FC Zwolle rekent op aanvaller Eldridge Rojer

Zwolle – Eldridge Rojer heeft een aanbieding van FC Zwolle in beraad. De 25-jarige aanvaller van Excelsior kan zijn carrière in Overijssel vervolgen na drie Rotterdamse seizoenen. Dat meldt Voetbal International dinsdag.

‘Wij hebben hem een goede aanbieding gedaan’, reageerde Jan Everse, trainer van FC Zwolle, tegenover het Algemeen Dagblad. ‘Wij rekenen op zijn komst.’ Door blessureleed stond Rojer achttien maanden aan de kant. In drie seizoenen speelde de aanvaller slechts twintig wedstrijden voor Excelsior, waarin hij vier keer scoorde.

Artikel delen:
Reacties 21
 1. FC Zwolle heeft Eldridge Rojer (25) voor een jaar gecontracteerd. De vleugelspits komt over van Excelsior en heeft een aflopend contract, waardoor de club van trainer Jan Everse geen transfersom hoeft te betalen.

  Rojer raakte in september 2007 zwaar geblesseerd aan zijn knie, tijdens de wedstrijd van Excelsior tegen SC Heerenveen. Rojer scheurde een kruisband en beschadigde zijn meniscus en mediale band. Op 12 maart 2009 maakte hij zijn rentree nadat hij anderhalf jaar had gerevalideerd.

  ‘En dus moet hij sterker worden, ritme opdoen en weer toe groeien naar het niveau dat hij had voor zijn blessure’, zegt FC Zwolle-trainer Jan Everse in de nieuwe Voetbal International. ‘Eldridge heeft iets dat niet veel spelers hebben: snelheid, gekoppeld aan een goede techniek. Als we hem op zijn niveau krijgen, gaan we plezier beleven aan deze jongen.’

  vi.nl


  Maak melding

 2. Lekker positief weer Joop. Echt grappig ben je niet. Jammer dat je keer op keer kiest voor dit soort commentaar waar niemand op zit te wachten.


  Maak melding

 3. weer een schadegevalletje dus……..

  Bedankt Joop, voor het zelf beantwoorden van een vraag van jou (een paar weken terug)

  Je grossiert namelijk in negatieve antwoorden, niets is goed. Wat ben jij tocht een sneu en zielig mannetje!  Maak melding

 4. He Edwin dit vind ik geen reactie die OK is. Als zijn blik negatief is ingesteld moeten wij dat respecteren. Ook jij geeft jouw mening, en die van jou klopt, en die van joop niet. Leg mij dat eens uit? Gewoon een beetje respect. Ga met hem in discussie maar ga niet iemand een

  Wat ben jij tocht een sneu en zielig mannetje!

  noemen.

  Bedankt voor de aandacht.


  Maak melding

 5. Nu maar hopen dat hij niet gelijk de eerste wedstrijd een blessure krijgt.
  Hebben we straks weer een goed gevulde ziekenboeg.

  @ Edwin denk aan je bloeddruk.
  Joop is vast een vriendje van de oude voorzitter.
  ;D
  En dus zonde van de moeite en de tijd.


  Maak melding

 6. @ Tim.
  Ten eerste is het zeer onbeleefd om iemand aan te spreken met “He”
  Ten 2e over welk onderwerp gaat dit TOPIC????

  Scoort wel weinig die nieuwe aanwint.
  Nu maar hopen dat hij zich goed ontwikkelt.
  Maar eerst zien en dan oordelen lijkt me wel gepast.
  Wie weet legt hij er in de eerste wedstrijd gelijk 4 in.
  ;D
  Dan kan hij bijna niet meer stuk uiteraard


  Maak melding

 7. @Joop

  @Joop

  Rojer begon bij VV Bargeres en speelde in de jeugd van FC Emmen voordat hij vertrok naar Vitesse. Met de jeugdelftallen van Vitesse werd hij kampioen in de Eredivisie.

  Rojer kwam uit voor de vertegenwoordigende jeugdelftallen, te weten: Oranje onder 15, Oranje onder 16, Oranje onder 18, Oranje onder 19 en Jong Oranje.

  Hij debuteerde in 2002 voor Vitesse, waar hij 4 seizoenen speelde. In 2006 vertrok hij naar Excelsior om meer aan spelen toe te komen.

  Voor zijn zware blessure op 12 september 2007 was de snelle rechtsbuiten de absolute smaakmaker van Excelsior. Op 13 maart jl. maakte hij zijn rentree. De laatste 4 seizoenen speelde hij 42wedstrijden waarin hij 4x scoorde.

  Rojer is een speler die wat kan toevoegen aan FC Zwolle en heeft getekend voor aanvankelijk 1 jaar.


  Maak melding

 8. je hebt gelijk, moest zijn 20 wedstrijden in 3 jaar maar okay 42 is ook niks in 4 jaar, net zoals 4 doelpunten. hoop wel dat ie goed wordt want het wordt hoogste tijd na alle droevenis dat ze eens promoveren.


  Maak melding

 9. @Joop

  De categorie spelers die in hun eentje wedstrijden beslissen kan een club als FC Zwolle zich niet veroorloven.

  Als Rojer niet geblesseerd was geraakt, had hij ook al lang niet meer voor FC Zwolle gespeeld.

  Het is in ieder geval een snelle speler met een goede techniek net als de aangetrokken Danny Schreurs.

  Ik heb het volste vertrouwen in de toekomst van FC Zwolle. De club is recordhouder qua gespeelde duels in de nacompetitie/play offs (78) dus wat dat betreft klopt de club nadrukkelijk op de deur van de Eredivisie.

  Het is te hopen dat het dit seizoen wel lukt.

  Wat ik zo vreemd vind is dat er wel kritiek is op doping in de wielersport, maar dat iedereen de ogen sluit voor de oneerlijke concurrentie in het Nederlands betaald voetbal. Daarmee doel ik op Eredivisieclubs als Sparta Rotterdam, Ado Den Haag, Vitesse en FC Utrecht die met gemeenschapsgelden in stand worden gehouden.  Maak melding

 10. uhm ik ben het niet snel eens met Joop maar ik vind wel dat hij gelijk heeft!! Mijn eerste reactie was ook: weer zo 1….


  Maak melding

Reageer