Kleurrijke Vliegershow tijdens Zwols Ballonspektakel

Zwolle – Powerkiting Zuid-Oost verzorgde zaterdag een bijzondere Vliegershow tijdens het Countus Ballonspektakel in Zwolle. Liefhebbers van vliegeren konden daar hun hart ophalen.

vlieger_6.jpg

Vliegervereniging Powerkiting Zuid-Oost verzorgde op zaterdag 20 juni de gehele dag een Vliegershow op Park de Wezenlanden. De hele dag gingen er vele vliegers de lucht in. Ideaal weer was het niet. De club had last van valwinden door de grote gebouwen rond het evenemententerrein. Ook werd de show geplaagd door een paar pittige buien. Door de samenwerking met deze vliegervereniging werd het Ballonspektakel een nog groter feest. Jong en oud konden genieten van: – Demonstratie van snelle stuntvliegers – Snoepdroppende vliegers – Buggy’s getrokken door vliegers – 75 vliegers op één rij enz.

ballon_festival_4-34.jpg

vlieger_4.jpg

ballon_festival_4-37.jpg

Via ‘Lees verder’ meer foto’s…

ballon_festival_4.jpg

ballon_festival_4-24.jpg 

vlieger_2.jpg

vlieger_3.jpg

vlieger_5.jpg

vlieger_7.jpg 

vlieger_1.jpg

Artikel delen:
Reacties 3
 1. vliegerspektakel
  Hoi Harry,

  Bedankt voor de mooie foto’s die je op dit weblog hebt gezet. Leuke reclame voor onze club.
  Het was een mooi vliegerdagje met helaas iets minder mooi vliegerweer. Wij willen ook de organisatie bedanken voor de goede verzorging.

  Groetjes Jeroen, Steven en Annie de Vries.  Maak melding

 2. Lekker vliegeren / geen Ballonen
  Hallo Harry,

  Bedankt voor je geschreven stukje. Jammer van het weer deze dag. Wij hebben er met moeite nog iets van kunnen maken. Helaas door het slechte weer hebben de ballonvaarders wel moeite gedaan, maar niets kunnen doen. JAMMER!!!! Tevens nog een bedankje naar de organisatie van het Countus Ballonspektakel. Zij hebben ons prima voorzien van het nodige. Dan nog even een bedankje aan jouw Harry voor de mooie foto’s.

  Groetjes John Wachelder  Maak melding

Reageer