William Spaaij jureert bij Musical Awards in Zwolle

Zwolle – De spanning is om te snijden: welke groep 8 gaat er dit jaar vandoor met de Essent Musical Award? Energiebedrijf Essent en Theater De Spiegel slaan de handen ineen om voor de basisscholen uit Zwolle en omgeving een ochtend te maken waar de energie vanaf spat.

musical_award.jpg

Na een succesvolle eerste editie van de Essent Musical Awards, zijn de voorbereidingen in volle gang voor de tweede editie waarbij basisschoolverlaters strijden voor de felbegeerde wisselbeker voor het mooiste, beste, grappigste of ontroerendste musicallied van groep 8! William Spaaij in de jury Met nét zijn eigen Johnny Kraaijkamp Award in de broekzak, voor Beste Mannelijke Hoofdrol in Grote Musical, ligt het ‘lot’ mede in handen van de Zwolse William Spaaij! Op woensdag 24 juni komt Spaaij naar Theater De Spiegel in Zwolle om het musicaltalent van de groepen 8 uit Zwolle en omgeving te beoordelen. En wie weet geeft hij de klas ook nog een goede tip voor de spannende musicaluitvoering op school!

U bent van harte welkom! Ook publiek is van harte welkom op woensdag 24 juni de deelnemende groepen te bewonderen. Tijdens het juryberaad zal Song and Dance een musicalact verzorgen. Bezoekers worden om 9.00 uur verwacht in Theater De Spiegel, de toegang is gratis.

Artikel delen:

Reageer