Motorduivel maakt N50 onveilig

Kampen/Zwolle – Op de A28 werd op dinsdag 23 juni het rijbewijs van een 24-jarige motorrijder uit Zwolle ingevorderd. De snelheid van de motorfiets werd op de N50 vastgesteld op 156 km/u (gecorrigeerd).

Hierop werd de man gevolgd. Hij haalde op dezelfde rijstrook langs de betonblokken een personenauto en een vrachtwagen in. Naast de invordering van het rijbewijs kreeg de man een proces-verbaal voor de te hoge snelheid, gevaarlijk rijgedrag en een omgebogen kentekenplaat.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. N50 en A28 snap ik maar wat heeft de A50 er nu mee te maken? als ze het vaststellen op de N50 en hem aanhouden op de A28 hoe kan ie dan de A50 onveilig maken;)

  ========

  Goed opgemerkt 😉


  Maak melding

 2. @zwollenaar. Als je de A28 ri amersfoort neemt dan niet hoor. maar dat zal hij ook wel niet gedaan hebben. We zullen zien hoeveel ze er komend weekend weer pakken? (TT ASSEN)


  Maak melding

 3. Ok, ik nam even voor het gemak aan dat de Zwollenaar richting Zwolle reed. Inderdaad kan hij natuurlijk ook nog ff verder willen blazen richting Amersfoort.

  Tja, van ’t weekend is wel weer prijsschieten. Kun je straks bij Domeinen van de overheid weer goedkoop snelle motorfietsen kopen:'(


  Maak melding

Reageer