Oud-profs voetballen in Zwolle voor CliniClowns

Oud-internationals Kees Kist en Glenn Helder zullen samen met onder andere voormalig FC Zwolle-spelers Ignacio Tuhuteru en Martin Reynders zaterdag 20 juni vanaf 15.00 uur een wedstrijd spelen voor de CliniClowns. Op Sportpark “De Verbinding” in Stadshagen komen zij in actie tegen het achtste seniorenteam van CSV’28, beter bekend als “De Vliegende Papa’s”.

“De Vliegende Papa’s” is een team van enthousiaste vaders die geregeld activiteiten organiseren voor de kinderen van basisschool “De Vlieger” in Stadshagen. Op de familiedag die zij organiseren spelen ze een demonstratiewedstrijd tegen een All-star-team. Dit team bestaat verder uit ex-profs Michel van Oostrum en Eddy Smook (FC Zwolle), Ton Pattinama (FC Utrecht), Hans Werdekker (Ajax) en Wout Holverda (Sparta). Behalve oud-voetballers zal ook Lion King musicalster Jeremy Sno zijn opwachting maken. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter betaald voetbal Eric Braamhaar.

Rondom deze bijzondere wedstrijd zijn er tal van activiteiten gepland. Zo is er voor de kinderen genoeg te doen, van springkussen tot schmink, en van rodeostier tot kinderdisco.

’s Avonds is er een knalfeest, met optredens van onder andere Henri van Velzen en Tante Kippe. Uiteraard zal ook DJ G-Roon de nodige klanken laten horen.

Omdat de dag volledig in het teken staat van de CliniClowns, kan een megaverloting niet ontbreken. De prijzen die gewonnen kunnen worden zijn zeer divers. Zo worden er digitale camera’s, dvd-boxen, MP4-spelers, computerspellen en kaarten voor Feyenoord en FC Zwolle verloot.
De entreeprijs bedraagt € 2,-. Voor dat geld heeft u gelijk een lot in de verloting te pakken, en een kortingsbon voor BAS Autowas.

De opbrengst van deze dag zal volledig ten goede komen aan de CliniClowns, waardoor ook wij er voor zorgen dat een ziek kind weer even kind kan zijn.

Voor meer informatie: www.csv28vpt.nl

Artikel delen:
Reacties 2
  1. @ Joppuh; Kees Kist, gewezen trainert bij WVF, altijd gezellig met Kees. Wat een comedy toen iemand onder zijn naam op ons 3m-team-forum postte. Ben toen nog bij hem geweest in Steenwijk. Heb jij dat ook nog meegekregen?
    Goeie trainert ook, die onbevangen meetrainde. Mocht onder hem Jaap (toch?) Wolf van WHC uitschakelen met het eerste. In de finale van het Berend Elzermantoernooi, die we wonnen.    Maak melding

Reageer