Open Dag FC Zwolle

Zwolle – Het is zomer en de spanning loopt alweer op; het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur. Ook dit jaar opent FC Zwolle het seizoen met een spetterende Open Dag. Noteer zaterdag 1 augustus in je agenda en zorg dat je er vanaf 14.00 uur bij bent!

De volgende activiteiten kun je zeker verwachten op de Open Dag 2009: – Diverse springkussens; pannakooi, rokkenvoetbal, klimwand, hindernisbaan en nog veel meer, – De FC Zwolle markt; de nieuwste FC Zwolle kleding, oude kleding voor een klein prijsje en in de aanbieding diverse fanartikelen, – Voor de allerkleinsten wordt er een waar speelparadijs gecreëerd, – Een momentje van rust onder het genot van een lekker drankje op één van de terrassen op het Stadionplein, – Een gezellig, maar ook spetterend veldprogramma met als klap op de vuurpijl de spelerspresentatie om 16.30 uur. Voldoende redenen om deze gezellige dag voor jong en oud bij te wonen. En er komt meer!

Meer info via www.fczwolle.nl.

LET OP!
Naast de Open Dag op zaterdag 1 augustus, vindt op zaterdag 29 augustus de opening van het stadioncomplex plaats. Meer informatie over dit evenement is te vinden op www.stadioncomplexzwolle.nl.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Misschien moet ik er toch maar eens aan geloven…….
  Helaas moet ik 29 augustus voorbij laten gaan,dan zit ik in de TME op weg naar Mongolie.


  Maak melding

 2. Nee, dat het zeker was had ik ook niet begrepen. Ajax kan wel een toptransfer gebruiken. Zo vind ik Engelaar een prima aankoop voor de gloeilampen. Nou ja, we wachten wel af.


  Maak melding

 3. Jol was gisteravond in Zweden om Berg te bekijken.

  Maar ik bedoelde dat ik als Amsterdamse Zwollenaar maar eens naar de open dag moet gaan van de FC.


  Maak melding

 4. Haha Simone Chapel (16:15); Gezellig, kleurrijk en een charmante verschijning zo tussen veel van die ijdele haantjes.

  Daar moesten we maar eens een ⤽plasticje met inhoud⤝ op drinken.  Maak melding

Reageer