik weet het niet, dit kan al een voorbereiding zijn op. Hoe meer certificaten hoe breder je kunt zoeken. Nu nog vinden ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 47. even voor de duidelijkheid. Al die cursussen die worden aangeboden door werkgevers kunnen horen bij een “reorganisatieplan” oprotregeling. :D:D ik bedenk ineens een mooi woord voor scrabble: oprotregelingscursussenactie:D:D


  Maak melding

 48. of moeten we daar ook de positieve kant van zien zoals: “wees blij dat ze het op de grond gooien, ze kunnen het ook tegen mensen aangooiensmilies/cheesy.gifsmilies/wink.gif

  vandaaaaag lekkel walm. koko in kolte bloek naal ijscoboel

  Haha ;D


  Maak melding

 49. @ Yvonne

  Wat zijn jullie toch wakker vanmorgen. Ik kan vanmorgen niet echt wakker worden.

  Ik zal wel moeten. Heb een belangrijke toets vandaag. Nog even leren dus ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 50. weet het fijne er nog niet van, maar er is een jonge meid van de glen miller flat aan de palestrinalaan gesprongen/gevallen denk in de loop van de avond dat er wel een officiรซle persbericht komt!


  Maak melding

 51. Nou plantje blij zijn als je een cursus mag doen? ik weet het niet, dit kan al een voorbereiding zijn op. Hoe meer certificaten hoe breder je kunt zoeken. Nu nog vinden

  Nou, ik heb deze cursus nodig voor mijn huidige project. Dus om nog beter en (daardoor) nog langer bij de klant inzetbaar te zijn. Lijkt me wel los te lopen ๐Ÿ˜‰
  Op zich maak ik me niet zo heel veel zorgen om mijn baan. Ik ben nu iets meer dan 6 jaar in dienst bij mijn huidige werkgever. En in 2001 ben ik al na een jaar dienstverband (net van school) door een werkgever op straat gezet. Dus ik vind dat deze keer maar aan me voorbij moet gaan ๐Ÿ˜€


  Maak melding

 52. in mijn lievelingskrant net gelezen: verkopers nepgoud worden steeds agressiever. na skimmen hebben de roemenen deze tak van sport ook al goed onder de knie.


  Maak melding


 53. Drukte van belang richting de palestrinalaan:
  Toch wel 4x plolitie 1x ambu en 1x brandweer

  Via P2000 hetvolgende:
  Voor Brandweer prio 1 ass. Ambulance

  En kort daarna voor brandweer:
  Inzet nazorgteam  Maak melding

 54. Hart van nederland komt met nieuws over duivenoverlast bij zwolse flat. Het gaat zeker om twee verschillende dingen?


  Maak melding

 55. Leugens?
  Of moeite met rekenen?[/url]

  Of zou hij opzettelijk overdreven hebben van ??t weekend in

  Het land van Danish Dynamite?[/url]?

  Tot later dan morgen 17 uur.


  Maak melding

 56. Grappig trouwens. Als ik een reactie plaats, is het lettertype anders. Of eigenlijk moet ik denk ik zeggen dat het er anders uit ziet. De oude berichten lijken allemaal onder handen te zijn genomen door ‘clear type’ terwijl mijn laatst geplaatste bericht zonder clear type lijkt te worden weergegeven.


  Maak melding

 57. Ach, dat liep een beetje door elkaar. Kon niet met mijn eigen naam meer registreren. Heb dit net oa naar Hans gemaild:

  Zocht er een foto van internet bij.
  Er wordt gevraagd of je die MAG gebruiken. Dacht: “oh, kies gewoon voor upload”. Hij verkleint het formaat maar pakt em niet. Nou ja, ik wist ook niet of het mocht. Niet heel erg.  Maak melding

 58. Je eigen naam? maar je zit toch al met dick te posten?
  Of zit je nog te hannesen met je achternaam? De ‘v’ heb je er al eens aan vast geplakt gehad ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜›


  Maak melding

 59. Ik wilde gisteren ook even snel vanuit een andere laptop reageren… kreeg ik ook de melding dat de betreffende naam al in gebruik was.
  Misschien dat ik op die laptop nog niet aangemeld was.


  Maak melding

 60. Dat heb ik al wel vaker gehad ja. Na een update van windows ofzo dat ik niet meer ingelogd was. Soms ben je uitgelogd maar staat je naam nog wel (door de cookies) in het veld boven de reactie ingevuld. Maar omdat je naam ook geregistreerd is, accepteert hij de ingevulde naam dus niet.

  Verder doet WLZ een beetje vreemd bij mij. Dit bericht typen bijvoorbeeld laat geen enkel teken in beeld zien van deze zin. Het vetgedrukte stuk is pas verschenen toen ik begon bij het cursief gedrukte deel.

  Een reboot moet ik nog proberen maar in andere vensters met mailinglijsten en fora reageert hij niet zo traag. Ik gok dus dat het wat te maken heeft met WLZ. Nu verschijnen de tekens met รฉรฉn teken per seconde op m’n scherm.


  Maak melding

 61. Grappig… ik krijg net de melding dat het onderstaande bericht geplaatst is. De link verwijst me ook door naar deze pagina… maar daar is nog niets te vinden ๐Ÿ˜‰

  “Dat heb ik al wel vaker gehad ja. Na een update van windows ofzo dat ik niet meer ingelogd was. Soms ben je uitgelogd maar staat je naam nog wel (door de cookies) in het veld boven de reactie ingevuld. Maar omdat je naam ook geregistreerd is, accepteert hij de ingevulde naam dus niet.

  Verder doet WLZ een beetje vreemd bij mij. Dit bericht typen bijvoorbeeld laat geen enkel teken in beeld zien van deze zin. Het vetgedrukte stuk is pas verschenen toen ik begon bij het cursief gedrukte deel.

  Een reboot moet ik nog proberen maar in andere vensters met mailinglijsten en fora reageert hij niet zo traag. Ik gok dus dat het wat te maken heeft met WLZ. Nu verschijnen de tekens met รฉรฉn teken per seconde op m’n scherm.  Maak melding

 62. @Hans van Eijsden
  En ik ben weer wat wijzer geworden. Bovengenoemde probleem doet hij niet overal op WLZ. Hier in de algemene log dus wel maar in het topic over de bereklauw bijvoorbeeld niet, daar werkt de boel normaal.


  Maak melding

 63. Er is dus nog meer mis als ik Plantje zo lees. Bij mij verschijnt het bericht wel direct na plaatsen.
  Je wil niet weten hoe m’n koeler klinkt van m’n laptop. Die is hard aan het blazen alsof hij bezig is 4 uur video te encoden.
  Processorgebruik wordt ook direct 100% zodra ik hier in de algemene log een bericht ga typen.

  Vreemd allemaal.


  Maak melding

 64. Bij mij staat je bericht er inmiddels ook WFvN ๐Ÿ™‚

  Ik meen me te herinneren, dat je geen Internet Explorer gebruikt. Maar mocht dat wel het geval zijn en je hebt de boel ook geupdate naar IE8 dan zou je “Compatibility View” kunnen proberen. Dit kun je vinden in:”Tools” –> “Compatibility View”. Dat werkte voor mij wel.


  Maak melding

 65. Ik denk dat het een geval van zelfdoding was in Holtenbroek als ik die meldingen zo lees, dan komt het niet in de media meestal


  Maak melding

 66. Is het competitieprogramma voor de Jupiler League al bekend? Dan kan ik eens bekijken welke wedstrijden ik kan meepikken aankomend seizoen.


  Maak melding

 67. Gaslek Greijdanus. Geen idee van de PRIO maar ik kom er net vandaan, zon 20 minuten geleden en krijg er allemaal meldingen vandaan via klasgenoten ed.


  Maak melding

 68. @dick, op 17 juni 2009 om 22:55

  @ Eddie 20:32 & Tim: Hoe is het afgelopen aan de Palestrinalaan?

  Geen idee.. Heb er verder ook nog niets over gehoord…

  en je hebt eindelijk een account met de naam “dick” ๐Ÿ˜€

  Admin, als ik op een smiley druk komt deze onderaan, en de scroll vliegt naar boven. Ik heb er al vaker melding van gemaakt, maar het wordt echt irritant. Misschien even een prio van maken?
  MVG, Tim…


  Maak melding

 69. Als er nog eens een WLZ feestje wordt gegeven, zijn minderjarigen dan ook welkom?

  Wat mij betreft wel! Maaruh… geen alcohol ๐Ÿ˜›


  Maak melding

 70. @ P (12.30) competitieprogramma voor de Jupiler League zal misschien wel opnieuw in elkaar gedraaid moeten worden. Doordat Fortuna van de rechter wel door mag, na een blunder van de KNVB. De FC zou op 9/8 thuis beginnen tegen De Egels.
  De KNVB gaat eerst nog in hoger beroep.

  @ Tim (14.44) Klasse Tim, hebben wij beiden Loesje eronder!
  Liep gister overigens nog langs het Greijdanus. Tja, een beetje gas is zo ontsnapt. Hoe is het afgelopen, of was het een hoax? Via de studenten (riool)h*ernalistiek?

  Eindelijk een goede account inderdaad. U vraagt, wij draaien.

  โคฝPolitie IJssellandโค mag van de Ombudsman niet zo maar foto??s van veelplegers meer verspreiden.  Maak melding

 71. โคฝPolitie IJssellandโค mag van de Ombudsman niet zo maar foto??s van veelplegers meer verspreiden.

  Beetje jammer! >:(

  @Plantje: bedankt, de compatibliteitsmode werkt inderdaad.
  Door WFvN, op 18 juni 2009 om 14:42

  Graag gedaan!


  Maak melding

 72. @ Dick (17:51): Dat heb ik al een poosje ;).. Wat had je er te zoeken? Mij een beetje uitlachen? Of was je zo’n grappige nordic walker, waar wij uit de ramen altijd vrolijk om kunnen lachen?!


  Maak melding

 73. ๐Ÿ˜€ Nee Tim met van die erotiserende nordic walker-sticks zul je mij niet zien. Was naar een vriendin geweest in Zuid, op de terugweg even bij Windesheim rond gekeken. Wilde er altijd al eens kijken. Maar het was daar weinig spectaculair. Slechts enkele studentenpandjes leken zo van buiten het leven wel als een feest te beschouwen. Bijna alle parkeerplaatsen vol; het was nog een hele comedy om de auto kwijt te raken. Ken jij toevallig Frits Dillingh?


  Maak melding

 74. Zover ik weet ken ik hem niet.. Hoe zou ik hem kennen? Leerling? Docent? Medewerker? Als het een leerling is zou het goed kunnen, dat ik hem niet ken; we zitten daar met een kleine 2500 leerlingen ;D ;)… Heb je ook vanaf het fietspad bij die nieuwbouw gekeken?? Tja bij het windesheim is het altijd gezellig. Herinner je je die staking in het OV nog? Toen gingen ze in tentjes bij de school staan. Gezellig was het wel! :D:D


  Maak melding

 75. Iedereen dacht dat het echt was, dat werd ons ook verteld, tot we het aan een leerling-politieagent vroegen. Die zei nee het is een oefening. LOL die gast kreeg nog op zijn kop zagen we.


  Maak melding

 76. Zo, na 14 uur werk heb ik dan mijn bijna definitieve onderzoeksvoorstel klaar… ik ben er uiterst tevreden mee, nu maar hopen dat ze dat op de UT ook zijn… morgen gesprek (Waarom hebben we nu geen :S smilie? Die zou hier op zijn plek zijn)


  Maak melding

 77. De man is een leraar, kan daarna ook heel goed wat organisatorisch hebben opgepakt. Hebben jullie geen sensationele foto’s van OV & ME-comedy voor hier?


  Maak melding

 78. … Al kan ik daar ook niet veel over vinden… ๐Ÿ™ zal het morgen wel eens aan de (let op:) adjunct-sector-directeur-vwo-bovenbouw vragen :D:D


  Maak melding

 79. Raakt ie zelf opgewonden van die functie-aanduiding, of gaat ie er nog voor dat de naam wordt ingekort. Dat ie “adjunct eraf rooft” ๐Ÿ˜ฎ


  Maak melding

 80. Vanmiddag naar de Jaarmarkt in Assendorp geweest met als muzikaal hoogtepunt WIMMIE. Het is een topper en mij zal het niet verbazen als hij volgend jaar in het hoofdprogramma zit van het Bevrijdingsfestival in park de Weezenlanden.


  Maak melding

 81. Mogguh,

  @ Natasha: ah, vandaar. Sukkels bij de KNVB… als ze “slim” waren geweest hadden ze 2 competitieschema’s gemaakt… had een kind kunnen bedenken


  Maak melding

 82. “een email is verzonden”… gebeurt dat wanneer er bepaalde woorden/begrippen in je bericht staan waar eerst ff naar gekeken moet worden in welke context ze gebruikt worden?!


  Maak melding

 83. Dus ik kan de compatibility dinges uitzetten?

  Als het goed is, wordt deze nu door de website automatisch aangezet bij bezoekers met IE8. Microsoft heeft mij bericht, dat pas in IE9 de door mij aangegeven performanceproblemen met JavaScript en renderingsproblemen worden opgelost. >:(


  Maak melding

 84. nou tim jij hebt al net van die lange schooldagen als koko jr, die was de afgelopen week ook elke dag voor 11 uur alweer thuis. Koko vandaag zelf weer een dagje in zwollywood geweest. Morgen in .attem de viering van de langste dag, wordt wel gezellig in .attem. s’avonds heeft koko buurtbbq


  Maak melding

 85. Ah….maar bij die functionaliteit moet wel een kanttekening geplaatst worden!

  Bij installatie van IE8 kun je allerlei vinkjes aanzetten. Waarbij Microsoft je dit keer moet helpen. Ik wil altijd zoveel mogelijk aan phishing filters, pop-up blockers, hulp balken enz enz uit hebben staan. Ik weet zelf meestal wel waar ik wel en waar ik niet op moet klikken. Ook de out of the box compatibiliteits zaken zullen daardoor bij velen uitgezet zijn.
  Mocht iemand problemen hebben met de website dan kan het nog altijd zo zijn, dat ze zรฉlf de compatibiliteits modus aan moeten zetten.


  Maak melding

 86. @Plantje
  Mee eens! Ik heb na een week scripten de boel dan ook flink op de schop gegooid. Zou je kunnen testen of de website nu goed wordt weergegeven in IE8 zonder compatibiliteitsmodus? Dank! ๐Ÿ˜€


  Maak melding

 87. @Hans
  Ik heb zojuist de compatibiliteitsweergave uitgeschakeld maar direct begon de koeler van m’n laptop enorm te blazen en normaal typen was er niet meer bij.

  Met de weergave (qua uiterlijk) heb ik overigens geen problemen gehad met IE8


  Maak melding

 88. @WFvN
  Dank, wat betreft CPU-gebruik dit is i.c.m. JavaScript (zie mail) en dat gaat Microsoft pas bij IE9 aanpakken. Andere browsers vreten minder CPU bij het gebruik van JavaScript (waardoor je koeler dan ook niet harder zal blazen) maar bij IE wordt dit probleem pas opgelost in IE9, aldus Microsoft. ๐Ÿ™
  P.S. er is een kleine kans dat we zometeen (binnen nu en 10 minuten) even down gaan voor een paar seconden wegens uitbreidingen. Don’t worry!


  Maak melding

 89. We zijn weer terug, laatste verbeteringen ga ik nu doorvoeren. Reden: http://xrl.us/bexjpc (we zijn hier niet meer vatbaar voor na mijn wijzigingen van zonet, vandaar de downtime).
  Plantje, testen hoeft niet meer, want ik ben van de traagheid op de hoogte. Mocht er tussendoor toch een oplossing komen dan voer ik deze natuurlijk meteen door. Nu ff hapje eten hier.. ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 90. Ja, ik las het Hans, inderdaad bizar artikel … Maar die jongen zit/zat daar dus ook op school… en het is een school met gedragsproblemen…


  Maak melding

 91. moet ie niet eerst z’n school AFMAKEN???;) Gisteren werd er iemand in .attem bekeurd omdat hij een auto bestuurde zonder rijbewijs te hebben. De rijschoolinstructeur die er naast zat laat het voorkomen:D


  Maak melding

 92. voor diegene die vannacht de zon willen blijven zien, hier een link naar een webcam in het noorden van zweden. Daar gaat de zon in dezer dagen net niet onder.www.jokkmokk.com/webcam/parken.asp8)


  Maak melding

 93. Ja, Koko… dat is nog maar de vraag of je dat wil… ik las iets over dat de wolken licht (kunnen gaan) geven door ijs in de dampkring… als het dan licht is, moeten we dat weer missen


  Maak melding

 94. @ Hans als je dan toch bezig bent. Zou je de linkjes die je in berichten ( reacties ) ziet, zo willen zetten dat er een andere tab opend? Nu ben ik jullie kwijt als ik klik of is dit nu een opera geval?


  Maak melding

 95. Eenmaal opera gewend en je wilt niets anders! Alles ineen, lekker snel en open source dus je kunt een hoop aanpassen. Wat wil je nou meer?


  Maak melding

 96. Nou, ik weet niet wat er gebeurd is maar eindelijk heb ik WLZ weer in de normale lay-out, dus met de rubriieken aan de zijkant. Alleen met typen reageert ie niet goed! hoe kan dit nu weer?


  Maak melding

 97. IE
  Ik heb de code die in IE8 compatibiliteitsmodus forceert weer aangezet een paar min. geleden, zodat typen bij IE8-gebruikers nu ook automatisch goed moet gaan.
  En inderdaad Joppuh, gisteren de hele dag bezig geweest om de site ook in Internet Explorer werkende te maken. Was wel moeilijk, want ik gebruik zelf al lang geen Windows meer. Het was dus weer ff wennen om terug te schakelen, maar gelukkig is de site nu ook voor Windowsgebruikers beter toegankelijk. ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 98. Er loopt op dit moment een actie om je Avatar groen te kleuren om de Iraanse bevolking te steunen in hun verzet tegen de zeer waarschijnlijke verkiezingsfraude. Zie http://helpiranelection.com/. Helaas wordt dit voor alleen twitter en facebook gemakkelijk gemaakt. Weblogzwolle is kennelijk nog niet internationaal bekend.
  Maar met wat knip- en plakwerk lukt het ook.


  Maak melding

 99. ufo??
  Gisteravond 20 juni omstreeks 23.20 zagen wij hier (Assendorp/Pierik) ineens een lichtgevend voorwerp in de lucht. De lichtsterkte verschilde steeds, het bewoog ook en na een aantal minuten verdween het lichtvlekje weer.
  Hebben meerdere mensen die gezien, ik heb er ook een foto van gemaakt maar dit kan ik hier niet plaatsen helaas.
  Ik ben benieuwd of meerdere mensen dit hebben waargenomen?  Maak melding

 100. Ja wel een leuk stukje en binnen zijn eigen karikatuur heeft hij ook gelijk, hoewel wat mij wel opvalt is het volgende:
  Over het algemeen vind ik een aantal beschrijvingen van Juul, ook heel erg passen bij Youp.
  Nu vind ik oup best een leuke cabarettier en schrijver, maar of hij nu een fervent luisteraar naar anderen is, durf ik te betwijfelen: Youps hele leven bestaat dan ook een een soloshow in verschillende kunstvormen. Nu heeft hij doorgaans genoeg zelfspot om hem geen hypocrici te verwijten, ik vind in dit verhaal wel een verweten keteltje.
  Maar niettemin: de zwartheid van deze ketel heeft hij leuk neergezet;)  Maak melding

 101. ufo??
  Nee het waren niet de lichtgevende wolken, het was echt een fel lichtpuntje wat heen en weer bewoog en in lichtsterkte wisselde.


  Maak melding

Reageer