Twee weken lang ‘circus’ op Schellerhoeve

Zwolle – Ook deze zomer organiseert Stichting Speelweek Zwolle twee keer een dagkamp voor kinderen uit het speciaal onderwijs. Op de locatie van wijkboerderij ‘De Schellerhoeve’ zijn de Speelweken van maandag 27 tot vrijdag 31 juli, en van maandag 3 tot vrijdag 7 augustus. In beide weken zijn nog plekken vrij. Het thema van dit jaar is ‘Circus’.

Van ’s ochtends half tien tot vier uur ’s middags is er voor de kinderen (tussen 6 en 12 jaar) een volledig verzorgd programma. Dit betekent een week lang knutselen, dansen, zingen, muziek maken, dieren verzorgen en nog veel meer leuke activiteiten. Het doel is om kinderen een leuke tijd te bezorgen en hen ook in de vakantie nog een beetje structuur te bieden. Ze ontmoeten andere kinderen en ondertussen hebben de ouders of verzorgers thuis ook eens een weekje rust. Er zijn nog vrije plekken bij het kinderdagkamp voor speciaal onderwijs tijdens de Speelweek.

De kosten vallen reuze mee en bedragen 40 euro voor de hele week, inclusief het middageten en een dagje uit. Meer weten? Bel of mail Hiske Vaarwerk op speelweekzwolle@gmail.com of 06 101 354 09.

Artikel delen:

Reageer