Diamanten huwelijk echtpaar Klunder-Le Fevre

Zwolle – Het echtpaar Klunder-Le Fevre was dinsdag op 60 jaar getrouwd. Reden voor burgemeester H.J. Meijer om de gelukkigen aan de Hanekamp met een bezoek te vereren. Namens de gemeente Zwolle kreeg het echtpaar een schaal bonbons, een Peperbus en een fraaie bos bloemen.

16-06-2009_60_jr_huelijk_fam_klunder_1.jpg

De 79-jarige Hendrikje Klunder-Le Fevre is geboren aan de Trompstraat te Zwolle. Meneer Roelof Jasper is 80 jaar en werd aan de Merelstraat te Zwolle geboren. Ze hebben 6 kinderen, 10 kleinkinderen en 4 achterkleinkinderen. Het echtpaar heeft lang aan de Trompstraat gewoond. Later zijn ze verhuist naar de Regelandisstraat, en nu wonen zij aan de Hanekamp. Mevrouw Klunder is vroeger kamermeisje geweest in Sophia ziekenhuis. Meneer Klunder heeft drie jaar bij de Koninklijke Marine gediend en verder 25 jaar in de bouw gewerkt als timmerman/voorman en later als uitvoerder. Ze genieten nog elke dag van het auto rijden en gaan nog regelmatig naar hun caravan in Akkrum. Verder geniet het stel van hun bootje in Zwartsluis.

16-06-2009_60_jr_huelijk_fam_klunder_2.jpg

16-06-2009_60_jr_huelijk_fam_klunder_4.jpg

16-06-2009_60_jr_huelijk_fam_klunder_3.jpg

Artikel delen:
Reacties 9
  1. De familie is overigens niet heel groot van formaat… Wel prachtig om mijnheer Meijer zo pontificaal op een familiekijkje te zijn, waar hij de enige is die geen familie is. Grootheidswaan? ;D Hehehe


    Maak melding

Reageer