Zwolle aanwezig op vastgoedbeurs RAI

Zwolle – De gemeente Zwolle laat zich zien op de PROVADA in de RAI in Amsterdam, de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Van dinsdag 16 tot en met donderdag 18 juni gaat Zwolle haar kansrijke locaties aan de man brengen.

Zwolle staat in de Nederlandse vastgoedwereld al bekend als stad waar het gezond investeren is, onder meer in de Spoorzone, Voorsterpoort, kantorenlocatie Oosterenk-Watersteeg en bedrijventerrein Hessenpoort. Deze grote vastgoedlocaties goed tussen de oren krijgen bij investeerders en ontwikkelaars, daar draait het om op de PROVADA. Omdat het bedrijfsleven in de vastgoedsector zich richt op de lange termijn, is de huidige economische situatie minder van invloed op hun keuzes. Daarom blijft het van belang om te zorgen voor nieuwe contacten. Economisch adviseurs en projectleiders van de gemeente bemensen de stand in de RAI.

Samenwerking met Kampen

Zwolle is ook in de RAI de buurgemeente van Kampen. Beide steden laten zien welke krachtige ontwikkelingen zij doormaken en waar kansen liggen voor het bedrijfsleven in de vastgoedsector. Zwolle en Kampen delen bovendien een samen ontwikkelde netwerkstip waar bestuurders, ondernemers en gemeenteambtenaren elkaar informeel kunnen ontmoeten en contacten kunnen leggen. De standhouders kennen elkaars projecten, zodat ze de hele regio Zwolle-Kampen goed voor het voetlicht kunnen brengen.

HanzelijnRAI-buurman Kampen tekent op de eerste beursdag een intentieovereenkomst met projectontwikkelaars Rotij Projecten B.V. en Delta Lloyd Vastgoed voor de ontwikkeling van de stationslocatie Kampen Zuid, waar de Hanzelijn straks zijn laatste stopplaats heeft voordat hij Zwolle bereikt. Ook brengt Kampen nadrukkelijk de Zuiderzeehaven onder de aandacht. Dit bedrijventerrein is bereikbaar voor de grote kustvaart en is mede door Zwolle gefinancierd.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Ook brengt Kampen nadrukkelijk de Zuiderzeehaven onder de aandacht. Dit bedrijventerrein is bereikbaar voor de grote kustvaart en is mede door Zwolle gefinancierd.

    En wat krijgen we ervoor terug? Een gedeelde stand met kampen :D:D:D


    Maak melding

  2. Lachen Kampen heeft net een CU-burgemeester, weet niet wat ze daarvoor hadden….maar ik vrees dat voor de beoogde samensmelting eerst nog een cultuuromslag zal moeten plaatsvinden.


    Maak melding

Reageer