Zwolse kunststudenten tonen examenwerk

Zwolle – Van woensdag 1 tot en met woensdag 8 juli is het eindexamenwerk van de Zwolse ArtEZ Art & Design  (CABK, ArtEZ) studenten te zien in de kunstacademie aan de Rhijnvisfeithlaan 50 te Zwolle. De expositie is vrij toegankelijk en van maandag tot en met vrijdag te bezichtigen tussen 11.00-21.00 uur. In het weekend van 11.00-17.00 uur.  Nieuwe lichting beeldend kunstenaars, grafisch ontwerpers, illustratoren, interieurarchitecten en docenten BKV.

Er is veel te zien in deze expositie. Op één locatie maakt u kennis met het werk van een hele nieuwe lichting beeldend kunstenaars, grafisch ontwerpers, interieurarchitecten, illustratoren en docenten BKV. Zo ziet u bij de interieurarchitecten ontwerpen voor een gebouw in een Zwolse ‘pracht’-wijk van minister Vogelaar (Tessa Dekkers). Yasmin Veenstra (Illustrator) beschrijft en tekent de wereld vanuit de optiek van een opstandig kind. De toeschouwer mag meekijken, grinniken en genieten. Damian Kapojos (beeldend kunstenaar) zegt over zijn werk: "Het leven en de kunst wil ik als een orgie zien, waarbij het extreme en het subtiele door elkaar lopen." In totaal studeren dit jaar in Zwolle zo’n 75 studenten af aan de kunstacademie van ArtEZ.

Speciale rondleiding

Op 3 juli, 15.00 uur is er een gezamenlijke rondleiding waarvoor belangstellenden zich kunnen melden bij cabk@artez.nl (o.v.v. ‘rondleiding eindexamenexpositie’) Tijdens de rondleiding geven studenten uitleg van hun werk.

Artikel delen:

Reageer