Marathon voor en door daklozen in Zwole

Zwolle – De droom van dakloze Jan van Bloemendaal zal, zoals het er nu naar uitziet, in het najaar in vervulling gaan! Hij droomt van een sponsorloop waar daklozen aan deelnemen, maar ook bijvoorbeeld bedrijven en studenten. Hij wil dit realiseren via het het project Samen maken wij de stad.

daklozenmarathon.jpg

Doel is om met de opbrengst van de sponsorloop een groot feest te organiseren voor mensen die zich aan de rand van de samenleving bevinden. Dankzij de organisatie van zakenmensen CBMC, Stichting Present en Tactus, die Jan terzijde staan bij de voorbereidingen, kan Jan´s droom werkelijkheid worden. Er leven volop ideeën bij burgers, bedrijven en instellingen voor de ontwikkeling van de stad Zwolle. Het besef groeit dat die ideeën eerder realiteit worden als er wordt samengewerkt. Met Samen maken we de Stad laat Zwolle zien dat er meer mogelijk is als initiatieven uit de stad een podium krijgen om samenwerkingsverbanden op te zoeken: samenmakenwedestad.nl.

Doel
Het doel van Samen maken we de Stad is om bedrijven, organisaties én inwoners van Zwolle te laten samenwerken aan de ontwikkeling van de stad Zwolle. Iedereen kan en mag meedoen. Als initiatiefnemer en dus projecteigenaar, of als deelnemer aan een project.

Artikel delen:

Reageer