Resultaat Ontwerpavonden Bagijneweide bekend

Zwolle – Op woensdagavond 24 juni worden de resultaten van de Ontwerpavonden voor de herontwikkeling van de Bagijneweide en het concept Programma van Eisen gepresenteerd. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. De presentatie vindt plaats vanaf 19.00 uur, inloop vanaf 18.30 uur, in het Historisch Centrum Overijssel aan de Van Wevelinkhovenstraat.

Op 26 mei en 10 juni hebben bewoners en belangstellenden van de Bagijneweide tijdens de Ontwerpavonden de ontwikkelingsvisie concreter gemaakt! Want waar ontmoeten mensen elkaar? En niet onbelangrijk, hoe krijgt Kunst en Cultuur een plek in de Bagijneweide? De resultaten van deze twee avonden zijn verwerkt in een concept Programma van Eisen voor de Bagijneweide. Om er zeker van te zijn dat de inbreng van bewoners en belangstellenden goed verwoord is in het concept Programma van Eisen, wordt deze woensdag eerst met hen besproken. Na deze presentatie en nadat de deelnemers hierop hebben kunnen reageren, wordt het Programma van Eisen ter besluitvorming aan het gemeentebestuur voorgelegd.

De definitieve versie is na besluitvorming na te lezen op de website www.bagijneweidezwolle.nl. Hier zijn ook de sfeerverslagen en foto´s van de beide Ontwerpavonden te bekijken.

Artikel delen:

Reageer