Sprookjesproject Markesteen voor goed doel

Zwolle – De leerlingen van openbare Daltonschool de Markesteen hebben hard gewerkt om tijdens de afsluiting van het jaarlijkse project "Sprookjes", waarvan de opbrengst bestemd is voor een goed doel, met allerlei activiteiten geld in te zamelen.

Voorafgaand aan het project hebben leerlingen van groep 1 tot en met 8 kunnen kiezen uit drie goede doelen. Gekozen werd voor Stichting Doe Een Wens. Niet lang geleden bezocht Friedje den Hartogh de school namens deze stichting. Ze overviel een leerling uit groep 8, Glenn Kievit, om zijn “wens” te vervullen. Glenn heeft Cystic Fibrosis, taai-slijm ziekte. Glenn is samen met zijn ouders, tweelingbroer en zus een paar dagen naar Legoland geweest. Aanstaande donderdag, 25 juni mag Glenn namens alle kinderen van Daltonschool de Markesteen aan deze stichting een cheque overhandigen t.w.v. € 2800,–. Alle leerlingen zullen hierbij aanwezig zijn.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. wat een goed initiatief,hier kunnen veel mensen in deze IK cultuur wat van leren.Doe een wens is een prachtige stichting,ik heb er in het verleden voor mogen rijden met zieke kinderen naar o.A Schiphol.Als je die blije mensen ziet gaat er echt iets door je heen.


    Maak melding

Reageer