Winnares prijsvraag ´Slim Reizen´ krijgt step

Zwolle – Wethouder Janco Cnossen, onder andere verantwoordelijk voor verkeer, heeft mevrouw I. Bakker uit Amsterdam maandag 15 juni de step overhandigd die gewonnen kon worden met de prijsvraag ´Slim Reizen´.

step.jpg

In een gezamenlijke stand van de gemeente Zwolle, de provincie Overijssel en de Task Force Mobiliteitsmanagement konden bezoekers aan het symposium ´Duurzaam Ondernemen: van denken naar doen´ hun kennis van mobiliteitsmanagement testen en aan de prijsvraag deelnemen. Het symposium dat op 29 mei op de Hogeschool Windesheim plaatsvond had als doel duurzaamheid breed onder de aandacht te brengen. Omdat het thema duurzaamheid volop in de belangstelling staat, ondernemers er de noodzaak van inzien en duurzaam ondernemen kansen biedt. Mevrouw Bakker, werkzaam aan het lectoraat De Gezonde Stad van Hogeschool Windesheim, zet de step in om korte afstanden mee te maken in de gezonde stad Zwolle.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. hahahaha, dat is een step voor gebruikers met een max. gewicht van 50 kilo. ik heb dezelfde voor mijn dochter… en ik schat deze juffrouw toch al snel rond de 61 kilo…
    dit model lijkt me ook niet erg geschikt voor de rug…:D


    Maak melding

Reageer