Algemeen Log 45

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

 

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 200 reacties van een vervolg (Algemeen Log: deel 46) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang.

Artikel delen:
Reacties 252
 1. Fotoos
  Beste redactie,

  Jullie tonen bij de verschillende onderwerpen foto’s. In die foto’s staat prominent de naam van de fotograaf. Ik vind die namen in de foto’s ontzettend storend, ze leiden enorm af. Ik snap wel dat de fotografen hun foto’s ook willen beschermen cq reclame willen maken, maar toch. Ik merk bij mezelf dat ik naar een beschrijving van de foto zoek en dan iedere keer weer die digitale handtekening van die fotograaf tegenkom. Wat interesseert het mij nou wie die foto heeft gemaakt? Ik wil weten wie of wat er op die foto staat! En dat ontbreekt! Misschien kunnen jullie er wat mee, op jullie overigens hartstikke leuke site!


  Maak melding

 2. Ik snap het op zich wel. Ik watermerk ook alle eigen foto’s op mijn site, en nog zijn commerciele jandoedels die ze zonder er een cent voor af te dragen gebruiken.

  Wel zou ik de redactie willen aanbevelen om een standaard af te spreken. Daar wordt het allemaal een stuk rustiger van. (Waarom niet geautomatiseerd tijdens het uploaden van de foto’s? Verreweg het makkelijkst en netter kan het niet)


  Maak melding

 3. Weet je wat pas storend is in foto’s? Check dit dan maar eens.

  WLZ-fotografen zijn nog vrij bescheiden. Mocht een commerciële jandoedel toch de foto’s willen gebruiken ZONDER de namen, dan kunnen die notabene gemakkelijk verwijderd worden door de onderrand weg te knippen. Ik vind het dus verre van ‘extreem’ wat ze doen. Storend? Tja, meningen verschillen. Mij stoort het niet zoals het hier op de website gebeurt.

  Daarbij komt dat die namen ook direct een stukje reclame zijn. Gisteren ben ik naar de site van Hans Smit gegaan aan de hand van z’n foto’s en dus de URL die erop gemeld staat.

  Maar zoals ik al zei: meningen verschillen.

  Het standaardiseren van de foto’s vind ik persoonlijk niet zo’n goed idee. De foto’s van Ank zijn bijvoorbeeld zeer goed herkenbaar aan alleen al het lettertype. Maar fototgrafie is een vorm van kunst. Schilders zetten ook hun naam in de hoek van een schilderij.

  Ik heb trouwens nog wel een suggestie voor (mocht WLZ willen aansluiten bij de opmerking van Ernst) foto’s: de namen/url/etc toepassen als watermerk


  Maak melding

 4. Maar fototgrafie is een vorm van kunst. Schilders zetten ook hun naam in de hoek van een schilderij.

  Houd het dan ook op een klein woordje in de hoek, geen horizontaal vullende teksten.


  Maak melding

 5. Mij een beetje. Ik vind het gewoon jammer dat het niet anders kan. Flauw gewoon.

  admin, zou het vinkvakje

  Abonneer via e-mail op dit artikel (geregistreerde gebruikers)

  Ook anders kunnen door bijvoorbeeld een druk op de knop? Als ik een bericht heb gepost, en ik ben vergeten te abonneren, dan moet ik altijd weer een nieuw bericht stur.. spammen bedoel ik.


  Maak melding

 6. telegraaf: Moslimomroep draait tonnen gemeenschapsgeld erdoor zonder 1 programma te maken en weigert tevens inzage in de jaarrekening. Deze ultieme vorm van integratie (ons door PvdA door de strot gedrukt) is nu weer koren op de molen van PVV.


  Maak melding

 7. Leontien Ladies Ride zoekt voor de tocht in Zwolle een aantal enthousiaste vrijwilligers om voorafgaande aan de tocht het organisatieteam een handje te helpen. Wanneer je jezelf aanmeldt mag je gratis deelnemen aan Leontien Ladies Ride Zwolle. Geïnteresseerd? Lees dan verder!

  Wij zoeken zes vrijwilligers voor Leontien Ladies Ride Zwolle. Je wordt om 7:30 verwacht bij de goody bag-stand, waar je meehelpt de T-shirts en startpakketten uit te delen. Om 11:00 zit de arbeid er op en kun je gratis meefietsen in de tocht. Bovendien krijg je het volledige startpakket en t-shirt.

  Wil jij meehelpen tijdens Leontien Ladies Rides zwolle? Mail dan naar info@leontienladiesride.nl.  Maak melding

 8. Fietser rijdt in Westerscheldetunnel

  HOEK – Een 39-jarige Zwollenaar die een fietstocht had gemaakt naar Antwerpen, is zondagavond op de terugweg de Westerscheldetunnel ingereden.

  De man reed keurig rechts in de 7 kilometer lange oeververbinding, die alleen toegankelijk is voor autoverkeer.

  De gewaarschuwde politie sloot de weg af en reed met een politiewagen de tunnel in om de man staande te houden.

  Lift

  De fietser, die zich van geen kwaad bewust was, kreeg compleet met rijwiel een lift van de agenten. Het kostte hem wel een boete van 95 euro, meldde de politie maandag.

  Bron: Nu.nl :D:D


  Maak melding

 9. telegraaf: Moslimomroep draait tonnen gemeenschapsgeld erdoor zonder 1 programma te maken en weigert tevens inzage in de jaarrekening. Deze ultieme vorm van integratie (ons door PvdA door de strot gedrukt) is nu weer koren op de molen van PVV.

  Er zit iemand muurvast in zn wereldbeeld geloof ik, wie heeft er een sleutel voor de beste man?


  Maak melding

 10. Fotoos
  Beste redactie,

  Jullie tonen bij de verschillende onderwerpen foto’s. In die foto’s staat prominent de naam van de fotograaf. Ik vind die namen in de foto’s ontzettend storend, ze leiden enorm af. Ik snap wel dat de fotografen hun foto’s ook willen beschermen cq reclame willen maken, maar toch. Ik merk bij mezelf dat ik naar een beschrijving van de foto zoek en dan iedere keer weer die digitale handtekening van die fotograaf tegenkom. Wat interesseert het mij nou wie die foto heeft gemaakt? Ik wil weten wie of wat er op die foto staat! En dat ontbreekt! Misschien kunnen jullie er wat mee, op jullie overigens hartstikke leuke site!
  Door Ernst, op 21 juni 2009 om 23:35

  Ernst?!? Onze Ernst? Van Litter?


  Maak melding

 11. Er zit iemand muurvast in zn wereldbeeld geloof ik, wie heeft er een sleutel voor de beste man?
  Door ghehe, op 22 juni 2009 om 12:48

  Mwoa…ik vind dat hij het nog wel relativeert door te noemen dat het koren op de molen van PVV is.


  Maak melding

 12. Schumacher is The Stig. Grappig.

  Ik had direct zoiets van hij is het niet. Ik geloof er niks van dat iemand met zulke sterke banden met Ferrari zich mag inzetten om andere merken in het zonnetje te zetten op het TG-circuit. Vermoedelijk hebben ze Schumacher alleen geritseld om die FXX (die eigendom is van Schumacher) round the track te sturen.


  Maak melding

 13. Een man uit Zwolle is gisteren tijdens een fietstocht van Antwerpen naar huis de Westerscheldetunnel ingereden.

  Hij fietste in de 7 kilometer lange tunnel, waarin alleen autoverkeer is toegestaan. De politie sloot de weg af en hield de man staande. De Zwollenaar was zich van geen kwaad bewust. Hij kreeg een bekeuring. De politie heeft hem een lift geven om de tunnel uit te komen.

  Bron: rtvoost

  Was jij dat, WFvN? :P;D


  Maak melding

 14. Zijn er hier mensen met vrienden, familie en/of bekenden in de buurt van Zelhem? Wij moeten er 15 juli optreden. Het is een radio optreden voor Live@Ideaal.org, maar wat publiek zou natuurlijk ook leuk zijn!
  Aangezien het op een woensdag is zal het moeilijk zijn daar mensen naartoe te krijgen, maar mensen daar uit de buurt willen wellicht wel een keer een kijkje nemen!

  Het is in:
  Café ?? Zaal de Mallemolen
  Dr. Grashuisstraat 3
  7021 CL Zelhem

  En voor mensen die komen kijken die komen natuurlijk voor: LITTER


  Maak melding

 15. Ahjoh…. moet je niet google.maps op ‘auto’ zetten met het navigeren want dan ga je over snelwegen. En net als de Westerscheldetunnel, mag je daar met de fiets niet komen.
  Op ‘lopen’ zetten, scheelt direct 35 kilometer. Blijft nog maar 67,3 kilometer over. 😀


  Maak melding

 16. Was jij dat, WFvN?
  Door -P-, op 22 juni 2009 om 17:49

  Ik houd best van ver fietsen maar dat is me toch wat te gortig. Verder ben ik nog niet zo oud als de persoon in het bericht. Bovendien staat er niet in het bericht dat het om een ligfietser gaat, dus ben ik geneigd aan te nemen dat het om een ‘bukfietser’ gaat.

  Wel strakke actie trouwens ;D
  maar echt raar gedoe daar. Ik betwijfel of ik uberhaupt met een bus mee zou kunnen met mijn fiets. Volgens mij willen ze die 78cm brede en 2,85m lange fiets niet eens in zo’n bus proppen, als je hem er al in zou krijgen ;D


  Maak melding

 17. Volgens mij willen ze die 78cm brede en 2,85m lange fiets niet eens in zo’n bus proppen, als je hem er al in zou krijgen

  2,85 meter lang? Dan mag je extra ruime bochten nemen 😉


  Maak melding

 18. @ Plantje: Al eens een optreden in Zwolle gepland? Voor ons die je in die zo belangrijke aanloopfase mentaal ondersteund en gestimuleerd hebben?


  Maak melding

 19. De gitarist en ik hebben opdracht gekregen eens in The Livingroom te gaan kijken.
  We willen sowieso een rondje langs de café’s maken. (Ter promotie natuurlijk! ;)) Maar een demo is dan wel erg handig! En laten we het zo zeggen: de eerste demo is hier en daar technisch gezien wat mis gegaan. Dat zou slechte reclame zijn… live spelen we het nog beter!


  Maak melding

 20. Als we een keer een leuk optreden in Zwolle hebben zal ik zeker proberen een leuke verwijzing naar dit schitterende weblog te doen! Anders moet je me maar even aanschieten.

  Overigens zijn we ook aan het werken aan meer nieuwe nummers zodat we wat afwisseling erin kunnen gooien en een wat breder publiek kunnen bedienen.


  Maak melding

 21. De Amerikaanse band Testament is zonder twijfel een legendarische naam uit het Metal circuit te noemen. Al in de jaren ??80 maakten ze faam en nog steeds maken ze diepe indruk tijdens liveshows over de hele wereld. Donderdag 2 juli komen ze naar Zwolle om in poppodium Hedon te doen waar ze goed in zijn; het publiek bijna letterlijk omver blazen met een muur van geluid. Het voorprogramma wordt verzorgd door het uit Nederland afkomstige Non-Divine.


  Maak melding

 22. @ Koko Hattem, op 22 juni 2009 om 23:10; dan is de klas van mijn zoontje misschien wel één van de laatsten die er dit seizoen met mee is geweest. Ze gingen vandaag kijken waar “Oorlogswinter” is opgenomen. Nadat ze de indrukwekkende film hadden gekeken.  Maak melding

 23. Moet het verdorie zelf nog zien. Maar ken het boek van Jan Terlouw en tientallen jaren geleden is er volgens mij ook een serie over op t.v. geweest.


  Maak melding

 24. @dick. het pontje is maar even uit de vaart, misschien had ik het er bij moeten zetten. Het gaat om een reparatie.

  In .attem zijn ze een beetje aan het doorslaan met gescheiden afval. Nu moet Koko ook al het plastic apart inleveren. Nog ff en Koko heeft een containertuin :'(


  Maak melding

 25. Oh, jammer dat jullie dat ding gesloopt hebben dan. Misschien is een brug wat voor jullie? Zo’n mini-ultramoderne-spoorbrug?


  Maak melding

 26. Lekker, sta je dinsdagavond 22.41 gewoon in de file voor Zwollywood. Dat het wat bijzonders is hier, mag onderhand wel door het hele land zijn doorgedrongen maar deze comedy. Noordman hield toch geen ingelaste koopavond?


  Maak melding

 27. Koko vindt een de nieuwe brug ook prachtig hoor. Hier in .Attem dacht meneer Borst het wel ff te regelen met een tunnel, Heeft veel geld gekost en hoppa alsnog een brug. HANDIGE ANDRE


  Maak melding

 28. Tof die schermen van dat zwart festival, op de burgemeester van rooyensingel staan ze zo dat je voetgangers niet kunt aanzien komen voor het zebrapad:(


  Maak melding

 29. Ha ha. naast de peugeot garage staat ook al een gebouw dat onder handen wordt genomen. Alles wordt zwart, zelfs de ramen. Blech. “een kleurrijk festival


  Maak melding

 30. Thrash metal
  Oeh! Vanavond m’n jeugdhelden Sacred Reich in Hedon, daar heb ik wel een potje zin in 8)
  Hopelijk wordt de opkomst wat groter dan de vorige keer met Tankard.  Maak melding

 31. Er is onderzoek gedaan naar het insmeergedrag van Nederlanders.
  Dit is toch wel een mooi stukje:

  Hoewel de meeste ondervraagden aangeven geen moeite te hebben om het hele lichaam van zonbescherming te voorzien, worden de billen en het decolleté meestal vergeten. Mannen geven echter aan het geen probleem te vinden om deze lichaamsdelen vaker mee te nemen.

  (nu.nl)


  Maak melding

 32. Gedichtje van internet:

  Insmeren

  Golven springen uit de zee
  om zout te strooien
  in het zonlicht
  dat op naakte huiden schijnt.

  Kleurrijke parasols beschermen
  naaktglurende ogen
  maar naast zonnebrand
  ook beter voor de huid.  Maak melding

 33. Hier kan ik nu zo ontzettend kwaad om worden!
  Gebruik camera’s A28 onrechtmatig[/url]

  Het gaat hier dus om mensen die tientallen auto’s gestolen hebben! Dit is gewoon bewezen. De camera’s bij de A28 zijn gebruikt als eerste lead en vervolgens zijn deze verdachten geobserveerd.

  Mensen die hun auto zijn “kwijtgeraakt” aan dit TUIG zijn het hele gebeuren kwijt, omdat in de polis van de verzekering niets over “hengelen” stond. (Mensen zijn dus gewoon tientallen duizenden euro’s kwijt!)

  En wat doet dat stel ontzettende idioten?!? Ze pleiten voor vrijspraak! Niet omdat ze niets gedaan hebben….neeee…. omdat een “illegale methode” gebruikt zou zijn om een start te maken bij de opsporing.

  Hier op het weblog werd dit niet vermeld, maar ik vond dit te triest voor woorden om er niets over te zeggen!

  Toe maar…wie gaat dit goedpraten? ghehe? Ik weet dat je in de discussie camera’s vs privacy meer richting privacy leunt dan ik. Maar dit kan een weldenkend mens toch niet verdedigen?

  Is het zo ver gekomen in Nederland? En wat als bleek dat de mannen stelselmatig mensen vermoordden in Zwolle? Of kleine kindjes misbruikten? Ik ben hier echt ontzettend pissig over!


  Maak melding

 34. @ Plantje, helaas worden mensen van alle kanten gek en angstig gemaakt. Ook vwb privacy-schending; dan krijg je o.a. dit. Dagelijks is er wel een item over op internet, of het nu gaat over het EPD of camera’s. Die campagnes zijn zo vastberaden en overgenomen door de media, dat daar niet tegen te vechten is.


  Maak melding

 35. Nou ik dan maar… Als er toestemming van de rechter is geweest om die camera’s te gebruiken is er niets aan de hand. Als men die toestemming niet heeft gevraagd zal er een probleem zijn. Je moet gewoon je werk goed doen!
  Ik houd niet van die camera’s! Straks wordt ik nog aangesproken omdat er een verkeerde vrouw naast me in de auto zat!


  Maak melding

 36. Plantje, waarde toekennen aan bezit (en de daarbijhorende onderwaardering van verlies van bezit) lijkt me geen voorwaarde voor weldenkendheid. Weldenkendheid heeft hier volgens mij dan ook niet veel mee te maken. Het is wel een kwestie van een logische beredenatie a.h.v. ons maatschappelijke systeem, volgens deze redenatie is de door jou beschreven situatie inderdaad krom.

  Logischer zou ik het dan ook vinden om de verdachten inderdaad te veroordelen en daarna de politie te veroordelen vanwege het onrechtmatig gebruik maken van camera’s.
  Daarmee benadeel je slechts de mensen die ‘een fout’ hebben gemaakt. Namelijk de autodieven en de politie. Hiermee houden ze de ‘slachtoffers’ buiten schot.
  Nu lijkt het er op dat de politie gestraft wordt door de verdachten te laten gaan, dit terwijl dit ook ten koste gaat van de enige ‘onschuldigen’ in deze zaak: de bestolen mensen.

  Hierbij overigens wel een kanttekening, doorgaans krijgen slachtoffers van diefstal hun spullen vaak niet terug, zeker als de spullen al verkocht zijn en het geld op is.

  Neemt niet weg dat ik nog steeds tegen camera’s ben, bij elke situatie waarin de eigen verantwoordelijkheid van de mens wordt vervangen door een maatregel, gaan we als mensheid een stukje dood. We leveren menselijke eigenschappen in om mensen te redden. Hoewel ik niemand de dood gun, vraag ik me af of de kwantiteit van het menselijk leven slechts bestaat uit het aantal levens dat er rondloopt. Ik denk dat het je kunnen manifesteren als mens daar ook bij hoort. Hierbij een rechtstreekse uitspraak van oud minister Peijs over de mens in het verkeer: ‘in sommige situaties moet je de menselijke factor corrigeren en zelfs uitschakelen’
  Als ik zoiets lees, dan vraag ik me af hoe gezond het is dat dergelijke mensen je dagelijks kunnen volgen. Wel eens van Echeron gehoord? De inlichtingendienst van de NSA? Een bolwerk van 40.000 werknemers die alle mails over de hele wereld screenen? INcl. die van jou aan je vriendin? Deze organisatie wordt amper gecontroleerd omdat er heel weinig over bekend is. Wat is dat voor organisatie? Noem me gerust complotdenker, maar wie van de 2 lijkt het meest bang voor complotten? Iemand die vragen stelt bij dit soort organisaties, of een organisatie met 40.000 mensen die alle emails uit de wereld controleerd uit angst voor….? Bang voor de mens in elk geval.

  Een overheid die steeds meer van menselijke verantwoordelijkheden over wil nemen en daarop strenge controles voert, zo’n overheid vermoord de mensheid stukje bij beetje. Niet in getale, maar wel in wat we zijn.

  Dan inderdaad maar wat meer risico en dan moeten we maar eens accepteren dat sommige dingen niet lekker lopen. Dat houdt ons ook scherp. Sterker nog, als alles lekker loopt zoeken we wel naar pietluttigheden die niet lekker lopen om ons daar net zo veel zorgen over te maken, het blijft achter de feiten aanhollen. De enige remedie is volgens mij: gewoon niet zo veel zorgen maken om dit soort incidenten, shit happens al is het niet leuk. Maar gun jezelf wel de ruimte om het niet leuk te vinden, straks kan dat wellicht niet meer, als we de maatschappij volbouwen met controles e.d. Immers, waar houdt het op?  Maak melding

 37. Overigens Dick, de andere kant wordt ook nogal eens belicht: hoe vaak er dingen gebeuren in NL…. Ik zie die angst juist heel erg gevoed worden, zodat men denkt dat we maatregelen moeten treffen…..


  Maak melding

 38. Ik houd niet van die camera’s! Straks wordt ik nog aangesproken omdat er een verkeerde vrouw naast me in de auto zat!
  Door bernard, op 25 juni 2009 om 20:39 +0

  Zoiets vind ik persoonlijk een vergelijking van niets. Een stel autodieven pakken op basis van camera beelden is wel even wat anders dan jou beoordelen op wie er naast je zit.
  Bovendien is er volgens mij geen veroordeling geweest op basis van de camera beelden. Het is enkel als startpunt voor een onderzoek gebruikt.


  Maak melding

 39. Logischer zou ik het dan ook vinden om de verdachten inderdaad te veroordelen en daarna de politie te veroordelen vanwege het onrechtmatig gebruik maken van camera’s.

  Hier kan ik me wel in vinden. Ook met de beargumentatie die je daarbij geeft.

  Hierbij overigens wel een kanttekening, doorgaans krijgen slachtoffers van diefstal hun spullen vaak niet terug, zeker als de spullen al verkocht zijn en het geld op is.

  Eén van de eisen is dat het geld dat ze door hun criminele activiteiten hebben verdiend afgenomen wordt. Dat zou dus terug kunnen komen bij de eigenaren van de auto’s. Misschien een schrale troost.

  Maar ghehe…in de rest van je redenering kan ik me niet helemaal vinden. We hebben het hier niet over camera’s die een stuk verantwoordelijkheid wegnemen. Volgens mij hebben we het hier over camera’s en gebruik daarvan waardoor een opsporingsmethode veel directer en gerichter kon zijn. Wellicht hadden ze ook op een andere manier deze mensen wel kunnen pakken op den duur. Nu was het gemakkelijk de link te leggen en om van daaruit een onderzoek te starten.
  Het was wat mij betreft ook weer net iets anders geweest als de hele conclusie gebaseerd was geweest op de camerabeelden. Maar dat is niet het geval geweest; de camerabeelden dienden als startpunt om deze mensen in de gaten te houden.

  Ik wil me ook niet zozeer te veel zorgen maken om het incident van de auto diefstallen. Wel dat de advocaten het in hun hoofd halen de slachtoffers nog meer slachtoffer te laten zijn door de onderzoeksmethode in twijfel te trekken.


  Maak melding

 40. Michael Jackson (50) overleden

  In Los Angeles is popzanger Michael Jackson, één van de grootste artiesten van de twintigste eeuw, overleden. De lijkschouwer heeft zijn dood bevestigd.

  Gisteravond laat (Nederlandse tijd) werd Jackson met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij had een hartstilstand gehad en ademde niet meer.

  Voor volgende maand stond voor het eerst sinds jaren juist een reeks concerten van Michael Jackson gepland in de O2 Arena in Londen.  Maak melding

 41. Rob van der Sluijs is de nieuwe aanwinst van Helmond Sport. De 22-jarige Van der Sluijs gaat volgens het Eindhovens Dagblad op amateurbasis spelers voor de Brabanders.

  De verdediger brak door in de jeugdopleiding van FC Utrecht, waarmee hij een contract bij FC Zwolle afdwong. Na drie seizoenen te hebben gebikkeld is het volgens de mandekken tijd voor wat nieuws.  Maak melding

 42. Ik hoorde vanochtend over Michael Jackson. Wat een nieuws! Stilstand is mogelijk zelfmoord, overdosis medicijnen. Volgende maand stond het, door hem zelf uitgestelde concert, op de agenda, en dit zou hij niet meer kunnen.


  Maak melding

 43. Verkeer naar TT zorgt voor files bij Zwolle:

  A28 van Amersfoort richting Zwolle 3 km
  Stilstaand verkeer tussen Wezep en Zwolle-Zuid
  HMP 83.6 –> HMP 86.6

  A28 van Amersfoort richting Zwolle 6.3 km
  Stilstaand verkeer tussen Zwolle-Zuid en Dalfsen
  HMP 92.3 –> HMP 98.6 Deze file wordt langer.


  Maak melding

 44. A28 van Amersfoort richting Zwolle 2 km
  Langzaam rijdend verkeer tussen Wezep en Hattemerbroek
  HMP 84 –> HMP 86

  A28 van Amersfoort richting Zwolle 6.3 km
  Stilstaand verkeer tussen Zwolle-Centrum en Nieuwleusen
  HMP 93.3 –> HMP 99.6 Deze file wordt langer


  Maak melding

 45. Volgens mij hebben we het hier over camera’s en gebruik daarvan waardoor een opsporingsmethode veel directer en gerichter kon zijn.

  Dat begrijp ik, natuurlijk zie ik die voordelen er ook welvan in. Vooral in bepaalde tunnels of in overvalgevoelige plaatsen begrijp ik het zeker. Maar zoals ik als zei, slaat het gemakkelijk om in een sfeer waarin de controle zo groot is, dat men zich slechts vanwege de aanwezigheid van camera’s ‘fatsoenlijk’ gedraagt. Dan wordt het een drukmiddel. Hierop ben ik tegen.

  Verder uiteraard voor iedereen een fijne vakantie gewenst!


  Maak melding

 46. @Hans van Eijsden
  Ik plaats het bericht hier en doe dat niet via een mailtje. Het betreft een vreemd puntje van Weblog Zwolle op mijn PC. Waar het mee te maken heeft, weet ik niet maar wie weet zijn meer mensen die het hebben:

  Ik werk met IE8 in compatibiliteitsmodus.
  Zodra ik een wat langer bericht aan het typen ben (zoals deze; het bovenste deel van het bericht is nu al niet meer te lezen terwijl ik deze regel aan het tikken ben) en ik wacht een tijdje, dan verschuif het venster. De plek waar de cursor staat (dus waar ik gebleven ben met het tikken), verdwijnt uit beeld; het venster scrollt wat omhoog. Vanaf dit punt scrollt hij 2 regels omhoog als ik even niets doe. Erg lastig als ik even wil nadenken over m’n tekst en ineens niet meer zie waar ik gebleven ben.
  Als ik daarna gewoon verder ga met tikken, scrollt de tekst wel weer naar onderen waardoor de cursor weer verschijnt. Maar het is wat irritant.

  En terwijl ik bezig ben met dit bericht, wordt me meer duidelijk. Hij scrollt elke keer naar dezelfde plek:

  maken heeft, weet ik niet maar wie weet zijn meer mensen die het hebben:

  krijg ik als bovenste regel te zien met een paar pixels van de regel daarboven nog net in beeld. Dat gebeurt vrijwel direct zodra ik stop met tikken. Het probleem lijkt zich alleen voor te doen als de muiscursor zich buiten het berichtinvulvenster bevindt.


  Maak melding

 47. @ Zwollenaar:
  gewoon geen IE meer gebruiken.

  Toch heeft WFvN een punt. Deze website moet in elke browser optimaal te gebruiken zijn!

  Voor nu: weltrusten!


  Maak melding

 48. [urlhttp://weblogs2.nrc.nl/youp/2009/06/27/aasgieren/#more-222]Over smeerlappen en aasgieren[/url]

  Op het eind wordt ook nog een veel geziene gast in Zwolle genoemd.


  Maak melding

 49. Hm….. Wilbert, daar doe je toch wat dingen fout:

  1) Noem een motor NOOIT een brommer
  2) Brommers kiek’n doe je met een vriendin, niet met de kleine man

  Het is dat ik je ken, anders had ik wat instanties ingelicht ;D:P 😉


  Maak melding

 50. Nounou, wat een insinuaties allemaal… Aangezien ik bekend ben in Twente, had ik de boel al tussen aanhalingstekens gezet… 😉

  Maar goed… de regen noopt mij tot binnen blijven. Hopelijk drijft het zo over. Het moet wel leuk blijven.


  Maak melding

 51. Wapenveld?? daar is nu toch de circustent? In .attem bij ijsboerderij was het vandaag opendag. Koko heeft de nodige ijsjes wel gehad en nu even lekker m’n dagelijkse raketje8)


  Maak melding

 52. Ondanks dat het weer niet echt meezat, was het toch aardig druk langs het Zwolse stuk van de A28 met ‘motorkijkers’. Soms even de auto in vanwege een flinke bui, maar iig zat te zien! Heb ook nog even bij tankstation Haerst gestaan. Gezellig druk daar, maar (helaas) gedroegen de meeste motorrijders zich aardig netjes. Alleen één burnout meegemaakt in een klein half uurtje. Geen wheelies en dat soort dingen dit keer.  Maak melding

 53. zo 28 jun 2009, 09:34 | lees voor
  “Echt trots op Miss”

  AMSTERDAM – De 19-jarige Avalon-Chanel Wyzig uit Zwolle is gisteravond gekozen tot Miss Universe Nederland 2009. Zij vertegenwoordigt ons land tussen 1 en 23 augustus tijdens de internationale finale die wordt gehouden op de Bahama’s.

  Avalon-Chanel kreeg in Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee het felbegeerde kroontje. Zij werd gekozen uit 12 kandidates, met allen de allure van een echte Miss. ,,Een Miss waar we echt trots op kunnen zijn”, aldus Kim Kötter, die de verkiezing dit jaar voor het eerst organiseerde en pas drie weken geleden de Nederlandse rechten verwierf voor Miss Universe. Avalon-Chanel werkt de komende weken een uitgebreid programma af waarbij het erop aankomt presentatie, gratie, Engels en algemene kennis verder te verfijnen. ,,Wat een droom”, was haar eerste reactie. ,,Dit betekent zo veel voor me.”  Maak melding

 54. Nou, Joop heeft wat mij betreft echt gelijk…
  gisteren ook even gekeken, maar het is met het jaar minder interessant. Ik denk dat het ook te maken heeft met dergelijke typetjes op de duuk.
  Het meest “bizarre” wat ik gisteren gezien heb in 1,5u tijd is een motor met zijspan (nog niet eens een eigen bakkelei) en oom agent die op de vluchtstrook zijn regenpak aan doet.  Maak melding

 55. Het viel me op dat de oprit vanaf tankstation Haerst naar de parallelweg toe was afgezet met schermen. Oftewel: daar kon je niet staan. Zou dat zijn omdat op dat stukje altijd de wheelies voor de toeschouwers werden gedaan?


  Maak melding

 56. Nou, Joop heeft wat mij betreft echt gelijk…
  gisteren ook even gekeken, maar het is met het jaar minder interessant. Ik denk dat het ook te maken heeft met dergelijke typetjes op de duuk.

  Uiteraard heeft hij gelijk, als er iemand op de foto staat en misschien wel gewoon geniet van z’n leuke dag, dan moet je daar natuurlijk als een verwende puber opmerkingen over maken.


  Maak melding

 57. Het zou sowieso gaaf zijn als er weer HORECA werd gedaan vanuit dat pand! Van mij hoeven het niet persé Brabo’s te zijn. Aan een Brabo buurman heb ik wel ff genoeg 😉 En Grolsch….klinkt niet verkeerd. Succes!


  Maak melding

 58. Amerika-Brazilie Confed-finale: Wel een mooie stunt: 2-1 voor met nog 22 minuten. Amerika stond voor de laatste poulewedstrijd nog laatste in de poule 😮


  Maak melding

 59. Een Brabander die een horecazaak in Zwolle wil, lijkt me zeer gunstig, wat Zuidelijke invloed in Zwolle

  Goed voor carnaval 😉


  Maak melding

 60. Assendorp Surprise Picknick
  (verstuur dit bericht naar al je bekenden !!!)

  FLASH-MOB OUTDOOR CITY PARK PICKNICK

  ZONOVERGOTEN PRET MAKEN OP EEN NIETSVERMOEDEND ZWOLS PLEIN.

  ZONDAGMIDDAG 5 JULI VAN 14:00 TOT 18:00
  LOKATIE ASSENDORPERPLEIN, ZWOLLE

  IDEE : SPONTANE BUITEN PICKNICK

  NEEM ZELF ETEN/DRINKEN MEE,GITAAR, BONGO’S ETC, EEN GOED HUMEUR EN VEEL VRIENDEN.

  Een flashmob is een (grote) groep mensen die plotseling op een openbare plek samenkomt, iets ongebruikelijks doet en daarna weer snel uiteenvalt. Flash mobs worden veelal georganiseerd via moderne communicatiemiddelen zoals het internet  Maak melding

 61. Kan je nagaan hoe ze zich in Bagdad voelden toen er zo’n 600 van die dingen per dag overvlogen, , en ook nog al die bominslagen die er op volgden, en ale brandende huizen, tanks, vrachtwagens. Al die doden en gewonden, alle mensen verstopt in schuilkelders of massaal op de vlucht, waar ze in lange files onder vuur genomen werden door al die apache helicopters.

  Wen er maar aan, Nederland is in oorlog met afghanistan, en daar is het al niet beter hoor. Alleen hier hebben we last van geluidsoverlast. Denk maar niet aan waar ze voor voor oefenen.


  Maak melding

 62. Aboutaleb heeft een beefdheidsbezoek aan zijn vaderland Marroko gebracht en liet verstek gaan bij de veteranendag, nou duidelijker kan zijn voorkeur niet blijken, ben benieuwd waar deze veels te ver doorgelagen integratie eindigt.


  Maak melding

 63. Bij mij in Zwolle-Zuid was de stroom er ook af. Ik zag het pas toen ik uit bed kwam (10 uur ;D (vrije dag)), dus het is ergens tussen 23.30 en 10.00 uur gebeurd.

  Wel las ik op nu.nl dat er bij Raalte iets was, maar dat was later, rond 11.30 volgens het bericht.


  Maak melding

 64. Stroomuitval Zwolle-Zuid
  Mijn server geeft aan dat de stroomuitval om 7:35:54 is geweest vanmorgen. Het is een korte hick-up geweest denk ik, in ieder geval was de stroom weer terug om 7:39:28.


  Maak melding

 65. Hoogspanningsleiding Harculo-Raalte geknapt
  Waarschijnlijk heeft het hiermee te maken: http://xrl.us/bezca4 😮

  Nabij de Lageweg in Raalte is vandaag een hoogspanningslijn geknapt. De lijn maakte deel uit van de 110 kV-verbinding tussen Harculo en Raalte. Dit meldt netbeheerder TenneT.

  Vermoedelijk raakte de door het warme weer uitgezette lijn de toppen van een aantal bomen. Deze zijn inmiddels gesnoeid. De draad zal spoedig hersteld worden.

  Na het incident kon de stroom vrijwel direct weer geleverd worden via andere hoogspanningsverbindingen. Op deze manier kon de levering van energie aan de regio worden gewaarborgd.  Maak melding

 66. Het is wel raar hier… Het ene apparaat is wel stroom kwijt geraakt het ander lijkt gewoon stroom gehad te hebben.
  Twee wekkers in 1 kamer: de één lijkt uren eerder uitgevallen dan de ander…


  Maak melding

 67. Plantje, sommige apparaten hebben een voeding die korte dips overbrugt. Andere apparaten gaan er moeilijker mee om. PC’s vallen uit, Macs blijven draaien (tenminste hier) :D;D
  Het kan ook nog aan fases/groepen liggen, dat 1 groep/fase dipt, maar zover gaat m’n kennis niet.


  Maak melding

 68. ISS met blote oog te zien straks
  De wekker heeft mij wakker gemaakt zonet, want over krap een uurtje kun je het ISS weer met eigen ogen zien overvliegen, voor meer info (Zwolle) zie http://twisst.nl/2789 🙂

  Hi, Hans  van Eijsden!
  ISS will be visible passing at your location -weather permitting- on
  July 2, 2009, 02:56:30 CEST
  Is it a good one? ??This time, the International Space Station will be flying over at 52 degrees. Its magnitude will be -3.2: extremely bright!
  Where to look? ??ISS will come up at the horizon from southwest.
  Your location ??Your Twitter bio says you are here: “Zwolle, NL”, which Twisst thinks is at these coordinates: 52.512794, 6.091539. More info: Twisst and locations.
  Coming up ??The next pass of ISS after this one: July 2, 2009, 04:30:26 CEST

  Dus straks komt het overvliegen, vanuit het Zuid-Westen, feller dan de felste ster.
  Zie voor alle uitleg: http://www.nu.nl/internet/2031065/iss-gespot-dankzij-nederlandse-twitter-service.html 😉


  Maak melding

 69. Foto overkomst ISS vanaf Zwolle
  Zojuist heb ik vanaf groot statief de overkomst van het ruimtestation ISS gefotografeerd. Locatie vlakbij winkelcentrum Zwolle-Zuid, binnenplaats tussen Regentenstraat en Democratenlaan.

  Hier het plaatje vanaf mijn balkon:  Maak melding

 70. stentor: jeugd berkum drinkt meer en meer, dit zeer verontrustende bericht stond vandaag in mijn (na de TELEGRAAF) 2e favouriete krant. jaren geleden heb ik de knoop doorgehakt om een frisse start te maken met mijn gezin door naar stadshagen te gaan, het excessieve drankgebruik wat ik constateerde zowel in het dorpshuis als in de voetbalkantine stond mij zeer tegen. Hoe kan het dat je overal minderjarigen in berkum met blikjes en flessen bier ziet slepen ? Ligt dit aan de kasteleins van genoemde instellingen ? Of aan de plaatselijke slijter en supermarkt ? Hopenlijk wordt hier snel ingegrepen door de lokaal zeer bekende en geliefde Willem Lucht, op de van hem bekende adequate wijze moet hij de jeugd weer aan de sisi zien te krijgen


  Maak melding

 71. Verkeerstellers grote kruispunten
  Het valt mij al een paar jaar op dat er op de grote kruispunten in zwolle regelmatig auto’s de hele dag in de middenberm staan van de 3 of 4 toegangswegen naar het kruispunt. Meestal gaat het om een tacuma en 1 of 2 x-trails met over het algemeen mannen van middelbare leefdtijd erin. Ik vermoed dat ze de verkeersstroom tellen ofzo, maar ze staan er vaak meer dan 8 uur per dag. Ik heb wel behoefde aan wat meer info over dit fenomeen en wellicht een (diepte) interview met zo’n verkeersteller.


  Maak melding

 72. Wanneer de jongeren 16 jaar of ouder zijn vind ik het probleem al wat minder groot. Ik mag ook graag op zijn tijd een biertje drinken. Op deze warme zomerdagen lekker met een Wiekse witte aan het water zitten is niet verkeerd!
  Anders is het wanneer het gaat over zaken als coma-zuipen en dergelijke!

  Ik denk dat je jongeren beter gewoon toegang kunt geven tot alcohol en ze er verantwoord mee om leert gaan dan dat je het gaat verbannen.


  Maak melding

 73. @Hans, leuke dienst. Ik heb me nu ook geabonneerd. Vannacht om kwart voor twee dus weer. Lijkt me overigens wel slecht voor je nachtrust.


  Maak melding

 74. @bernard, ik had het er wel voor over. Bovendien is het met deze hitte voor mij toch indutten, wakker worden, kussen enzo omdraaien, prpberen te slapen, enzovoort! 😉 Dus dit kon er ook nog wel bij. 😀
  Thanx!


  Maak melding

 75. Schokkend. Ik ben daarnet toen ik lag te zonnen in mijn tepel gebeten.

  Door mijn kat!
  Door Cassandra, op 2 juli 2009 om 12:39

  Whahaha! Bedankt! 😀


  Maak melding

 76. @ Ron. Zij tellen het verkeer om zo de verkeersstromen in kaart te brengen. Zo kan de gemeente een beter beeld krijgen hoeveel voorsorteervakken er bijvoorbeeld nodig zijn bij dat kruispunt.

  Dt ze daar middelbareleeftijdmannen (?) voor inzetten is misschien wat minder slim. Studenten lijken me veel goedkoper en die komen ook nog eens op de fiets (beter voor het milieu en de berm).


  Maak melding

 77. @-p-, als ze komen. Volgens mij liggen de studenten van tegenwoordig liever languit aan de Potgietersingel of bij het Kerkbrugje.


  Maak melding

 78. @ Assendorper,

  met dit weer zou ik ook languit gaan liggen 😉
  Hier in Twente zie je ook regelmatig verkeerstellers. Die baantjes worden aangeboden via o.a. de UT. Werkt prima… ’t is ook makkelijk geld verdienen natuurlijk. Het enige dat je moet doen is zorgen dat je niet in slaap valt…


  Maak melding

 79. @ Cassandra, op 2 juli 2009 om 12:39

  Kat bijt in tepel tijdens zonnen… Viel dat even mee. Of tegen natuurlijk, dat het een kat was. Maar voor hetzelfde geld pikt er een vogel in je poes.  Maak melding

 80. Mooi: De Zwolse rechtbank heeft vandaag bepaald dat de camera’s boven de A-28 gebruikt mogen worden voor strafrechtelijk onderzoek.
  —waarom zijn alle topics met voorgeschiedenis vergrendeld?—


  Maak melding

 81. Het enige dat je moet doen is zorgen dat je niet in slaap valt…

  @-p-, dat zal dan voor de studenten van tegenwoordig niet meevallen.


  Maak melding

 82. Is er eigenlijk nog wat nieuws te melden over de Zwolse patiënte met de Mexicaanse griep? Hier hebben we het een tijdje geleden over gehad en nu is het stil.
  Maakt de patiënte het goed? Zijn er ondertussen nog meer gevallen?


  Maak melding

 83. Het aftellen naar het noodweer is begonnen, 15.11 en in Zwolle Zuid nog steeds droog, buienradar.nl lag er net al uit 🙂


  Maak melding

 84. ..
  ziet er niet best uit. daar moet ik straks dus dwars door heen (vanuit groningen…)
  en ik heb mijn ramen open staan>:(:(


  Maak melding

 85. Gisteren heb ik geconstateerd dat er een hele hoop bermen zijn gemaaid die vol stonden met allerlei soorten bloemen. Een zeer kleurrijk geheel. De betreffende bermen oa bij de op-en afrit Zwolle-Noord zijn sinds de winter niet gemaaid. Nu, minden in het bloei seizoen, is alles tot aan de grond kort gemaaid. Kan iemand mij uitleggen waarom? Zeker in het kader van Zwolle groen stad is dit een zeer slechte actie. Helaas gebeurde vorig hetzelfde ook bijv. de water kanten in Zuid. Met verhindering van het zicht voor verkeer heeft het iig niets te maken. >:(:'(


  Maak melding

 86. @Zwollenaar

  Daar zit een weldoordacht ‘groei-en-bloei-idee’ achter. Een idee dat ontwikkeld is door Gerard Mostert voormalig hoofdambtenaar groenvoorziening van de gemeente Zwolle. 🙂


  Maak melding

 87. Heeft vast met een veranderd maai-onderhoudsplan te maken. Het moet allemaal milieuvriendelijker (al lijkt dat er niet op in dit voorbeeld). Waterschappen doen het nu globaal zo:

  De voornaamste doelstelling van de onderhoudplannen is water aan- en afvoer, zodat een optimaal peilbeheer mogelijk is.
  Hierbij wordt rekening gehouden met:
  – De huidige inrichting van het watersysteem en de aanwezige voorzieningen
  – De grootte van het (hoofd) watergangprofiel.
  – De weersomstandigheden.
  – De aanwezige flora en fauna in en om de watergang.
  – Efficiënt onderhoud.

  Het is wel een hele heisa geworden, anders moet je eens informeren bij de beheerder van die bermen. Langs de Provinciale weg?


  Maak melding

 88. Nieuws-mix:

  -Aardig feestje morgen in Mokum Sensationeel wit[/url]. Er was net wat over op tv.

  -Pechstein ook van de dope gesnoept.

  -Nog meer nieuws? JP: Alex mag bij DNB commissaris blijven, ondanks een kamermeerderheid. 😮

  -Williams-zusjes weer in Wimbledonfinale. Federer ook weer.

  -Klinky wil rookverbodcomedy omzeilen door wet aan te passen….nou ja het zal allemaal wel.

  Toedels,

  PS -P- Wel Zwolsche mosterd hoop ik!


  Maak melding

 89. @Zwollenaar

  Op zich heeft dat maaibeleid altijd goed gewerkt, maar misschien heeft de uitvoering ervan dit jaar te wensen overgelaten. I don’t know.
  Maar wat ik wel weet is dat de bermen in Zwolle, anders dan in veel andere gemeenten, er meestal prachtig uit zien.

  Laat je weten wat de reactie van de gemeente is? 🙂


  Maak melding

 90. Ja klopt Larry, alleen nu plaatselijk ff niet
  Ik laat zeker even weten wat de uitkomst is. Een en ander is inmiddels naar de Gemeente verstuurd.


  Maak melding

 91. Ik ben al enige tijd op zoek naar de allerscherpste mosterd en wist dat die ergens in België gemaakt zou worden.
  Kwam nu door -P- op het idee om nog eens te gaan googelen en wat zien ik?

  Maar de scherpste ter wereld wordt dan toch bij ons in Torhout/Belgie gemaakt ! … De Beurs, Vito’s en Wientjes met zijn fameuze mosterd-dillesaus, …

  En bij het aanklikken van die site kwam er iets verrassends tevoorschijn:

  De Izegemse Belleman 8):D


  Maak melding

 92. Ik ben al enige tijd op zoek naar de allerscherpste mosterd en wist dat die ergens in ……………………

  Zwolse mosterd met sambal, lekker scherp!


  Maak melding

 93. @ Joppuh:


  Zit je al in de kantine Dick, beter op het terras toch?

  Volgens mij is de kantine gesloten, maar ze hebben bij ons een enorme fout gemaakt……géén terras meer!
  Maar ik heb me geweldig vermaakt op camping Heino. Zal zo voor dé primeur nog een speciale post aanmaken…..JIJ kent um ook vast wel. Sjonne zéker!!!!


  Maak melding

 94. De neuze zit bijna altijd vooraan. Behalve vanmiddag toen de fotograaf van de Swollenerr bij café de Pierik was. Er zijn foto’s gemaakt van het grootste zwembadterras van de stad Zwolle. Let op maandag: wie van de drie in het bad is ASSENDORPER?


  Maak melding

 95. Haha, je daar kan onze man (van de aspirant 1e elftal-spelers) niet aan tippen. Sjon is overigens op zijn sterkst bij de bloedbank, helaas zijn onze schema’s op één of andere manier door elkaar gehannesd >:(

  Maar de Swollenaer van maandag houden we in de gaten! Sterker nog, als Pedro de pic heeft gemaakt staat ie vast al wel online;)


  Maak melding

 96. Ik vind het altijd mooi om me zo terug in de tijd te verplaatsen.
  Door -P-, op 4 juli 2009 om 21:58

  Ben jij die P die zich vaker op zo’n wijze terug in de tijd verplaatst? 🙂


  Maak melding

 97. Maar eens naar dat beachsoccer gebeuren fietsen zo. Helaas geen vermelding over finale en eindtijd :'(

  Zondag zullen vanaf 13.30 uur vier herenteams strijden om een laatste ticket voor het felbegeerde NK Beach Soccer. De wedstrijden op het beachveld van Sportpark de Pelkaan aan de Haersterveerweg in Zwolle zijn gratis toegankelijk.

  Ah, we hebben de site nog…

  Aanvang-einde: 13:30 en 16:30  Maak melding

 98. Vandaag met de ouders maar weer eens rondje Zwolle gefietst.
  Gisteren lekker in Dwarsgracht (achter Giethoorn) aan het water gezeten.
  Al met al goed toeven met dit weertje! Alleen een beetje jammer, dat ik weer eens verbrand ben! En dat terwijl mijn vriendin me zo vaak gewaarschuwd heeft me in te smeren! 🙁


  Maak melding

 99. Eigenlijk staat alles hier wel Vast geen gewonden

  Iemand nog wat te vertellen over die Mokumse taxichauffeur die een klant doodsloeg?! Wij hebben ook een hele matige ervaring met een chauffeur in Mokum… Bij de Steenwijker Courant loopt een journalist rond die nu nog niet goed aan 1 kant kan horen…Geloof dat het al wel 20 jaar geleden is!


  Maak melding

 100. In onze mooie binnenstad? Ben langs velen gefietst en heb mijn stalen ros bij Mizu geparkeerd. Daar was het idd té bloody hot zeg!!!

  Trouwens, eerst bij De Pelikaan wezen kijken: supertof weer! Gister had Weblog een foto. Was er nu voor de 2e keer. Ze doen beachtennis, -volleybal, -RUGBY, -basketbal (wordt dan een soort korfbal), -handbal, -iets met frisbees…..heel gaaf en UNIEK IN NL.

  Blikjes en flesjes, superkoud voor een Eurootje….Goeie site ook!


  Maak melding

 101. Op het terras van het Beugeltje was het goed toeven, dick. Not so hot. Prachtig uitzicht over de Thorbeckegracht. Het mooiste terras van Zwolle, wat mij betreft.


  Maak melding

 102. Da’s ook toevallig… Ik fietste daarna nog ff bij mijn broertje langs. Die anders misschien was meegegaan. Vertelde waar ik langs was gefietst….zegt hij “En ’t Beugeltje dan”? Potverdorie ja, is altijd goed en gezellig!! Gaat bij mij zeker boven Mizu. Komt trouwens omdat we laatst met vrienden bij de BKeizer voor zaten. Kwam Rudeboy nog ff ouweho*ren, hij ging door naar Mizu…dacht daar moet ik ook nog eens heen.

  Denk dat je gelijk hebt:

  Het mooiste terras van Zwolle

  Waarom doen we geen Weblogzwolle-terras contest? Beker-uitreiking door Djumbo?[/url] En een riedeltje of 3 door Plantje en zijn Rockerts?


  Maak melding

 103. het begint nu net bij Koko op de campong te regenen maar in de voortent gaat koko gewoon weer verder met waar ie op het terras mee moest stoppen;)


  Maak melding

 104. :D:D:D Vrees dat je daar gelijk in hebt Assendorper! Heb hem nog niet gehoord helaas. Volgens mij kunnen bijvoorbeeld de mensen van de Assendorper-Tentmuziek de vergunningen ook niet rondkrijgen. Ze schijnen met hun riedels alle drachtige huisdieren en mensen op leeftijd hun hok uit te janken. Bedoel Assendorp is natuurlijk verschrikkelijk tolerant, maar zelfs tolerantie is aan grenzen gebonden 😉


  Maak melding

 105. Iemand nog wat te vertellen over die Mokumse taxichauffeur die een klant doodsloeg?! Wij hebben ook een hele matige ervaring met een chauffeur in Mokum… Bij de Steenwijker Courant loopt een journalist rond die nu nog niet goed aan 1 kant kan horen…Geloof dat het al wel 20 jaar geleden is!

  Daar heb ik jou al mijn mening over gegeven Dick.
  Met spinnige groeten;D


  Maak melding

 106. nu zijn journalisten ook niet altijd even makkelijk;D De meeste journalisten kunnen sowieso moeilijk horen cq luisteren;)


  Maak melding

 107. Het is Plantje gruwelijk in de rug geschoten! 🙁

  We hebben met de band laatst nog eens een lijstje opgenomen met wat nieuwe nummers die we ook willen gaan spelen. Daar zit wat ouder spul bij (Can I play with madness) maar ook wat nieuwer en meer toegankelijk spul zoals Bloodhound gang, Lit, Limp Bizkit enz.


  Maak melding

 108. Mogge allemoal.

  Nou plantje het beste met je rug hoor:o

  Hier in coecangé (koekange) is het gisteravond gebleven bij een buitje en hebben we geen hoosbui gehad. Dus voortentje van Koko staat nog prima. Vandaag weer lekker zonnetje 😉


  Maak melding

 109. Mooi tv-commentaar:

  Sterretje gezocht is het ultieme bewijs dat je met domme wanhopige mensen (zelf noemen ze dat steevast ⤽hedonisch en modern⤝) letterlijk alles kunt.??  Maak melding

 110. @ Marketeer: Vandaag overigens genoten van de cd??s van ⤽Blof⤝ & (⤽Brussel⤝ van) ⤽De Dijk⤝. Er staan zeker ook mindere nummers op, maar ook juweeltjes als ⤽Mijn van straat geredde roos⤝.

  Zou dit niet iets voor jou, als ideeënmakelaar van Zwolle (of hoe heet je ook alweer van Zwolle-Marketing?) zijn, om ⤽De Dijk⤝ terug te halen bij 10 jaar ??Dé Brug tussen S.Hagen en Zwolle???

  De Dijk heeft toen met een geweldig optreden namelijk de Mastenbroekerbrug ook geopend!  Maak melding

 111. lees ik net op mijn lievelingsite de telegraaf.nl dat er in den haag trammelant is gemaakt door jawel oeigoeren, de puinhopen van paars worden steeds zichtbaarder, nooit van gehoord maar alle soorten en smaken zijn in dit land vertegenwoordigd dankzij ons “allen van harte welkom” beleid. mijn vader zaliger heeft toch gelijk gekregen……….


  Maak melding

 112. ik vind dat het kabinet best 50 miljoen kan vrijmaken voor de tickets naar china ven die oeigoeren, misschien kunnen ze eerst naar de afkick, leken wel aan de drugs die lui als je ze aan die vlaggen zag trekken. vraag me uberhaupt af wat dat hier allemaal te zoeken heeft.


  Maak melding

 113. Reactie op Joop op Zwolse vishandel scoort ‘zeer slecht’ in AD-test

  Jopie kom eens op man daar prik jij toch wel doorheen? Die Telegraf/Stijlloos/Elsevier propaganda? Hoorde die dag iemand op Radio 1 die vertelde dat alle ministers bij buitenlandse reizen verzekerd waren voor alles wat ze verloren. Mits ze aangifte hadden gedaan kregen ze alles terug. Bos zou gek zijn als ie er geen gebruik van maakte! Trouwens bij oa Scania kennen ze die regeling ook als ze bijv. naar Zweden gaan.

  Sportief van Bos dat hij zei dat het bij zijn werk hoorde in een “glazen huis” dat hij al de hele dag vragen over een zonnebril had beantwoord. Ach, ze hadden daarna ook snel vakantie…
  —-
  Trusten!  Maak melding

 114. Oeps, wat zijn die Chinezen allemaal, die door dat ijzerenregime ook enorm lang klein gehouden zijn?

  – Ze leken wel aan de drugs die lui; vind ik (met alle respect maar dat weet je) zo’n Berkumse reactie. Moet je niet doen joh, in Stadshagen. Wij denken een stuk vrijer wat dat betreft. Dit is gewoon gezonder Hollandsche super-nieuwsgierigheid: Vraag me uberhaupt af wat dat hier allemaal te zoeken heeft.

  Nu wel tjoooooooooo


  Maak melding

Reageer