Landelijk topsoftbaltoernooi in Zwolle

Zwolle – Honk- en softbalvereniging Blue Hawks is zondag 28 juni voor het tweede jaar op rij gastheer van het landelijk Antilliaanse softbaltoernooi. Vorig jaar werd het Zwolse team Heru winnaar. Tijdens het toernooi krijgt Zwolle deze maand de primeur van een All Star Game. De toegang is gratis.

De Zwolse vereniging Blue Hawks verkeert zondag 28 juni van 10.30 tot 21.30 uur in Antilliaanse sferen. Deelnemende teams uit maar liefst twaalf Nederlandse plaatsen komen die dag naar Blue Hawks om deel te nemen aan het Antilliaanse softbaltoernooi. Daarmee is het toernooi van grotere opzet dan vorig jaar. De deelnemers komen uit onder meer Rotterdam, Amsterdam, Almere, Lelystad, Zwolle, Den Haag, Zwijndrecht en Diemen. Naar verwachting zullen enkele honderden spelers en toeschouwers naar Zwolle afreizen. Het Zwolse Heru/2nd Chance is de titelverdediger. Het toernooi staat opnieuw garant voor spectaculaire wedstrijden op zeer hoog niveau.

PrimeurBlue Hawks krijgt de primeur van de allereerste All Star Game tijdens het Antilliaanse softbaltoernooi. Tijdens deze speciale wedstrijden neemt een team met de beste spelers uit het oosten van Nederland het op tegen het team met de beste spelers uit het westen van Nederland.

Tijdens het toernooi op het honk- en softbalcomplex van Blue Hawks in de Zwolse wijk Holtenbroek is er Antilliaanse muziek en worden speciale Antilliaanse gerechten verkocht.

Gelijktijdig met de start van het toernooi speelt ook het heren honkbalteam van Blue Hawks een thuiswedstrijd. De Zwolse honkballers nemen het van 10.30 tot en met 12.30 uur op tegen Bedrocks uit Emmen. De Zwolse ploeg, die dit seizoen met een nieuwe selectie debuteerde in de 5e klasse, probeert tegen de Emmer honkballers zijn vierde seizoenszege te boeken. Voor zowel dit duel als voor het toernooi is de toegang gratis. Kijk voor meer informatie over HSV Blue Hawks op www.bluehawks.nl.

Artikel delen:

Reageer