Pavarini presenteert ‘De Olympische circusspelen’

Zwolle – Jeugdcircus Pavarini is aan het aftellen. Op 27 juni geven alle deelnemers van 5 tot 18 jaar een gezamenlijke voorstelling in de IJsselhallen in Zwolle met de titel ‘De Olympische circusspelen’. Op een speelse manier verandert menige Olympische sport in een indrukwekkende circusact. En ook de vlam zal niet ontbreken.

pavarini.jpg

70 kinderen, het popkoor De Melodysingers en heel veel vrijwilligers zijn al maanden bezig om er iets heel moois te maken. De spanning begint nu zachtjes voelbaar te worden, want in de voorverkoop zijn al 600 kaarten verkocht! Nog nooit is er bij Pavarini zoveel aandacht besteed aan de kleding, een lichtshow, prachtig geluid en diverse verrassende attributen. Mede dankzij sponsoring beleeft Pavarini een spetterend einde van het seizoen en gaan ze met enthousiasme beginnen aan ons komende lustrumjaar. Circus Pavarini, begonnen als wijkproject voor ‘de oude probleemwijk Holtenbroek’, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een actief jeugdcircus.

In de cursussen wordt aandacht besteed aan het leren van circustechnieken, theater en presentatie. Je leert bijvoorbeeld fietsen op een fiets met maar één wiel, jongleren met kegels, koorddansen of acrobatische toeren. Spelenderwijs oefen je tegelijkertijd je motoriek, je zelfvertrouwen en zelfexpressie. Een cursus Circustheater is een sociale vrijetijdsbesteding. Waarden als ‘respect voor elkaar’, ‘samenwerken’ en ‘veiligheid’ spelen een belangrijke rol. Plezier staat voorop en iedereen werkt vanuit zijn eigen mogelijkheden.

Kaarten à 6 Euro kunnen nog besteld worden via de website www.pavarini.nl. Aanvang: 19.00 uur, de zaal is om 18.15 uur open. Maar wees er snel bij, want: Vol is vol!

Artikel delen:

Reageer