Familiedag Vliegende Papa’s

Zwolle – Zaterdagmiddag vond op Sportpark De Verbinding een sport- en spelactiviteit van de Vliegende Papa’s plaats. Kinderen uit Stadshagen konden zich vermaken op springkussens en met spelletjes. Ouderen konden een voetbalwedstrijd met een aantal oud-profs bekijken. Erg veel animo was er overigens niet voor de activiteiten. De organisatie kampte met slechte weersomstandigheden.

csv_6.jpg
Ex-FC Zwolle speler Mike Willems…

Oud-internationals Kees Kist en Glenn Helder speelden met onder andere (ex-) FC Zwolle-spelers Dominggus Lim-Duan, Mike Willems, Henk van Steeg en Martin Reynders een voetbalwedstrijd tegen de Papa’s voor het goede doel de CliniClowns. Op Sportpark “De Verbinding” in Stadshagen kwamen zij in actie tegen het achtste seniorenteam van CSV’28, beter bekend als “De Vliegende Papa’s”. De Papa’s is een team van enthousiaste vaders die geregeld activiteiten organiseren voor de kinderen van basisschool “De Vlieger” in Stadshagen. Op de familiedag die zij organiseerden speelden ze een demonstratiewedstrijd tegen een All-star-team. Dit team bestond uit ex-profs Michel van Oostrum en Eddy Smook (FC Zwolle), Hans Werdekker (Ajax) en Wout Holverda (Sparta). De uitslag werd 13-3. De wedstrijd stond onder leiding van de bekende scheidsrechter uit het betaald voetbal Eric Braamhaar.

csv_1.jpg 

csv_2.jpg 

csv_3.jpg
Scheidsrechter Eric Braamhaar…

’s Avonds was er een knalfeest, met optredens van onder andere Henri van Velzen en Tante Kippe. DJ G-Roon was er ook. De opbrengst van deze dag kwam volledig ten goede aan de CliniClowns, die ervoor zorgen dat een ziek kind weer even kind kan zijn.

csv_4.jpg

csv_7.jpg
Henk van Steeg passt naar Mike Willems…

csv_8.jpg
Good old Kees Kist…

csv_9.jpg
Oud-prof van o.a. Arsenal Glenn Helder…

Artikel delen:
Reacties 2
 1. Gewoon goed!
  😀
  Het was helemaal TOP. Mooie en gezellige sfeer. Ik kan de organisatoren alleen maar complimenteren.

  Maar nu ga ik schoonmaken (met wat andere clini clowns supporters)!

  Willem


  Maak melding

Reageer