Man bruut beroofd bij geldautomaat

Zwolle – Een 19-jarige Arnhemmer deed zaterdagmorgenvroeg, 20 juni, aangifte van beroving. Bij een geldautomaat aan de Jufferenwal was bij hem, rond 02:30 uur die morgen, onder bedreiging van mogelijk meerdere steekvoorwerpen, geld afhandig gemaakt.

Het slachtoffer zag kans om er vandoor te gaan en de politie te informeren. Er was sprake van drie licht getinte overvallers, die verdwenen in de richting van de Buitenkant. Twee van zijn belagers waren in het zwart gekleed. De kleding van het slachtoffer vertoonde meerdere beschadigingen. Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat met deze beroving te maken kan hebben wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Er wordt een nader onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. En hoe vaak gebeurt dit plantje? kijk even naar het aantal pintransacties ’s nachts in Zwolle en kijk naar hoe vaak per maand zoiets gebeurt. Dus nee, je niet lekker laten lekprikken, gewoon pinnen. De kans op een auto-ongeluk lijkt me vele malen groter.

  Wanneer gaan we eens accepteren dat je hier en daar wat risico loopt, zonder meteen alle risico uit het leven te bannen? Anders is het dwijlen met de kraan open, je beperkt slechts je bewegingsruimte. Het gevoel van onveiligheid verandert niet, want hoe veiliger het wordt hoe onveiliger we de kleinste onzekerheden gaan ervaren. Zie ook in dit voorbeeld: een overval 9al maanden niets meer van gelezen) terwijl er maandelijks denk ik wel duizenden pintransacties gaande zijn. Nu ineens gaat men ervan uit dat je lekgeprikt wordt….


  Maak melding

 2. Nou, ik pin meestal ook niet in mijn eentje midden in de nacht. Overdag heb ik daar minder moeite mee. Ik vind dat vrij normaal moet ik zeggen.

  Er valt wel wat voor te zeggen, dat je niet koste wat kost alle gevaar moet uitbannen. Maar je moet het volgens mij ook niet echt opzoeken!

  (Het is “dweilen” trouwens 😉 )


  Maak melding

 3. Haha, klopt, ik zag het zelf ook al.(das altijd makkelijk praten achteraf;)) Maar goed, ik vind dwijlen ook mooi:P

  Opzoeken van gevaar is inderdaad ook niet nodig. Toegegeven: ik zal niet snel laten om te pinnen o.i.d. Is me ook nog nooit iets overkomen tijdens pinnen. Misschien is dat ook omdat ik niet zo veel te pinnen heb…..ahum, ik ben natuurlijk schat- en schatrijk;D


  Maak melding

Reageer