Noodzakelijke werkzaamheden Westenholterallee

Zwolle- Aan de Westenholterallee hebben de komende weken veel werkzaamheden plaats. De aannemers verrichten gedurende deze periode een groot aantal opeenvolgende, noodzakelijke klussen. De gemeente probeert in samenspraak met de aannemers, omwonenden en ondernemers de overlast zoveel mogelijk te beperken.Tot en met 26 juni wordt het verkeer over één rijbaan geleid omdat in de voormalige Klipperweg detectielussen worden aangebracht en er geasfalteerd wordt.

Van 8 tot en met 22 juli is de Botterweg vanaf de sluis bij de Boeierweg tot de Hoekerweg voor alle verkeer gesloten in verband met het transport en het inhijsen van de liggers voor de nieuwe brug over het Zwolle-IJsselkanaal. Van 13 juli tot en met 20 juli kan er ten gevolge van dat transport en het inhijsen van de liggers forse verkeershinder ontstaan op de Boeierweg. Tussen de Weidesteenlaan en de Stinsweg wordt, zoals bekend, een geluidsscherm aangelegd. Deze week is begonnen met de aanleg van dat scherm. De verwachting is dat de aanleg eind juli afgerond is. Fietsers worden deze en volgende week omgeleid, via de Weidesteenlaan door Westenholte.  

Duidelijke bebording moet het verkeer ter plekke zo goed mogelijk de weg wijzen. Bovendien hebben ondernemer en omwonenden van de gemeente een kaartje ontvangen met een overzicht van alle werkzaamheden. Dat kaartje en aanvullende informatie is ook te bekijken via de website http://www.zwollestadshagen.nl/.

 

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Het geeft inderdaad behoorlijk wat overlast. Deze week is de route iedere dag weer anders, of zelfs binnen een paar uur. En echt duidelijk wordt het niet aangegeven, hoe er deze keer gereden moet worden. Auto’s gaan dus nogal vaak de mist in. De ene dag moet je tegen het verkeer in rijden en de andere dag juist niet! Whelp!
    En overzichtelijk is het ook niet door juist een TE VEEL aan markeringen, behalve op de plek waar de markering handig zou zijn! Doordat het overzicht weg is, kan je ook niet meer in 1x zien hoe je moet rijden en ga je in de fout.


    Maak melding

Reageer