Het Mozaïek wint Essent Musical Award

Zwolle – De Christelijke Basisschool Het Mozaïek is er woensdagmorgen vandoor gegaan met de Essent Musical Award. De Aquarel werd verdienstelijk tweede. Energiebedrijf Essent en Theater De Spiegel hadden de handen ineen geslagen om voor de basisscholen uit Zwolle en omgeving een ochtend te maken waar de energie vanaf spatte.

 award_2.jpg

In deze tweede editie, waarbij basisschoolverlaters streden voor de felbegeerde wisselbeker voor het mooiste, beste, grappigste of ontroerendste musicallied van groep 8, had Het Mozaïek de beste show in huis met een nummer uit de musical Cash. Dolblij en vol van trots nam groep acht van Basisschool het Mozaïek de wisselbokaal in ontvangst. Met deze ervaring, en trofee op zak zijn deze schoolverlaters klaar voor de middelbare school én de zomervakantie. De andere scholen die mee dingden naar de hoofdprijs waren De Twijn, K. Schilderschool en De Vlonder. In de pauze vond een optreden plaats van Song & Dance met liedjes uit de musical Hairspray. William Spaaij was één van de juryleden. Met nét zijn eigen Johnny Kraaijkamp Award in de broekzak, voor Beste Mannelijke Hoofdrol in Grote Musical, lag het ‘lot’ mede in handen van de Zwolse musicalster. De andere juryleden waren: Marga Edens van Essent, Henk Kuiper namens De Spiegel, Frans Haverkort van ArtEZ en Elly Cuhfus van de Muzerie. Volgend jaar vindt de derde editie plaats van de Essent Musical Awards.

award_3.jpg
Het Mozaïek had een echte solist in huis…

award_5.jpg
William Spaaij keek zijn ogen uit in Zwolle…

award_4.jpg 

award_1.jpg

award_6.jpg

Zit jij volgend jaar in groep acht en wil je graag meestrijden om de musicalklas van het jaar te worden? Neem dan contact op met Odeon De Spiegel theaters en wie weet sta jij volgend jaar op de planken.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer